Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 lut 2005, 20:13
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 04 lut 2005, 20:52
Bayern rozegrał raczej słaby mecz, nie można go w żadnym stopniu nazwać niezłymolek j pisze:Bayern rozegrał niezły mecz z Herthą
olek j pisze:Arsenal miał przewage optyczną w meczu MU,ale nie umiał wykorzystywać dogodnych sytuacji
olek j pisze:Mianowicie: BRAMKA. Ostatnio pojawiały się pytania: "Kto w bramce Kanonierów: Almunia czy tez Jens Lehmann ??
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 20:59
zdania są podzielone jak zagrał Bayern w meczu z HerthąBayern rozegrał raczej słaby mecz, nie można go w żadnym stopniu nazwać niezłym
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rebrov » 13 lut 2005, 15:43
Rebrov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: thiller » 14 lut 2005, 8:19
thiller

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 lut 2005, 20:18
jak nie wiesz to nie pisz...Rebrov pisze:a co to jest Arsenal?-nawet w ćwierćfinale LM nie byli
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 lut 2005, 15:34
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 21 lut 2005, 15:40
doli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lut 2005, 16:25
zioło

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 lut 2005, 13:50
typowy polak z utartymi stereotypami .... hehe ... dosyc juz sie nagadalem z takimi jak ty... pozdrodoli pisze: Nienawidze, i zawsze nienawidziłem niemieckich klubów... no i wszystkiego co jest związane z niemcami, od języka zaczynając kończąc na płytkach chodnikowych
brawo ! masz cie czym chwalicdoli pisze: PS. kiedyś na polskim kolesiana sie do mnie trzepała że na wypacowaniu mapisałem "niemcy" z małej litery
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 lut 2005, 22:58
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 lut 2005, 23:18
kolejny post:kama_reda pisze:hehe no cóż musze cie rozczarować... Arsenal nie wygra w Monachium na 100%, to poprostu niemozliwe. Myśle ze 3:1 dla Bayernu bedzie, w na Highbury to Arsenal moze i majakieś szanse, ale i tak w dwumeczu lepszy bedzie Bayern, są poprostu lepsi.
Nadal uważam tak samo, nic nie zmieniam w swoich wypowiedziach, BAYERN jest lepszy i tylekama_reda pisze:No boirąc pod uwage obecna forme Arsenalu, a także fakt jak słabo od kilku lat grają w lidze mistrzów, to jest niemal pewne że awansuje Bayern
tak jestsirtomaszo pisze:Arsenal wygra na 100%
ja tezPoko pisze:Ja w tej konfrontacji stawiam zdecydowanie na Arsenal
no bo nie jestTomusmc pisze:Mysle, że Bayern nie jest zadnym groźnym przeciwnikiem dla Arsenalu
doli pisze:Na 100% wygra Arsenal!!
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lut 2005, 23:24
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 lut 2005, 23:32
Nie stawiam w sts, tylko w toto-mixTomusmc pisze:Ooo Kama jak jesteś taki pewny wszystkich wyników to postaw dom i samochód rodziców na sts-ach
no tak "arsenal wygra na 100%"Tomusmc pisze:Co do Arsenalu to wierze, że przejdzie ten Bayern
pozdro!Tomusmc pisze:pozdro!
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lut 2005, 23:38
No ja też byłem pewien, a Tobie się nie dziwie. Powrócimy do tego tematu po rewanżach. Mam nadzieje, że nie bede Ci gratulował.kama_reda pisze:Nie stawiam w sts, tylko w toto-mixi wcale nie jestem pewien wszystkich wyników, ale tego akurat w przeciwieństwie do ciebie bylem pewien
![]()
Lechia ma duuużo większe szanse na wejście do II ligi bo jest wymienianan wśród faworytów więc bój się Arsenalukama_reda pisze:no tak "arsenal wygra na 100%"![]()
![]()
To jest tak samo pewne jak awans Lechii do 2.ligi, czyli ok. 5%
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio