Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 03 maja 2008, 14:44
some1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 maja 2008, 14:49
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2008, 14:52
MoofasaMoofasa pisze:Nani Nie rozumiem tego człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego osłabia w głupi sposób zespół.
Moofasa pisze:I widać że po trzech meczach słabizny w meczach z dobrymi drużynami Ronaldo błysnął - rykoszet i gol podbrzuszem
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 15:00
Rossi pisze:Moofasa Lol Nie rozumiem człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego w głupi sposób osłabia forum.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 maja 2008, 15:40
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 03 maja 2008, 15:55
A ty jaki chcesz być pisząc o rykoszecie i bramce podbrzuszem i wstawiając po tym 'Moofasa pisze:Chce być śmieszny a mu nie wychodzi
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2008, 16:09
A tam gdzie Wes zagrał piłke łapką w głupi sposób napewno był faulrdz pisze:Świetny mecz Browna (oczywiście poza tą świecą przy bramce Ashtona'a).
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 16:14
rdz pisze:Coraz bardziej sie przekonuje do Owena na prawej obronie, może to faktycznie jest motyw dobry na przyszły sezon
a po kij nam oni ?rdz pisze:Miejsce w środku pola by sie zwolnilo dla jakiegoś Moutinho, czy innego Veloso Smile.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 03 maja 2008, 16:21
Trzeba miec na uwadze, że Rudy mimo wszystko bedzie powoli kończył kariere. Zagra jeszcze myśle góra rok. Wtedy zostanie nam Anderson i Carrick, potrzeba kogoś więcej. Wiem wiem, jest Fletcher, ale nie oszukujmy sie, to nie jest piłkarz, który jest w stanie poderwac zespół kiedy nie idzie.boskigonzo pisze:a po kij nam oni ?
To jeszcze zależy co robimy z naszą prawą obroną. Liczymy na powrót Garego, stawiamy tam stopera Browna, czy kupujemy tego całego Bosingwe. Ja bym wszystkie te ewentualnosci popierdzielił, i właśnie tam dał Owena. Świetnie sie podłącza w akcje ofensywne, dysponuje bardzo dobrym dośrodkowaniem, którego nie wykorzystuje grając MCka albo DMa, jest zasadniczo opanowany i spokojny, wiec nie daje sie tak dymać na flance jak chociażby Wesboskigonzo pisze:Nie nie i po trzykroc nie . Hargo w srodku pola gra za dobrze zeby sie marnowac na prawej stronie
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 16:37
rdz pisze:Trzeba miec na uwadze, że Rudy mimo wszystko bedzie powoli kończył kariere. Zagra jeszcze myśle góra rok. Wtedy zostanie nam Anderson i Carrick, potrzeba kogoś więcej. Wiem wiem, jest Fletcher, ale nie oszukujmy sie, to nie jest piłkarz, który jest w stanie poderwac zespół kiedy nie idzie.
To jeszcze zależy co robimy z naszą prawą obroną. Liczymy na powrót Garego, stawiamy tam stopera Browna, czy kupujemy tego całego Bosingwe. Ja bym wszystkie te ewentualnosci popierdzielił, i właśnie tam dał Owena.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 maja 2008, 22:08
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 22:41
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 maja 2008, 22:43
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 maja 2008, 23:01
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tristam » 05 maja 2008, 23:48
Tristam
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited