El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 18

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 maja 2008, 23:29

el Crack pisze:Mógłbyś tak powiedzieć, gdyby to było proporcjonalne, czyli jakby Real grał z takimi przeciwnikami co Barca w CL.

Weź gościu idź już spac i przestań się ośmieszac co?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 23:36

Co za powrót Ruuudiego :D :D :D

4-0 :!:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 maja 2008, 23:37

4:0

W sumie to już nie ma po co oglądać ;D Nie mniej wynik cieszy i pokazuje, że mistrzostwo Realu zasłużone.

Nie, nie jestem kibicem Realu ;* ot co

Btw; skończcie już te przekomarzanki bo są one żałosne.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2008, 23:37

Oj, chyba będzie bolało bardziej niż myślałem :P .

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2008, 23:39

Tak w skrócie, chyba nikt nie ma wątpliwości w to że Ryjek odejdzie.

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 23:43

el Crack pisze:Sam sobie odpowiedz, przejrzyj to co napisałeś i wyciągnij wnioski ze swojego postępowania. Przynajmniej za to do kąta powinieneś pójść
Heh tak myślałem... nie jesteś osobą z godną rozmów ze mną ma jaki kolwiek temat :lol:

Co dokarnego... hahahahaha
Ta niby ręka Puyola jeszcze bardziej skierowała piłkę w strone bramki niż gdyby ta miała lecieć nie naruszona :P no ale to jest mistrz, mistrzowi nie wypada nie dać takiej szansy :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2008, 23:47

W łeb mozna sobie palnąć .. przed meczem brałem pod uwagę taki wynik i chciałem grać :lol: pewnie mało kto mi uwierzy, ale to już mniej istotne.

Higuain wejście smoka, Ruud - drugi smok :]
Puyol zrobił wyraźny ruch rękami, przy tym karnym.

Real chyba jednak nie przesadził po mistrzostwie, dziś na pewno przesadzą, upokorzyli Barcę, mają co chcieli.

Jeszcze raz gratuluje mistrzostwa.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 07 maja 2008, 23:49

Honor uratowany, hip hip hura. Ładne uderzenie Henry'ego. Tylko co z tego :roll:
Tak w skrócie, chyba nikt nie ma wątpliwości w to że Ryjek odejdzie.
Na taczce go wywiozą po tym meczu. Swoją drogą stał się własnie obiektem zainteresowania realizatora. Więcej ujęć ławki rezerwowych niż samego meczu.

"Panie Turek kończ ten mecz" :(

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 maja 2008, 23:51

klopx pisze:Heh tak myślałem... nie jesteś osobą z godną rozmów ze mną ma jaki kolwiek temat Laughing
Dokładnie, nie jestem ciebie godzien miszczu a teraz radzę zmykać szybko spać, a rano do biblioteki, bo Miodek to z ciebie nie jest. Może zdasz wreszcie tę maturę, ale miało być bez przekomarzania.
klopx pisze:Co dokarnego... hahahahaha
Ta niby ręka Puyola jeszcze bardziej skierowała piłkę w strone bramki niż gdyby ta miała lecieć nie naruszona Razz no ale to jest mistrz, mistrzowi nie wypada nie dać takiej szansy Rolling Eyes
Przecież karny ewidentny, ale jak się nie wie o czym pisze i nie zna się na futbolu to wychodzą takie kwatki. Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz mi

kaczy pisze:Puta Puta Puta Exclamation Evil or Very Mad

Miało być do zera !
Niech mają, mi się smutno nawet Ryjka zrobiło. Mam nadzieję, że zostanie na następny sezon.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 23:54

Ale co by tu mówić podanie Messiego do Henryka najładniejsza asysta w meczu :)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 maja 2008, 23:55

Szkoda tej bramki Henry'ego, 4:0 lepiej by wygladalo :wink: Nie ma jednak co wybrzydzac. Tym meczem pokazalismy, kto byl najlepszy w Hiszpanii w tym sezonie. Cieszy mnie to, ze nasi podeszli do tego spotkania skoncentrowani i nie odpuscili nawet po zdobyciu mistrzostwa. Inna sprawa, ze trudno bylo sie dzisiaj nie wykazac przy tak slabo grajacej Barcy.

Ogolnie :pijemy:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 maja 2008, 23:57

Tym samym zabraliśmy matematyczne szanse Barcy na Vice Mistrzostwo i skróciliśmy im urlop o eliminacje do LM :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2008, 23:58

Kto by się spodziewał takiego wyniku (no, oprócz fieldy'ego :P )... Barcelona na kolanach, a Real potwierdził swoją dominację w tym sezonie. Może od razu nadrobię zaległości i pogratuluję mistrzostwa, po tym zwycięstwie pewnie smakuje jeszcze lepiej :D .

A teraz dobrowolnie idę spać, póki el Crack mnie do tego nie zmusza :roll: .

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 maja 2008, 23:59

el Crack pisze:Dokładnie, nie jestem ciebie godzien miszczu a teraz radzę zmykać szybko spać, a rano do biblioteki, bo Miodek to z ciebie nie jest. Może zdasz wreszcie tę maturę, ale miało być bez przekomarzania.

Literek sie teraz czepiamy?:P No cóż jeszcze by tego brakowalo zebys slepy był ;) Reszty nie komentuje... uwierz tylko ze nie sa to zdania człowieka ktory mature ma juz za soba;)
el Crack pisze:Przecież karny ewidentny, ale jak się nie wie o czym pisze i nie zna się na futbolu to wychodzą takie kwatki. Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz mi
Przeciął lot piłki która zmierzała w trybuny i to te przy lini bocznej boiska:) Aha i zasłaniał twarz (to juz tak tylko zaprzeczajac temu ze wykonal ruch w strone pilki)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2008, 23:59 przez klopx, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 maja 2008, 23:59

el Crack pisze:Puyol ewidentnie wykonał ruch w stronę piłki i przeciął jej lot, więc nie wiem o co ci chodzi. Proszę wytłumacz mi
Karnego nie było. Zasłonił głowę, gdyby nie ręce, piłka odbiłaby się identycznie od głowy. Z ciekawości zapytałem znajomego sędziego - potwierdził, że to błąd sędziego.
Sędzia w ogóle miał katastrofalną dyspozycję dziś. Co nie zmienia faktu, że Real na wynik zasłużył absolutnie, Barcelona sięgnęła dna, Real osiągnął szczyty. Pogratulować. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”