PS. Mówi się, że daliśmy Barcelonie 8,5 mln euro. Gianluca ma u nas zarabiać 4 mln za sezon. Na razie nie ma informacji na ile z nim podpisaliśmy kontrakt.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 maja 2008, 22:39
Ewa_
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 maja 2008, 22:41
Do konca zycia.Jego lub GallianiegoEwa_ pisze:Na razie nie ma informacji na ile z nim podpisaliśmy kontrakt.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 maja 2008, 22:43
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 maja 2008, 22:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 maja 2008, 23:03
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2008, 23:24
Wiem, że Gallani zwykle bredzi, ale to dość ciekawa wypowiedź. Policzmy:W kadrze chcemy mieć 23 lub 24 graczy - 3 bramkarzy, 9 obrońców, 6 pomocników i napastników".
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 maja 2008, 23:28
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 31 maja 2008, 23:34
Z tego co wiem to nie chodzi o Gomisa tylko o Mario Gomeza ze Stuttgartu. Podobne nazwiska i najwyraźniej pomyliło Ci sięWilmore pisze:Ale ciekawie będzie wyglądać najbliższy tydzień, bo jeśli działacze myślą, to Gomisa (TAK, TAK!!) ściągną do Milanu (TAAAAK!)
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 maja 2008, 23:54
Nie znam. Może Abbiati. No, ale to pewnie wina sedziów którzy gwiżdża pod Inter. Oj chyba nie tylko meczów Interu nie ogladałeś.Wilmore pisze:Abiatti.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhenoM » 01 cze 2008, 0:01
PhenoM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 cze 2008, 0:03
Nie, o Gomisa. W przeciwieństwie do zaślepionego Babela dobrze wiem, o czym mówię - reprezentant Francji, gracz Saint-Etienne, nazywany nowym Drogbą.Marco_Van_Basten pisze:Z tego co wiem to nie chodzi o Gomisa tylko o Mario Gomeza ze Stuttgartu. Podobne nazwiska i najwyraźniej pomyliło Ci się Wink
Ewa_ pisze:Wilmore, z tego co wiem to Galliani liczy Seedorfa i Kakę jako napastników.
Mea culpa. Z nazwiskami Christiana i Adriano zawsze miałem kłopoty.Babel pisze: Nie znam. Może Abbiati.
Sugerujesz, że Eto'o będzie wart 7 milionów euro?PhenoM pisze:"Borriello w Milanie, Eto'o w Interze", a cena za tych zawodników będzie taka sama, tak więc znowu zobaczymy jak Galliani zrobił się "w konia".
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhenoM » 01 cze 2008, 0:11
No 7 milionów to na pewno nie, będzie droższy i to o wiele droższySugerujesz, że Eto'o będzie wart 7 milionów euro?
PhenoM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 cze 2008, 0:13
Całe szczescie, że jestem zaslepiony. Moze inaczej dostrzegłbym bezradność Milanu w tym sezonie.Wilmore pisze:W przeciwieństwie do zaślepionego Babela dobrze wiem
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 01 cze 2008, 0:28
Alla fine ci saranno tre portieri, nove difensori, sei centrocampisti e sei attaccanti, compresi Kaka` e Seedorf. - czyli, że będzie 3 bramkarzy, 9 obrońców i 6 pomocników oraz 6 napastników, licząc Kakę i Seedorfa. Wypowiedź ta została zamieszczona na stronie http://it.eurosport.yahoo.com/31052008/ ... ttivi.html .Wilmore pisze:Ewa_ pisze:Wilmore, z tego co wiem to Galliani liczy Seedorfa i Kakę jako napastników.O ile o Kace jeszcze czytałem jako o napastniku, o tyle Seedorf jako napastnik?
![]()
Inna rzecz, że to głupota na miarę Gallianiego.
Ewa_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio