Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 lis 2005, 10:17
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:52
whelan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 11:29
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_FcI » 02 mar 2006, 11:34
Adriano_FcI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 mar 2006, 11:35
ja mam brytyjski komentarz - i mnie nikt nie irytował, powiem więcej - są o niebo lepsi od Szpaka i spółkiyazid^ pisze:Tak na marginesie, czy nie tylko mnie irytowali komentujący ten mecz na Eurosporcie?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 11:56
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 maja 2006, 10:19
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 17 maja 2008, 14:56
Zinho7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 maja 2008, 16:53
I co wy na toCoupet, Frey, Mandanda - Sagnol, Clerc, Thuram, Gallas, Boumsong, Squillaci, Abidal, Evra - Vieira, Makelele, Toulalan, L. Diarra, Ribéry, Govou, Malouda, Nasri - Henry, Anelka, Benzema, B. Gomis
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2008, 17:02
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 maja 2008, 17:04
Akurat pozbywanie sie tych dwóch "emerytow" to byłby strzał w stope dla Domenecha. Gracze o takich umiejętnościach gry w destrukcji, o tak dużym doświadczeniu turniejowym, cieszacy sie duzym autorytetem w ekipie, syganalizowali wysoka dyspozycje w meczach to prawdziwy skarb. Zapewniam Cię, że ta dwójka wytrzyma fizycznie turniej i z meczu na mecz bedzie w lepszej dyspozycji. Przy całym zdziwieniu brakiem kilku nazwisk, tych dwóch brakowac nie mogło.(L)oczkerson pisze:W defensywej pomocy nie powołany został Flamini, czyli kolejny gracz o którym można powiedzieć że był naprawdę świetny a są emeryci Makelele i Vieira (ten w dodatku wiecznie kontuzjowany)
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 maja 2008, 17:15
Ja też bo to legenda i dalej gracz,który potrafi grać fenomenalnie, ale, podobnie jak ty nie mam wątpliwosci że Anelka kuca umiejętnościami i formą też przy tym co prezentuje Trezegolfieldy pisze: Titi - [...] Nie wyobrażam sobie, aby mogło go zabraknąć na Euro
to jak powołałbyś go kosztem Ben Arfyfieldy pisze:Malouda....
Pytanie czy musiał powoływać 2 "dziadków"Babel pisze: Nie twierdze, że Flamini nie powinien jechac na Euro, tyle że nie kosztem wymienionej przez Ciebie dwójki.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2008, 17:20
Sam nie wiem, w reprezentacji Malouda raczej nie zawodzi, no i nie wiem jak się Ben Arfa prezentował, młody jest, bardzo utalentowany. Ale czy byłby wzmocnieniem Francji już teraz ?(L)oczkerson pisze:to jak powołałbyś go kosztem Ben Arfy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 maja 2008, 17:30
Fieldy tylko czy powołując gracza, który przez 3/4 sezonu był kontuzjowany i nie zagrał choćby 1 tak dobrego spotkania jakich Flamini miał wiele "nie grał źle a nawet dobrze" wystarczyfieldy pisze:Vieira [skoro wcale tak źle nie grał, to słuszna nominacja moim zdaniem - opierałem sie na tym co czytałem przez cały sezon o jego grze. Także wsród kibiców tu na forum. Przeważnie po nim jechali]
A to jest prawda jedynie połowicznie, bo Francuzi o ile dalej mają potencjał wielki, to jednak mają też potwornie trudną grupę (Włochy, Holandia, Ruminia i oni) i nie powołując takich graczy jak Sagna, Mexes, Flamini czy Treze, gdzie każdy z nich swoją postawą na boisku przez cały sezon w pełni zasłużył nie tylko na powołanie do 23 ale i nawet na miejsce w 11 (w tej kwestii chyba z nikim siękłucić nie muszę) sami nie pozbawiają się szans na ekstremalnie trudnym turnieju gdzie emeryci jak Thuram, Malelele czy Vieira będą musieli zagrać każdy mecz na najwyższym możliwym poziomie z bardzo małymi dostępami na odpoczynekNa pewno jest to reprezentacja co do której kibice mają najwięcej zastrzeżeń, tylko że oni nawet bez Sagny, Flaminiego, czy Terezegueta są w stanie wygrać Euro. Po prostu szkoda troche tych graczy.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 maja 2008, 17:38
Babel
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio