Liverpool zrobil dobry interes ze Skrtlem, mysle ze warto przyjzec sie bliżej kilku graczom. Szał pewnie i tak sie zacznie dopiero po Euro.
A ja nawet nie mysle o 7 trofech, bo jeszcze skonczymy jak Barca rok temu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 maja 2008, 19:40
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keano » 23 maja 2008, 20:26
Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 23 maja 2008, 20:34
John Travolta pisze:A ja nawet nie mysle o 7 trofech, bo jeszcze skonczymy jak Barca rok temu
spurs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 maja 2008, 21:49
spurs pisze:Manchester stać na te trofea. Mają mocny, a co najważniejsze zbalansowany skład. Wystarczy tylko go trochę uzupełnić i mogą walczyć moze nie o 7 tytułów, ale przynajmniej powtórzyć sukcesy z tego roku. Warunek to utrzymanie formy przez zawodników co moze byc cięzkie przez Euro.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 maja 2008, 22:04
taka prawidlowosc mi sie nasuwa z przed 3 lat...moze to przypadek. Nie wiem.John Travolta pisze:LM to loteria, trzeba miec duzo szczescia zeby wygrac. Przyszły sezon bedzie bardzo cięzki i rownie dobrze mozemy skonczyc bez zadnego waznego trofeum.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 23 maja 2008, 22:16
spurs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 23 maja 2008, 22:26
To nie jest żadna teoria spiskowa tylko naturalny syndrom apegeum formy,a potem spadku owej formy.Wiele druzyn z czołówki przeżywała juz takie kryzysy(my także chocby trzy lata temu,kiedy odpadlismy z LM w fazie grupowej).Temu można zapobiec wprowadzaniu świezości w zespole(wzmacniania młodymi zawodnikami).W każdym badx razie to zdarza się każdemu zespołowiBerik pisze: taka prawidlowosc mi sie nasuwa z przed 3 lat...moze to przypadek. Nie wiem.
Liverpool zwyciezca LM-po finale zadnego pucharu
Barcelona- zadnego pucharu
Milan-katastrofa w postaci 5 miejsca
sadze,ze tworze jakies kiepskie teorie spiskowe dziejow niczym Dan Brown , ale poszalec mozna
![]()
naprawde jestem ciekaw nastepnego sezonu w waszym wydaniu.
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 23 maja 2008, 23:11
John Travolta pisze:A ja nawet nie mysle o 7 trofech, bo jeszcze skonczymy jak Barca rok temu Very Happy
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 maja 2008, 23:27
Berik pisze:taka prawidlowosc mi sie nasuwa z przed 3 lat...moze to przypadek. Nie wiem.
Liverpool zwyciezca LM-po finale zadnego pucharu
Barcelona- zadnego pucharu
Milan-katastrofa w postaci 5 miejsca
sadze,ze tworze jakies kiepskie teorie spiskowe dziejow niczym Dan Brown , ale poszalec mozna
Laughing
naprawde jestem ciekaw nastepnego sezonu w waszym wydaniu.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 maja 2008, 0:20
Ja poza tym po cichu liczę jeszcze na Evansa i na to, że dostanie trochę więcej okazji do pokazania się aniżeli Pique w zakończonym sezonie.John Travolta pisze:Trzeba wprowadzic troche swiezej krwi do skladu. Cambell, Manucho, Wellback i pewnie 2-3 nowe transfery.
O tak. Rozwalił mnie Anderson, który powiedział, że sam zgłosił się do strzelania "11". Nierozgrzany, cały mecz i dogrywka na ławce, 19 lat, pierwszy finał LM a on wyskakuje do strzelania karnego i co ważniejsze go trafia. Co za koleś. W tym sezonie Nani miał się zaaklimatyzować i być zastępcą Ryana a grał więcej niż pewnie sam przypuszczał. Dla niego też wielki szacunek bo strzalał jako 5 i musiał trafić żebyśmy nie przegrali tego finału. Taki młody chłopak a udźwignął tak ogromną presję. W przyszłym sezonie zapewne będzie naszym etatowym skrzydłowym ale mimo wszystko oczekuję od niego znacznie więcej.John Travolta pisze:Dodatkowo wiecej powinni grac Nani i Anderson.
Co do Anyukova nie jestem przekonany ale Pogrebnyaka już teraz brałbym w ciemno. Gdyby nie to, że w pomocy mamy nadmiar szczęścia to także Arshavin, który zrobił na mnie ogromne wrażenie byłby mile widziany. Aż dziw, że żaden klub się po niego nie pcha. Jak Rosja błyśnie na mistrzostwach a wiele na to wskazuje to pewnie na połowę Zenita będzie miało chrapkę większość europejskich potęg.John Travolta pisze:Zenit to ma dwóch fajnych ziomów którzy by nam sie przydali. Jeden na prawej obronie, drugi na ataku Very Happy
Liverpool zrobil dobry interes ze Skrtlem, mysle ze warto przyjzec sie bliżej kilku graczom. Szał pewnie i tak sie zacznie dopiero po Euro.
No Sevilla 2 razy pod rząd wygrała i w tym sezonie wyszła z grupy w LM. Za rok znowu powalczą o swoje ulubione trofeum. Zobaczymy co pokaże Zenit (i ile tego Zenitu zostanie) w następnej edycji LM. Masz rację, że niewiele małoznanych ekip powtarzało dobry sezon ale niewiele także wygrywało Puchar Uefa w tak efektowny i miażdżący sposób. Wicemistrz Hiszpanii i Szkocji, mistrz Niemiec, 3 drużyna Francji - to w jak łatwy sposób oni przechodzili te jakby nie patrzeć klasowe drużyny + tak silny sponsor jak Gazprom sprawiają, że wcale nie skreślałbym ich w przyszłej LM i nie szykowałbym się na łatwe zwycięstwo w Superpucharze. Swoją drogą jak obie ekipy zagrają na swoim poziomie to szykuje się nam kosmiczny mecz.boskigonzo pisze:Tak IMO to rzadko ktora "maloznana" druzyna z rewelacyjnym sezonem na nastepny rok poprawia wyczyn. No ale lekcewazyc nie wolno, tymbardziej ze to druzyny grajace w P.Uefa zazwyczaj wygrywaly Superpuchar
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 maja 2008, 13:41
To akurat nic dziwnego...Liverpool zwyciezca LM-po finale zadnego pucharu
Uwielbiam tego typaRozwalił mnie Anderson, który powiedział, że sam zgłosił się do strzelania "11". Nierozgrzany, cały mecz i dogrywka na ławce, 19 lat, pierwszy finał LM a on wyskakuje do strzelania karnego i co ważniejsze go trafia. Co za koleś
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 maja 2008, 15:13
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 24 maja 2008, 16:33
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 maja 2008, 16:50
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spurs » 24 maja 2008, 17:12
Za mała skala ocen, zeby oddać to jak świetnie grali. To oni byli najlepsi w ManUtd w tym sezonieboskigonzo pisze:Ferdinand + Vidic - tego od nich oczekiwalem . Profesorska gra w srodku obrony.
boskigonzo pisze:Carrick
boskigonzo pisze:CR7
spurs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio