Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 maja 2008, 15:53
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 maja 2008, 16:03
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 maja 2008, 20:23
Jak sam wiesz jesteśmy niesamowitymi minimalistami. W pierwszej części sezonu byliśmy na tyle silni, że w każdej niekorzystnej sytuacji potrafiliśmy na czas zareagować, problemy zaczęły sie pojawiać wraz ze spadkiem formy.Babel pisze: Jednego nie moge zrozumieć. Jak majac taka przewage jak po pierwszych dwudziestu minutach mozna podac ręke przeciwnikom? Czemu Inter zawsze po strzeleniu bramki oddaje inicjatywe? Czemu to robi notorycznie? Czy nikt nie wyciąga wniosków?
Ano fatalizm Interu nie podlega dyskusji. To nie Parma jest teraz największym problemem, tylko sam Inter. Pytanie brzmi czy jest ktoś kto może odegrać w niedzielę role Vratislava Gresko? Moim zdaniem ochotników aż nadtoBabel pisze: Dziwne uczucie mna targaja. Z jednej strony świadomość że w normalnej dyspozycji, przy odrobinie szcześcia (czego nam brakuje ostatnio), koncentracji i woli zwyciestwa mecz z Parma moze byc spacerkiem. Dokładnie, taka jest róznic klas miedzy tymi zespołami. Druga strona to poczucie niewykorzystanej szansy i mój fatalizm, który podpowiada, że bedzie to katastrofa. W końcu nie wykorzystane sytuacje musza się mscić.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 maja 2008, 22:03
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 maja 2008, 20:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 15 maja 2008, 21:05
Tak naprawdę, to wszystko w rękach Interu. Jeśli wytrzymają psychicznie, to będą mistrzem. Wydaje mi się, że obie drużyny solidarnie zdobędą komplet punktów, i na najwyższym szczeblu nic się nie zmieni, aczkolwiek wolałbym, żeby Serie A była mniej przewidywalną (przynajmniej jeśli chodzi o 1 miejsce) ligą, i żeby to Roma zdobyła mistrzostwo.piotrcies pisze:Oby poległa, ale swoją drogą, Parma przestrzeliła sobie stopę tym, ruchem przed tak ważnym meczem.
Piłkarze Romy (tym razem Cicinho) mówią o tym, że zdobędą scudetto, ale co mają mówić> My mamy ważny mecz, nikt nie będzie murował dostępu do bramki, więc będzie ciekawie.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 16 maja 2008, 9:33
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2008, 15:35
Kurcze, czemu z telewizji cyfrowych akurat tej muszę nie miećEl-Polacco pisze:Apropo, Mecz NA żYWO NA POLSACIE SPORT
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 16 maja 2008, 17:47
Nie. Chciałem, żeby wygrał Arsenal, co w perspektywie rywalizacji z faworyzowanym Manchesterem i Chelsea, byłoby nie lada niespodzianką:PEl-Polacco pisze:i pewnie chciałeś żeby w Premiership wygrał Tottenham. Ligi nie wygrywa się żeby była MNIEJ przewidywalna Confused
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 16 maja 2008, 18:12
troche odbiegliscie panowie od tematuPubuśBubuś pisze:Nie. Chciałem, żeby wygrał Arsenal, co w perspektywie rywalizacji z faworyzowanym Manchesterem i Chelsea, byłoby nie lada niespodzianką:PEl-Polacco pisze:i pewnie chciałeś żeby w Premiership wygrał Tottenham. Ligi nie wygrywa się żeby była MNIEJ przewidywalna Confused
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 16 maja 2008, 19:19
W sumie, to lepiej być pesymistą, i się przyjemnie pomylić, niż być pewnym zwycięstwa, i się gorzko zawieźć. Będą na pewno nerwy, no ale w końcu Inter ma 90 minut, na strzelenie co najmniej jednej bramki więcej od rywala, a to wystarczająco długi czas, żeby wykonać to zadanie.Chuchu pisze:juz w niedziele mecz z Parmą. Nie wiem czemu wszyscy kibice Interu są pesymistycznie nastawieni do tego meczu po tym jak Siena cudem z nami zremisowała. jesli w obronie zagra Rivas zamiast Burdisso to bede spokojny o zwyciestwo. i mam nadzieje ze Mancio wystawi Jimeneza w pierwszym skladzie zamiast Stankovica.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 16 maja 2008, 20:17
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2008, 20:51
Kolego Chuchu, ja akurat jestem realistą, dostrzegam po prostuminusy takiej sytuacji. Myślę, że inni są mniej pewni tytułu, ponieważ, jak sam napisałeś, tylko Inter potrafi tak sfrajerzyć.Chuchu pisze:Nie wiem czemu wszyscy kibice Interu są pesymistycznie nastawieni do tego meczu
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 17 maja 2008, 9:18
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 17 maja 2008, 10:05
A co w tym nieprawdziwego? Mundial, i jeden swietny sezon nie zmienia tego ze przez cala kariere byl rzeznikiem, sredniakiem czesto uciekajacym sie do faulu. Teraz wrocil do tego stanu.Chuchu pisze: Do tego komentarze o Materazzi'm, ze "nie umie grać to bez przerwy fauluje".
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio