Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 maja 2008, 13:23
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 maja 2008, 15:11
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 06 maja 2008, 15:26
No i dobrze. Świetnie radzimy sobie teraz, mając tylko Roo i Teveza (Sahy celowo nie liczę). Jak po sezonie dojdą do nas Manucho i Campbell to może być w ataku tylko lepiej. Na gwałt napastnika nie potrzebujemy moim zdaniem.majer13 pisze:Ale jak już wyżej napisałem mam do niego olbrzymie wątpliwości i boje się że Alex zamiast sprowadzić napastnika postawi na Angolczyka Confused
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 16:41
Tylko w tym przypadku się z nimi zgadzasz?piotrcies pisze:a ja się w tym przypadku z nimi zgadzam
PubuśBubuś
Tristam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 maja 2008, 22:11
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tristam » 06 maja 2008, 22:49
Tristam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 maja 2008, 21:57
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 09 maja 2008, 22:05
Scholes, Carrick, Hargreaves, Anderson, Fletcherpiotrcies pisze:Veloso i Moutino mogą przyjść,
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 maja 2008, 22:14
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:07
Wszystko tylko nie to my w składzie musimy mieć także DP więc pomysł z przesunięciem Hargo na PO było by głupim rozwiązanie więc jak najbardziej pragnę transferu prawego defensora. Na rynku dostępni powinni być Bosingwa czy Lahm.Jeżeli nie przyjdzie Bosingwa, to może być tak, że Hargreaves będzie częściej na boku obrony grał, a ja go widziałem również na boku pomocy, gdzie też grał dobrze
Człowieku co za dużo to nie zdrowo nie wyrzucajmy nie potrzebnie pieniędzy jeśli mają być transfery do zdecydowanie PO a jak starszy kasy to nie obraziłbym się jakbyśmy na Teatrze Marzeń ujrzeli nowego napastnikaValencia też by się przydał, bo piłkarz, który może grać na skrzydle i w środku to towar deficytowy
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 10:12
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:25
piotrcies pisze:SAF ma wydawać pieniądze latem, to tylko na młodych piłkarzy (a Portugalczycy i Valencia takimi są)
Pomocników też mamy więc twoja argumentacja nadal mnie nie przekonujeNapastników mamy. Wróci Manucho, Campbell, jest Tavez, Rooney, bywa Saha, Ronaldo może grać w ataku, jeszcze ktoś?
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 10 maja 2008, 10:31
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:35
Giggsy King pisze:Ronaldo, Nani i Giggs to pomocnicy?
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio