Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 182

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 maja 2008, 13:23

Oczywiście, że byli lepsi, jak napisałem, szczęście sprzyja lepszym. Myślę, że chłopcy udźwigną ciężar jaki na nich spoczywa i zdobędą zarówno mistrzostwo jak i Ligę Mistrzów.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 maja 2008, 15:11

Chciałbym napomnieć że Manucho strzelił wczoraj czy przed wczoraj dwie bramki w Panathinaikosie więc może nie warto szukać napastnika :?: 8) Choć drugiej strony to może być tzw. kot w worku niby strzelił parę bramek dla Koniczynek ale to według mnie trochę za mało aby zagrać w United może na ławkę :D Zagrał dobrze na PNA ale poza tym nie pokazał niczego co mogło by skłonić żebyśmy podpisywali z nim kontrakt :D Jednak mam nadzieje że Alex wie co robi i będzie z niego porządny napastnik :D Ale jak już wyżej napisałem mam do niego olbrzymie wątpliwości i boje się że Alex zamiast sprowadzić napastnika postawi na Angolczyka :?

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 06 maja 2008, 15:26

majer13 pisze:Ale jak już wyżej napisałem mam do niego olbrzymie wątpliwości i boje się że Alex zamiast sprowadzić napastnika postawi na Angolczyka Confused
No i dobrze. Świetnie radzimy sobie teraz, mając tylko Roo i Teveza (Sahy celowo nie liczę). Jak po sezonie dojdą do nas Manucho i Campbell to może być w ataku tylko lepiej. Na gwałt napastnika nie potrzebujemy moim zdaniem.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 16:41

piotrcies pisze:a ja się w tym przypadku z nimi zgadzam
Tylko w tym przypadku się z nimi zgadzasz? :P
A co do finału LM, to gdyby patrzono na styl gry mecz mógłby się nie odbyć (wiadomo kto były zwycięzcą), jednak znając chelsea może im wpaść jakiś niezamierzony klops. W tym meczu nie ma faworyta, a wynik pewnie będzie niski. Ja osobiście stawiam 1:0 dla Man Utd

Awatar użytkownika
Tristam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tristam » 06 maja 2008, 21:57

Ile Manucho ma lat?

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 maja 2008, 22:11

omg....

tak trudno jest skorzystac z wyszukiwarki internetowej prawda ? trzeba pisac posta odrazu...

zeby uniknac glupich pytan i klotni - 25

Awatar użytkownika
Tristam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tristam » 06 maja 2008, 22:49

Lepiej Ci sie zrobiło kiedy to napisałeś? : ) Kulturalnie sie zapytałem i dziękuje za odpowiedz

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 maja 2008, 21:57

United na szczęście nie potrzebują rewolucji. Nie muszą wydawać wielkich pieniędzy, jak np. Benitez z LFC, który gada, że brakuje kasy a wydaje więcej od SAFa. Manucho, Campbell wrócą, atak w porządku. Potrzebny tylko prawy defensor, właśnie Bosingwa. Veloso i Moutino mogą przyjść, ale nic się nie stanie jak nie wzmocnią nas. Valencia też by się przydał, bo piłkarz, który może grać na skrzydle i w środku to towar deficytowy :) , szczególnie w perspektywie przyrostu lat Giggsa. Perspektywy są dobre.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 09 maja 2008, 22:05

piotrcies pisze:Veloso i Moutino mogą przyjść,
Scholes, Carrick, Hargreaves, Anderson, Fletcher :roll: Gdzie ty byś chciał ich wcisnąć?

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 maja 2008, 22:14

widząc, że wszyscy pograli na pomocy można spowdziewać się, że jeden z nich gdyby przyszedł, to też by pograł. Jeżeli nie przyjdzie Bosingwa, to może być tak, że Hargreaves będzie częściej na boku obrony grał, a ja go widziałem również na boku pomocy, gdzie też grał dobrze. Wtedy jeden z nich mógłby przyjść, ale to też melodia przyszłości. Zresztą nie napisałem że bardzo tego chcę, ale że nie mam nic przeciwko, gdyż jak nie przyjdą nic się nie stanie

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:07

Jeżeli nie przyjdzie Bosingwa, to może być tak, że Hargreaves będzie częściej na boku obrony grał, a ja go widziałem również na boku pomocy, gdzie też grał dobrze
Wszystko tylko nie to my w składzie musimy mieć także DP więc pomysł z przesunięciem Hargo na PO było by głupim rozwiązanie więc jak najbardziej pragnę transferu prawego defensora. Na rynku dostępni powinni być Bosingwa czy Lahm.
Valencia też by się przydał, bo piłkarz, który może grać na skrzydle i w środku to towar deficytowy
Człowieku co za dużo to nie zdrowo nie wyrzucajmy nie potrzebnie pieniędzy jeśli mają być transfery do zdecydowanie PO a jak starszy kasy to nie obraziłbym się jakbyśmy na Teatrze Marzeń ujrzeli nowego napastnika 8)

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 maja 2008, 10:12

Napastników mamy. Wróci Manucho, Campbell, jest Tavez, Rooney, bywa Saha, Ronaldo może grać w ataku, jeszcze ktoś? Mam prawo wyrażać swoje zdanie, a ono jest takie, że jeżeli SAF ma wydawać pieniądze latem, to tylko na młodych piłkarzy (a Portugalczycy i Valencia takimi są)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:25

piotrcies pisze:SAF ma wydawać pieniądze latem, to tylko na młodych piłkarzy (a Portugalczycy i Valencia takimi są)

Kierujesz się młodością a np. Huuntelar nie jest młody :?:
Napastników mamy. Wróci Manucho, Campbell, jest Tavez, Rooney, bywa Saha, Ronaldo może grać w ataku, jeszcze ktoś?
Pomocników też mamy więc twoja argumentacja nadal mnie nie przekonuje :D Scholes Hargo Anderson Carrick Ronaldo Giggs Nani Fletch chyba wszyscy w końcu ich tak dużo że mogłem o kims zapomnieć :P

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 10 maja 2008, 10:31

Ronaldo, Nani i Giggs to pomocnicy? :)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 maja 2008, 10:35

Giggsy King pisze:Ronaldo, Nani i Giggs to pomocnicy?

On też wymienił Veloso więc wymieniłem wszystko co gra w środkowej linii :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”