Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 181

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
some1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 03 maja 2008, 14:44

http://www.sport.pl/pilka/1,65080,5175785.html

Ciekawe czy coś w tym jest? MU w końcu ma plecy u trenera Wigan, Bruce'a (były zawodnik). Curbishley niby się broni, ale w grze Młotów nie widać zaangażowania i woli walki. Tekst Parkera "walczymy o 10. miejsce" też mnie nie przekonuje.

Mecz niezły... MU mogło prowadzić 4:0 spokojnie, Green cienko podobnie jak obrona. Druga bramka Ronaldo to po prostu masakra, nie wspominając o bramce West Ham Ashtona. (świetnie przedłużył Brown).

Drugiej połowy nie oglądam. Zobaczę Bolton-Sunderland, bo nie mam czasu na oglądanie spotkań o 16, a szkoda.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 maja 2008, 14:49

Nani :lol2: Nie rozumiem tego człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego osłabia w głupi sposób zespół.

I widać że po trzech meczach słabizny w meczach z dobrymi drużynami Ronaldo błysnął - rykoszet i gol podbrzuszem :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2008, 14:52

Moofasa pisze:Nani Nie rozumiem tego człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego osłabia w głupi sposób zespół.
Moofasa :lol2: Nie rozumiem człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego w głupi sposób osłabia forum.

Moofasa pisze:I widać że po trzech meczach słabizny w meczach z dobrymi drużynami Ronaldo błysnął - rykoszet i gol podbrzuszem

visca !

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 15:00

Tevez :o
Ashton :o

Nani... ['] sedzia .....['] Czerwo dla Naniego tak , Neil jak najbardziej na boisku [']

Grant juz mysli nad tym co powiedziec w razie gdyby im sie nie udalo ... :lol:
Rossi pisze:Moofasa Lol Nie rozumiem człowieka, pośmiewisko tylko z siebie robi a do tego w głupi sposób osłabia forum.

:haha:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 maja 2008, 15:40

Rossi :lol2: Chce być śmieszny a mu nie wychodzi :roll:

Ty 'osłabiasz forum' takimi durnymi, nic nie wnoszącymi do tematu postami :ok:

Pewnie, po co pisać z kimś kto ma racje nie :>

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 03 maja 2008, 15:55

Moofasa pisze:Chce być śmieszny a mu nie wychodzi
A ty jaki chcesz być pisząc o rykoszecie i bramce podbrzuszem i wstawiając po tym ' :lol: ' ? ;)

Mecz niezły. Brawo dla Ronaldo, ładna pierwsza bramka. Druga, no cóż, ładnie sie znalazł, no i świetne dogranie Hargo. Coraz bardziej sie przekonuje do Owena na prawej obronie, może to faktycznie jest motyw dobry na przyszły sezon. Miejsce w środku pola by sie zwolnilo dla jakiegoś Moutinho, czy innego Veloso :).

Świetny mecz Browna (oczywiście poza tą świecą przy bramce Ashtona'a). Racje mieli komentatorzy, ktorzy twierdzili, że Wes lepiej dzis grał od Rio. W ogóle, ogromny szacun dla panów komentujących, za poczucie humoru. Szczególnie rozjebalo mnie jak ktośtam z naszych karnego symulował, a ziomek komentujący idealnie zarzucił jak chłop z targu 'NIIII MAA" :D.

Carlitos zagrał również bardzo dobrze. Ultra walecznie, piekna bramka. Podobało mi sie zachowanie kibiców Młotów, ktorzy oklaskiwali Tevezito po bramce :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2008, 16:09

rdz pisze:Świetny mecz Browna (oczywiście poza tą świecą przy bramce Ashtona'a).
A tam gdzie Wes zagrał piłke łapką w głupi sposób napewno był faul :> Bo ja jakoś do konica przekonany nie jestem :roll:

Ale faktycznie Brown zagrał bardzo dobrze, choć WHU jakoś szaleniczo nie atakował.

Sam nie wiem co myśleć o przesunięciu Hargo na prawą. Wtedy Alex pewnie będzie chciał kupić środkowego pomocnika a perspektywa Moutinho i co gorsza Veloso mnie nie cieszy.

Ferguson będzie to musiał poważnie przemyśleć.

Własnie taki mecze to szansa dla wychowanków typu Welbeck, juz się doczekać nie mogę gdy ławka w EPL będzie 7 osobowa.

Mecz był przyjmny, szczególnie w początkowej fazie dobrze że Ronaldo wcześnie strzelił i zaoszczędzil mi stresu.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 16:14

rdz pisze:Coraz bardziej sie przekonuje do Owena na prawej obronie, może to faktycznie jest motyw dobry na przyszły sezon

Nie nie i po trzykroc nie . Hargo w srodku pola gra za dobrze zeby sie marnowac na prawej stronie :)
rdz pisze:Miejsce w środku pola by sie zwolnilo dla jakiegoś Moutinho, czy innego Veloso Smile.
a po kij nam oni ? :|

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 03 maja 2008, 16:21

boskigonzo pisze:a po kij nam oni ?
Trzeba miec na uwadze, że Rudy mimo wszystko bedzie powoli kończył kariere. Zagra jeszcze myśle góra rok. Wtedy zostanie nam Anderson i Carrick, potrzeba kogoś więcej. Wiem wiem, jest Fletcher, ale nie oszukujmy sie, to nie jest piłkarz, który jest w stanie poderwac zespół kiedy nie idzie.
Napisałem o Moutinho i Veloso, bo było nimi 'ogłaszane' zainteresowanie. Jestem za Jose, ale ten drugi do mnie wcale nie przemawia.
boskigonzo pisze:Nie nie i po trzykroc nie . Hargo w srodku pola gra za dobrze zeby sie marnowac na prawej stronie
To jeszcze zależy co robimy z naszą prawą obroną. Liczymy na powrót Garego, stawiamy tam stopera Browna, czy kupujemy tego całego Bosingwe. Ja bym wszystkie te ewentualnosci popierdzielił, i właśnie tam dał Owena. Świetnie sie podłącza w akcje ofensywne, dysponuje bardzo dobrym dośrodkowaniem, którego nie wykorzystuje grając MCka albo DMa, jest zasadniczo opanowany i spokojny, wiec nie daje sie tak dymać na flance jak chociażby Wes ;). I nie pisze tego dlatego, że uważam Wesa za słabego obrońcę, wrecz przeciwnie. Uważam go za dobrego obrońce, ale środkowego.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 16:37

rdz pisze:Trzeba miec na uwadze, że Rudy mimo wszystko bedzie powoli kończył kariere. Zagra jeszcze myśle góra rok. Wtedy zostanie nam Anderson i Carrick, potrzeba kogoś więcej. Wiem wiem, jest Fletcher, ale nie oszukujmy sie, to nie jest piłkarz, który jest w stanie poderwac zespół kiedy nie idzie.

I jest Hargo i wystarczy :)
To jeszcze zależy co robimy z naszą prawą obroną. Liczymy na powrót Garego, stawiamy tam stopera Browna, czy kupujemy tego całego Bosingwe. Ja bym wszystkie te ewentualnosci popierdzielił, i właśnie tam dał Owena.

Owen poprostu za dobrze gra na srodku zeby go marnowac na prawej. Zgodze sie ze gra bdb , nawet lepiej od Browna , ale poprostu wole go w srodku boiska. Prawy defensor w mercatto i tyle mam do powiedzenia :)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 maja 2008, 22:08

1. Viva Ronaldo
Viva Ronaldo
He makes united tick
scores with his dick
Viva Ronaldo

2. Viva Ronaldo
Viva Ronaldo
He scores more than a whole block
He scored with his cock
Viva Ronaldo

3. Viva Ronaldo
Viva Ronaldo
He does the job
Even with his knob
Viva Ronaldo

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 maja 2008, 22:41

nie mow tylko ze tak na spiewali :boruta: :boruta:

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 maja 2008, 22:43

Nie wiem czy śpiewali, na jednym forum to znalazłem :P

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8414

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 maja 2008, 23:01

Oglądałem mecz i myślę, że poza indywidualnymi błędami, drużyna zagrała dobrze. Oczywiście, Ferdinand popełnił błąd przy golu, ale mnie niepokoi czerwień Naniego. Jak stwierdzili panowie Twarowski i Nahorny (a ja się w tym przypadku z nimi zgadzam), Nani był jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym graczem Manchesteru w meczu z Chelsea. Poza tym, mieliśmy szczęście (przy golu CR na 2-0 i bramce Carricka), ale jak wiemy, szczęście sprzyja lepszym:)

Awatar użytkownika
Tristam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tristam » 05 maja 2008, 23:48

No może i trochę szczęścia było ale United było zdecydowanie lepsze...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”