Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2008, 19:16
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 10 maja 2008, 19:27
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 maja 2008, 19:32
Jarzinho pisze:Jest jeden pozytyw, na arenie walki o Alvesa pozostała zaledwie Barca, bo nikt inny chyba nie wylozy takiej kasy albo nie potrzebuje wzmacniac tej pozycji.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2008, 21:15
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 10 maja 2008, 21:57
Czy ja wiem czy taka chora cena? W obecnych czasach wlasnie tyle sie placi za pilkarzy. Kluby chca wyciagnac jak najwiecej... Co powiesz na to ze Amorebieta ma przejsc do Barcy za 30 mln ojro ??amolinn pisze:Chelsea kontynuuje jak widać tradycję przepłacania za zawodników. 20mln za Bosingwe to jakaś chora cena. A już miałem nadzieje że Abramowicz opamiętał się.
myarcin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2008, 22:02
myarcin pisze:Co powiesz na to ze Amorebieta ma przejsc do Barcy za 30 mln ojro ?? Confused
Nie, tyle płaci Roman. Tym samym inne kluby muszą wydawać więcej. Dzięki komu Alaus się tak rozkręcił z cenami?myarcin pisze:W obecnych czasach wlasnie tyle sie placi za pilkarzy.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 10 maja 2008, 22:08
guru pisze:Nie, tyle płaci Roman. Tym samym inne kluby muszą wydawać więcej. Dzięki komu Alaus się tak rozkręcił z cenami?
myarcin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2008, 22:14
Nie, to wszystko przez Busha, bo przez wojnę w Iraku ceny paliwa poszły w górę.tak wszystko przez Romana.
myarcin pisze:przez tego ruska musza oszczedzac pienazki i wydawac wiecej na transfery x(
Od kiedy przyszedł Roman to zawsze, nie tylko często.myarcin pisze:Zgadzam sie, Chelsea czesto przeplaca.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 10 maja 2008, 22:18
Tylko ze Manchester wydaje duzo wiecej pieniążków na transfery niz Arsenal.I później to ma odzwierciedlenie w tabeli. ManU 1,Chelsea 2, Arsenal 3. Nie mam pojecia dlaczego cały czas Arsenal oszczedza (?)guru pisze:Tak samo została stworzona potęga Manchesteru
myarcin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 maja 2008, 22:26
Teraz tak, ale wcześniej jakoś nie szastali na prawo i na lewo. Arsenal ma pieniądze, ale także ma do spłacenia dług. Dopiero co przenieśliśmy się na Emirates. Jak trzeba się odpowiednio wzmocnić, to pieniądze się powinny znaleźć. Wenger powiedział, że on chce wielkich piłkarzy, a nie wielkie nazwiska. W tej kwestii zgadzam się z nim w 100%.myarcin pisze:Tylko ze Manchester wydaje duzo wiecej pieniążków niz Arsenal.
Po co wydawać, skoro i bez tego można osiągać niezłe wyniki.myarcin pisze:Nie mam pojecia dlaczego cały czas oszczedzają (?)
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myarcin » 10 maja 2008, 22:33
myarcin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 maja 2008, 22:40
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 maja 2008, 23:00
guru pisze:Od kiedy przyszedł Roman to zawsze, nie tylko często.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 maja 2008, 8:41
Jako że piłkarzy ocenia się za grę, to tu akurat przepłaciliSammyy pisze:Malouda 13.5 mln. L
I dobrze robi. Piłkarze, którzy grają na Emirates Stadium, w dużej mierze do niedawna byli piłkarzami anonimowymi, a teraz stanowią światową czołówkę.myarcin pisze:Nie mam pojecia dlaczego cały czas Arsenal oszczedza (?)
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 maja 2008, 9:23
Sammyy pisze:Natomiast nie powiesz mi, że transfery takie jak poniżej to było przepłacanie za graczy...
piotrcies pisze:myarcin napisał:
Nie mam pojecia dlaczego cały czas Arsenal oszczedza (?)
I dobrze robi.
boskigonzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio