Ale gdzie widziałeś? Na tym forum? U nas 'przeciwnicy' Dos Santosa są chyba jednak mniejszościąPubuśBubuś pisze:Z tego co widziałem, to kibice Barcy uważali Meksykanina, za pierwszego do odstrzału.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2008, 17:55
Ale gdzie widziałeś? Na tym forum? U nas 'przeciwnicy' Dos Santosa są chyba jednak mniejszościąPubuśBubuś pisze:Z tego co widziałem, to kibice Barcy uważali Meksykanina, za pierwszego do odstrzału.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 maja 2008, 19:12
Widocznie widziałem mniejszość, bo owszem, te komentarze czytałem na pilka.pl.Mentor pisze:Ale gdzie widziałeś? Na tym forum? U nas 'przeciwnicy' Dos Santosa są chyba jednak mniejszością Krzywy Swoje zdanie na jego temat wypracowałem sobie już dawno temu i nic się w tej kwestii nie zmienia.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 maja 2008, 19:17
A ja nie mam wyrobionego zdania na jego temat....owszem umiejetnosci ma i to dosc spore,ale wkurza mnie jego szczeniackie zachowanie na boisku....to atrybut mlodosci,ale patrzac na gre Gio i Bojana, to po prostu roznica jak pomiedzy gimnazjalista(czyt. idiota), a abiturientem.Mentor pisze:U nas 'przeciwnicy' Dos Santosa są chyba jednak mniejszością
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2008, 19:41
To jest to o czym wspominam ilekroć dyskutujemy o Gio. Oczywiście w kilku aspektach piłkarskiego rzemiosła musi się jeszcze poprawić, ale innym wielkim problemem tego piłkarza jest Bojan. Chcąc nie chcąc porównujemy sobie naszych małolatów i nikt nie patrzy na to, że taki Bojan nie rodzi się co kilka lat.Berik pisze:wkurza mnie jego szczeniackie zachowanie na boisku....to atrybut mlodosci,ale patrzac na gre Gio i Bojana, to po prostu roznica jak pomiedzy gimnazjalista(czyt. idiota), a abiturientem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2008, 19:46
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 18 maja 2008, 20:22
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 maja 2008, 21:04
To wynika raczej z temperamentu. Meksykanin, gorąca krew, będzie troszkę mniej dojrzały niż Serb. Moim zdaniem, Barca może mieć jeszcze dużo pożytku z tego piłkarza, ale jak chcecie, to go sprzedajcie. Ja wam nie bronięBerik pisze: A ja nie mam wyrobionego zdania na jego temat....owszem umiejetnosci ma i to dosc spore,ale wkurza mnie jego szczeniackie zachowanie na boisku....to atrybut mlodosci,ale patrzac na gre Gio i Bojana, to po prostu roznica jak pomiedzy gimnazjalista(czyt. idiota), a abiturientem.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 maja 2008, 21:11
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 maja 2008, 0:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssjbart » 19 maja 2008, 8:36
ssjbart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 maja 2008, 9:54
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 19 maja 2008, 14:51
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 maja 2008, 15:03
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 maja 2008, 15:47
Powiedzieliśmy Ronaldinho, że potrzebuje nowych wyzwań. To normalne, że kiedy kończy się pewna era, odchodzą ludzie, którzy ją tworzyli. Mam nadzieję, że Ronaldinho może odejść w stylu, w jakim odszedł Frank Rijkaard, a my będziemy pamiętać, że dzięki niemu zdobyliśmy 2 mistrzostwa oraz wygraliśmy Ligę Mistrzów... Jestem wdzięczny Ronaldinho. Rok temu zastanawialiśmy się nad tym, czy aby nie nadszedł właściwy moment, by go sprzedać, jednak uwzględniając jego entuzjazm oraz wartości, którymi klub taki jak FC Barcelona powinien się kierować, zdecydowaliśmy, że z nami zostanie.
Z odejściem Dinho się pogodziłem tak więc nie ma tragedii, ale Samu musi zostać. Te słowa w zasadzie niczego nie wyjaśniają a co za tym idzie robią tylko więcej zamieszania IMHO.Eto’o to zawodnik, który jest lojalny wobec klubu, który z poświęceniem broni klubowych barw, którego postawa podoba się kibicom. Zasłużył na to, by w dniu, w którym będzie odchodził z klubu, kibice pożegnali go ze wszelkimi honorami.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 19 maja 2008, 16:36
el Crack
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio