Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 lut 2005, 20:13

A przyznaj czy od 2000 roku lub nawet wcześniej Arsenal miał dobrego bramkarza?Po MŚ 2002 to już Seaman to był dno, chodź mu kibicowałem 8) Lubiłem go, szkoda, że w taki sposób zakończył karierę.Na Mundialu 1998 grał dobrze, a miał już wtedy 35 lat.Arsenal posiadą dobrą obronę, więc bramkarz nie ma za dużo do roboty.Szkoda, że w 2001 Arsenal nie przebił Liverpoolu w wyścigu o Jurka :cry:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 04 lut 2005, 20:52

olek j pisze:Bayern rozegrał niezły mecz z Herthą
Bayern rozegrał raczej słaby mecz, nie można go w żadnym stopniu nazwać niezłym
olek j pisze:Arsenal miał przewage optyczną w meczu MU,ale nie umiał wykorzystywać dogodnych sytuacji

Niewiem tego meczu nie widziałem, ale taka poraszka na własnym stadionie z MU na pewno musi boleć kibiców Arsenalu
olek j pisze:Mianowicie: BRAMKA. Ostatnio pojawiały się pytania: "Kto w bramce Kanonierów: Almunia czy tez Jens Lehmann ??

Moim zdaniem powinien bronić Lehmann, wprawdzie jak grał popełniał błędy, ale myśle jak teraz dostał by szanse pokazał by się z dobrej strony. Ma już swoje lata i trudno mu bronić na wysokim poziomie (ma podobne problemy jak Kahn :lol: ). Pamiętem lata jego świetności kiedy grał na bardzo wysokim poziomie, może więc warto dać mu drugą szanse :?:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 20:59

Bayern rozegrał raczej słaby mecz, nie można go w żadnym stopniu nazwać niezłym
zdania są podzielone jak zagrał Bayern w meczu z Herthą :wink:

Rebrov
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rebrov » 13 lut 2005, 15:43

Bayern jest zdecydowanym faworytem!
Arsenal?-a co to jest Arsenal?-nawet w ćwierćfinale LM nie byli.(Bayern wygrał te rozgrywki 3 razy!! :wink:
Ogólnie już się nie moge doczekać meczu..BAYERN 4ever

thiller
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 14 lut 2005, 8:19

Arsenal powinien wygrac choc w LM jemu nie idzie :cry: :cry:
Mam prosbe jak bendziecie zapowiadac mecze to mozecie podawac kanaly :?:
Zgory thx.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 lut 2005, 20:18

Rebrov pisze:a co to jest Arsenal?-nawet w ćwierćfinale LM nie byli
jak nie wiesz to nie pisz... :?

Panowie to juz w najbliższy wtorek !!!! Go go go THE GUNNERS !!!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 lut 2005, 15:34

No czekam z niecierpliwością na ten mecz, ale musze przyznac ze jestem jakos spokojny o wynik. W Monachium wygra Bayern i to jest pewne ale w Londynie nie bedzie juz tak łatwo, niech wygra lepszy :D

FC BAYERN DEUTSCHER MEISTER

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 21 lut 2005, 15:40

Na 100% wygra Arsenal!! Chociarz jestem kibicem Chelsea to będe za Kanonierami. Nienawidze, i zawsze nienawidziłem niemieckich klubów... no i wszystkiego co jest związane z niemcami, od języka zaczynając kończąc na płytkach chodnikowych
PS. kiedyś na polskim kolesiana sie do mnie trzepała że na wypacowaniu mapisałem "niemcy" z małej litery :P

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 16:25

A ja się musze przyznać że nie lubie ani drużyny z Monacium ani z Londynu, ale cóż zdaje mi się chyba że bardziej nie lubie Bayernu więc będe za Arsenalem. Wolałbym żeby te zespoły odpadły w grupie nie mósiałbym wtedy na żadnego stawiać!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 lut 2005, 13:50

doli pisze: Nienawidze, i zawsze nienawidziłem niemieckich klubów... no i wszystkiego co jest związane z niemcami, od języka zaczynając kończąc na płytkach chodnikowych
typowy polak z utartymi stereotypami .... hehe ... dosyc juz sie nagadalem z takimi jak ty... pozdro
doli pisze: PS. kiedyś na polskim kolesiana sie do mnie trzepała że na wypacowaniu mapisałem "niemcy" z małej litery :P
brawo ! masz cie czym chwalic :] naprawde wielkie osiagniecie.... :roll:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 lut 2005, 22:58

"obadamy " w Londynie !!!!!!!!!

nuiestety górą Bayern, i to sporo(3:1)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 lut 2005, 23:18

oto mój post z samego początku tego tematu:
kama_reda pisze:hehe no cóż musze cie rozczarować... Arsenal nie wygra w Monachium na 100%, to poprostu niemozliwe. Myśle ze 3:1 dla Bayernu bedzie, w na Highbury to Arsenal moze i majakieś szanse, ale i tak w dwumeczu lepszy bedzie Bayern, są poprostu lepsi.
kolejny post:
kama_reda pisze:No boirąc pod uwage obecna forme Arsenalu, a także fakt jak słabo od kilku lat grają w lidze mistrzów, to jest niemal pewne że awansuje Bayern
Nadal uważam tak samo, nic nie zmieniam w swoich wypowiedziach, BAYERN jest lepszy i tyle
_________________________________________________________________________________________
sirtomaszo pisze:Arsenal wygra na 100%
tak jest :lol:
Poko pisze:Ja w tej konfrontacji stawiam zdecydowanie na Arsenal
ja tez :lol:
Tomusmc pisze:Mysle, że Bayern nie jest zadnym groźnym przeciwnikiem dla Arsenalu
no bo nie jest :lol:
doli pisze:Na 100% wygra Arsenal!!
:lol: :lol: :lol:

to są wypowiedzi "prawdziwych" znawców piłki nożnej, dzieki wam to forum jest choć troche zabawne

FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lut 2005, 23:24

Ooo Kama jak jesteś taki pewny wszystkich wyników to postaw dom i samochód rodziców na sts-ach. Byłem pewien, że Arsenal wygra, ale się nie udało. Nie twierdze, że jestem znawcą piłki nożnej i wiem, że Ty też nim nie jesteś wiec po co piszesz takie farmazony. Co do Arsenalu to wierze, że przejdzie ten Bayern zebys zamknął buźke pozdro!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 lut 2005, 23:32

Tomusmc pisze:Ooo Kama jak jesteś taki pewny wszystkich wyników to postaw dom i samochód rodziców na sts-ach
Nie stawiam w sts, tylko w toto-mix :D i wcale nie jestem pewien wszystkich wyników, ale tego akurat w przeciwieństwie do ciebie bylem pewien :D :D
Tomusmc pisze:Co do Arsenalu to wierze, że przejdzie ten Bayern
no tak "arsenal wygra na 100%" :lol: :lol: :lol: To jest tak samo pewne jak awans Lechii do 2.ligi, czyli ok. 5%
Tomusmc pisze:pozdro!
pozdro!

FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lut 2005, 23:38

kama_reda pisze:Nie stawiam w sts, tylko w toto-mix :D i wcale nie jestem pewien wszystkich wyników, ale tego akurat w przeciwieństwie do ciebie bylem pewien :D :D
No ja też byłem pewien, a Tobie się nie dziwie. Powrócimy do tego tematu po rewanżach. Mam nadzieje, że nie bede Ci gratulował.
kama_reda pisze:no tak "arsenal wygra na 100%" :lol: :lol: :lol: To jest tak samo pewne jak awans Lechii do 2.ligi, czyli ok. 5%
Lechia ma duuużo większe szanse na wejście do II ligi bo jest wymienianan wśród faworytów więc bój się Arsenalu :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”