Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 maja 2008, 23:30
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 15 maja 2008, 23:31
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2008, 23:36
to pisz do Wengeravakabayashi pisze:ale chce info z pierwszej ręki
rzeźnik z niego widzępeepe pisze:to jest takim pilkarzem ktory czasem zagryza wargi i daje z siebie wszystko
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 maja 2008, 23:42
teraz z nerwów nie zasnefieldy pisze:Co do Diarry .. obrazek z Henrym promującym koszulki wyjazdowe na zakończony właśnie sezon, pewnie nie do końca ci się podoba
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 maja 2008, 23:52
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 maja 2008, 23:57
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2008, 0:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 16 maja 2008, 10:47
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 maja 2008, 11:54
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 maja 2008, 12:54
Diarra zostaje, wiec moze karta przetargową bedzie Javi GarciaToudinho pisze:Jesli przyjdzie Villa to kto powędruje w druga strone oby nie Granero. Jakos jego gra bardziej mnie urzeka niz De la Reda.
też nad tym kiedyś sie zastanawiałem, ale prawda jest taka ze jesli mamy walczyć na 3 frontach, a szczegolnie o LM to jak pokazał - mecz z Romą bez 3 równorzędnych napastników sie nie daTouReQ pisze:Bo ani Raul, ani RvN raczej sie nie kwapia zeby usiasc na lawce
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2008, 15:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 maja 2008, 15:41
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 17 maja 2008, 2:37
RealFan pisze:Mamy Heinze, mamy Marcelo (nie wierze, ze klub nie jest do wystepow wystarczajaco przekonany, skoro Schuster daje mu dosc duzo szans). A jest jeszcze uniwersalny Torres, ktory jest idealnym zmiennikiem zarowno na lewa, jak i prawa strone. I Real ma szukac lewego obroncy?
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 maja 2008, 10:16
Benzema przez 2 lata jeszcze chce grac w Lyonie, myśle ze jak odejdzie RVN to Real sie o niego mocno postarael Crack pisze:Moim marzeniem byłoby sprowadzenie Benzemy
jak dla mnie sie przybliżael Crack pisze:Co do tego całego zamieszania z Villą to również mam wielką nadzieję, że do nas przejdzie, ale jego transfer się oddala
holender na lewej obronie to mordestwo Bernd wystawiał go tam przez pierwsze mecze i od razu skreślił jego gre na tej pozycjiel Crack pisze:I jest jeszcze od bidy Drenthe
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 maja 2008, 10:37
Jesli wierzyc El Mundo Deportivo to to haslo nabiera znaczenia.vakabayashi pisze:Raúl i Heinze wzięli mnie na bok i powiedzieli coś znaczącego: "Nie niszcz tej drużyny, nie niszcz" - Ramon Calderon
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio