Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 kwie 2008, 23:11
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojciech Mazurkiewicz » 18 kwie 2008, 23:12
Wojciech Mazurkiewicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2008, 23:21
Jakby nie patrzeć jest to bardzo optymistyczny wariantBienias pisze:A je jestem jakos dziwne przekonany ze jezeli wygramy pierwszy mecz u siebie bez straty gola to pewnie awansujemy.
Z tym skazywaniem na pożarcie to chyba przesadziłeś, ale prawdą jest, że nie przystępujemy do tego meczu w roli faworyta co nie zdarza się często. To na pewno plus dla nas.Wojciech Mazurkiewicz pisze:Jestem niezmiernie zadowolony z tego względu, iż piłkarze Mistera po raz pierwszy od dawien dawna przystąpią do arcyważnego spotkania nie w roli faworyta, a ekipy skazanej na pożarcie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 kwie 2008, 23:31
Bienias pisze:Jeszcze mam pytanie do fanow MU kiedy gracie z Chelsea?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 kwie 2008, 23:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 kwie 2008, 0:01
Wyeliminowanie Barcelony i remis z Chelsea jeszcze nie da wam dubletu.Rozumiem ze final LM to juz bedzie formalnosc.majer13 pisze: Najbliższe dwa tygodnie bardzo ciężkie z powodu meczów z Barcą i Chelsea, ale sądzę że jeśli przebrniemy przez nie bez porażki ( na myśli mam tu wyeliminowanie Barcelony i remis z Chelsea jak już wyżej napisałem ) to zdobędziemy dublet w tym sezonie. A więc kluczowe dwa tygodnie przed nami oby udało się przez nie przebrnąć szczęśliwie i bez kontuzji
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 19 kwie 2008, 0:48
remis raczej da, przy wygranej dzis z blackburn. wtedy przed bezposrednim jak i po nim bedzie 5 pkt przewagi, potem u siebie z West Ham United, diably beda chcieli rewanzu za przegrana z grudnia, a koncza wyjazdem z wigan. i z tych dwoch meczy 1 pkt mysle ze nie bedzie problemem...Chlopaczek pisze:
Wyeliminowanie Barcelony i remis z Chelsea jeszcze nie da wam dubletu.Rozumiem ze final LM to juz bedzie formalnosc.
plinert
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 kwie 2008, 1:23
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 kwie 2008, 9:43
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 kwie 2008, 12:06
Trzeba było Ci jeszcze napisać, że urazu doznał Ronaldo, Rooney, VdS, a piłkarze Milanu jechali na sterydach i przekupili sędziego... A co, jak umniejszać sprawiedliwy triumf rywala, to na całego!red85 pisze: I nie piszczcie proszę, że United w tamtym roku również mieli przejechać się po Milanie (bo z takimi stwirdzeniemia się spotkałęm) i wtedy daliśmy ciała. Jak bowiem mżna było stawiać w roli faworyta drużynę, której wypadła z powodu kontuzji cała obrona? Ja uznałem za niespodziankę fakt, że w pierwszym meczu w ogóle wygraliśmy...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 kwie 2008, 12:20
Spokojnie bo Ci żyłka pęknie. Prosiłbym jednak o przeczytanie jeszcze raz mojego postu.Wilmore pisze:Trzeba było Ci jeszcze napisać, że urazu doznał Ronaldo, Rooney, VdS, a piłkarze Milanu jechali na sterydach i przekupili sędziego... A co, jak umniejszać sprawiedliwy triumf rywala, to na całego!red85 pisze: I nie piszczcie proszę, że United w tamtym roku również mieli przejechać się po Milanie (bo z takimi stwirdzeniemia się spotkałęm) i wtedy daliśmy ciała. Jak bowiem mżna było stawiać w roli faworyta drużynę, której wypadła z powodu kontuzji cała obrona? Ja uznałem za niespodziankę fakt, że w pierwszym meczu w ogóle wygraliśmy...
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 19 kwie 2008, 12:22
Ironizuj sobie ironizuj, ale chyba nie zaprzeczysz, że obrona O'Shea, Brown, Heinze, Evra jest o kilka klas gorsza od gry Neville, Rio, Vidic, Evra.Wilmore pisze:Trzeba było Ci jeszcze napisać, że urazu doznał Ronaldo, Rooney, VdS, a piłkarze Milanu jechali na sterydach i przekupili sędziego... A co, jak umniejszać sprawiedliwy triumf rywala, to na całego!
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 kwie 2008, 12:22
Piszesz, że nie można powiedzieć, że nie daliście ciała.red85 pisze:Ty uważasz to za umniejszanie zwycięstwa Milanu, a w moim odczuciu tylko stwierdzam fakty.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 kwie 2008, 12:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 kwie 2008, 16:13
Mam nadzieję, że kpisz. Bo wtedy kiedy United na Goodison walczyli z całych sił o 3 punkty, to kilku mediolańczyków odpoczywało.red85 każdy ma jakieś problemy i każdy gra wiele spotkań w sezonie.
Milan można powiedzieć że był jeszcze w gorszej sytuacji bo musiał walczyć o miejsce w 4 nadrabiając duże straty, a kadra dużo starsza i krótsza od tej Man Utd tego nie ułatwiała co w efekcie powinno dawać Milanowi mniejsze szanse na awans niż ekipie Fergusona.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio