No nie było aż tak kiepsko. Też myślałem że będzie lepszy ale ogólnie to ujdzie. Fajnie że wogóle wyszedł ten filmBaqu pisze:moim zdaniem film był denny i beznadziejny, zadnych ciekawych scen ponura gra aktorska, ogolnie katastrofa.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 23:32
No nie było aż tak kiepsko. Też myślałem że będzie lepszy ale ogólnie to ujdzie. Fajnie że wogóle wyszedł ten filmBaqu pisze:moim zdaniem film był denny i beznadziejny, zadnych ciekawych scen ponura gra aktorska, ogolnie katastrofa.
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 12:35
zgadzam sie i do tego jeszcze 'dlug'...wg mnie te dwa filmy, to najlepsze polskie filmy ostatnich lat...Bobohawk pisze:Ja wszystkim polecam film Symetria. wedlug mnie jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy polski film. Ten kto nie ogladal go niech jak najszybciej to zrobi. Naprawde warto nie pozalujecie tego filmu. Nie bede wam mowil tutaj fabuly filmy bo szkoda abyscie marnowali taki film. Lepiej go obejrzec i samemu sie przkonac
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 31 sty 2005, 21:30
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 sty 2005, 21:57
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 31 sty 2005, 22:04
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sty 2005, 22:12
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 31 sty 2005, 22:22
Wydaje mi sie ze warto zainwestowac 5zl i wypozyczyc film z wypozyczalni. Nie zawiedziesz sieTomusmc pisze:Słyszałem o tym filmie bardzo dużo pozytywnych wypowiedzi, ale jakoś nie miałem okazji go obejrzeć. Sprawdzałem na sieci i tez nie posiadam
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 31 sty 2005, 22:36
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sty 2005, 22:39
Wideo od dawna mam rozklepane chyba, że jest na dvd to można będzie pomyśleć.Jesus;p pisze:Wydaje mi sie ze warto zainwestowac 5zl i wypozyczyc film z wypozyczalni. Nie zawiedziesz sieTomusmc pisze:Słyszałem o tym filmie bardzo dużo pozytywnych wypowiedzi, ale jakoś nie miałem okazji go obejrzeć. Sprawdzałem na sieci i tez nie posiadam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 31 sty 2005, 23:12
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 sty 2005, 23:50
Hehe - nie zawiedziesz sięforzaROSSONERI pisze: teraz musze znalesc ten fragment, co wszystko wybucha i zrobic pauze, bo wczesniej na to nie zwrocilam uwagi
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 lut 2005, 16:50
Mi osobiscie bardzo podobał się film ze wzg :Pewnego dnia Dan (Jude Law) spotyka młodą i intrygującą dziewczynę, która właśnie przyjechała z Nowego Jorku - Alice (w tej roli świetna Natalie Portman). Ich spotkanie jest przypadkowe - na jego oczach dziewczynę potrąca samochód. Oczarowany nią Dan zabiera ją do szpitala i tak zaczyna się ich znajomość. Alice zatrudnia się jako kelnerka, ale w Nowym Jorku pracowała jako... striptizerka w nocnym klubie. Po jakimś czasie Dan i Alice postanawiają razem zamieszkać.
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że Dan ma ambicję zostać pisarzem. Udało mu się nawet napisać powieść pt. "Akwarium", której tematem jest miłości. Uzdolniona fotograf Anna (Julia Roberts) ma za zadanie zrobić mu kilka zdjęć na okładkę jego książki. Oboje połączy wzajemna fascynacja, czego Alice jest zupełnie świadoma.
Nieco później Dan rozmawia na czacie z Larrym (w tej roli rewelacyjny Clive Owen), bogatym dermatologiem. Dan przedstawia mu się jako Anna i umawia się z nim na spotkanie w oceanarium. Traf sprawia, że Larry rzeczywiście spotyka się tam z... Anną. Od tej pory stają się parą.
To wszystko to jednak dopiero początek komplikacji... Tak zresztą bywa w miłości
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:33
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 9:28
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 9:47
ja ogladalem nawet fajny tylko szkoda ze byl tak poznoRoRo pisze:A widzieliscie ostatnio film o takim czarnoskorym gosciu ktory na statku byl tylko kcharzem i potem awansowywal az od stopnia komandora ...
potem lina uciela mu noge i on nie chial zrezygnowac z nurkowania wiec kazal zeby mu ucieli i z proteza nurkowal ...
Film oparty na prawdziwych faktach ... oglodal ktos ?? ostatnio na polsacie byl .. dosc poźno
mathiasek12
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio