el Crack pisze:Mógłbyś tak powiedzieć, gdyby to było proporcjonalne, czyli jakby Real grał z takimi przeciwnikami co Barca w CL.
Weź gościu idź już spac i przestań się ośmieszac co?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 maja 2008, 23:29
el Crack pisze:Mógłbyś tak powiedzieć, gdyby to było proporcjonalne, czyli jakby Real grał z takimi przeciwnikami co Barca w CL.
wichniar
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 maja 2008, 23:37
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2008, 23:37
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2008, 23:39
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 23:43
Heh tak myślałem... nie jesteś osobą z godną rozmów ze mną ma jaki kolwiek tematel Crack pisze:Sam sobie odpowiedz, przejrzyj to co napisałeś i wyciągnij wnioski ze swojego postępowania. Przynajmniej za to do kąta powinieneś pójść
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2008, 23:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 23:49
Na taczce go wywiozą po tym meczu. Swoją drogą stał się własnie obiektem zainteresowania realizatora. Więcej ujęć ławki rezerwowych niż samego meczu.Tak w skrócie, chyba nikt nie ma wątpliwości w to że Ryjek odejdzie.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 23:51
Dokładnie, nie jestem ciebie godzien miszczu a teraz radzę zmykać szybko spać, a rano do biblioteki, bo Miodek to z ciebie nie jest. Może zdasz wreszcie tę maturę, ale miało być bez przekomarzania.klopx pisze:Heh tak myślałem... nie jesteś osobą z godną rozmów ze mną ma jaki kolwiek temat Laughing
Przecież karny ewidentny, ale jak się nie wie o czym pisze i nie zna się na futbolu to wychodzą takie kwatki. Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz miklopx pisze:Co dokarnego... hahahahaha
Ta niby ręka Puyola jeszcze bardziej skierowała piłkę w strone bramki niż gdyby ta miała lecieć nie naruszona Razz no ale to jest mistrz, mistrzowi nie wypada nie dać takiej szansy Rolling Eyes
Niech mają, mi się smutno nawet Ryjka zrobiło. Mam nadzieję, że zostanie na następny sezon.kaczy pisze:Puta Puta Puta Exclamation Evil or Very Mad
Miało być do zera !
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 23:54
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 maja 2008, 23:55

Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 23:57
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2008, 23:58
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 23:59
el Crack pisze:Dokładnie, nie jestem ciebie godzien miszczu a teraz radzę zmykać szybko spać, a rano do biblioteki, bo Miodek to z ciebie nie jest. Może zdasz wreszcie tę maturę, ale miało być bez przekomarzania.
Przeciął lot piłki która zmierzała w trybuny i to te przy lini bocznej boiska:) Aha i zasłaniał twarz (to juz tak tylko zaprzeczajac temu ze wykonal ruch w strone pilki)el Crack pisze:Przecież karny ewidentny, ale jak się nie wie o czym pisze i nie zna się na futbolu to wychodzą takie kwatki. Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz mi
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 maja 2008, 23:59
Karnego nie było. Zasłonił głowę, gdyby nie ręce, piłka odbiłaby się identycznie od głowy. Z ciekawości zapytałem znajomego sędziego - potwierdził, że to błąd sędziego.el Crack pisze:Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz mi
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio