ale ograny. Gra dobrze? Gra.10 pisze:No wiesz, ale to jednak 2. BL.
Lepiej niż siedzący na ławie w Schalke (stracił miejsce na rzecz Streita) Asamoah. W dodatku Asamoah bez formy.
jak dla mnie dobrze10 pisze:To może być za późno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 maja 2008, 0:46
ale ograny. Gra dobrze? Gra.10 pisze:No wiesz, ale to jednak 2. BL.
jak dla mnie dobrze10 pisze:To może być za późno
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 23 maja 2008, 1:45
No bo trzeba było wcześniej. Ale z perspektywy Polaka - bardzo popieram tę decyzję LowaAkarin pisze:jak dla mnie dobrzenie ma co teraz zmieniać.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 28 maja 2008, 20:28
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2008, 9:09
Michał M pisze: Ta trójka do wypadnięcia, to wg mnie (o ile nie będą żadne kontuzje) Helmes, Rolfes i - mimo wszystko - Marin.
No, byłem dość bliskoVan der Vaart pisze:Joachim Low skreślił trzech zawodników: Jermaina Jonesa, Patricka Helmesa oraz Marko Marina.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 maja 2008, 20:35
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 cze 2008, 0:08
Diamen23 pisze:Strasznie nieciekawie wyglądało rozgrywanie, to co gra Schweinsteiger to tragedia.
wszystko dobrze.Diamen23 pisze:Wie ktoś co z nim?
myślę, że to tak z 10 z rzędu, nie?Diamen23 pisze:(kolejnym zresztą)
ale przynajmniej zapiernicza i pracuje dla zespołu. Skuteczność w tym meczu? Miał jedną (pół) sytuację i nie strzelił. Nic strasznego.Diamen23 pisze:Nie mówiąc już o Podolskim, który skuteczność ma straszną
Prędzej my z nimi większe niż oni z nami.Diamen23 pisze:Jeśli nic się nie zmieni w ich grze w meczu z nami mogą mieć problemy.
Marina nie ma. Boro może grać wszędzie w pomocy. Na MŚ i w Werderze grał na lewej, u Zielonych najczęsciej jednak w środku.Diamen23 pisze:może Borowski, ale to trochę inna pozycja. Albo Marin.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 cze 2008, 8:35
a Tobie chyba ladnie slonko przygrzaloAkarin pisze:niezłe masz palenie. Schweini obok Ballacka był najlepszy w pomocy.
Akarin pisze:ale przynajmniej zapiernicza i pracuje dla zespołu. Skuteczność w tym meczu? Miał jedną (pół) sytuację i nie strzelił. Nic strasznego.
A Klose gra dobrze ? Gomez tragedia, 5mdo bramki i mija sie z pilka, ogolnie to wygladalo strasznie neiciekawie, niby posiadali pilke czasem cos z klepy zagrali, ale albo ostatnie podanie albo napastnik zgroza - to co wyrabialAkarin pisze:Dla mnie dzisiaj się wyjaśniło, że w ataku zobaczymy duet z MŚ: Klose, Podolski. Gomez grał słabo. Kuranyi jeszcze słabiej.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 cze 2008, 13:47
lepiej od resztyA Klose gra dobrze ?
nie o tą mi chodziło. A o tej o której Ty mówisz to faktycznie zapomniałem. Mógł wtedy (musiał) podać do Gomeza i byłaby bramka a tak spieprzył i nawet rogu nie było.czeher pisze:Ballack i dlugo dlugo nic, to co zagral do Podolskiego (niby ta pol sytuacja LOL)) majstersztyk
nie, mam sie dobrze. Wymień mi kto był lepszy od Schweiniego (z podstawowego składu)czeher pisze:a Tobie chyba ladnie slonko przygrzalo
cóż o środek obrony to się akurat Niemcy martwic muszą, bo forma Metzeldera nie prezentuje się dobrze. Widać po nim, że długo nie grał. Ale raczej ma pewne miejsce w składzie.czeher pisze:srodek obrony zenada, mecz z Polska moze byc strasznie nudny, 2lata temu Niemcy wydawali sie duzo mocneijsi wg mnie moga miec neizle klopoty a juz napewno w moich oczach nie sa faworytem turnieju
zobaczymyczeher pisze:ACHTUNG - niemcy nie wyjda z grupy i przedluza passa meczow bez win na EURO Razz
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 cze 2008, 23:05
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 cze 2008, 23:28
10 pisze:I tak w tym wszystkim najlepszy jest niejaki Michał Pol, który dopiero po tym meczu dokonał jakże szokującego odkrycia: Ballack jest lewonożny.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 cze 2008, 0:01
No toż to oczywiste jest, że Ballack jest prawonożny. Niemiec już jakieś 10 lat siedzi w piłce z najwyższej półki i nie sposób tego nie zauważyć. Michał Pol zaś w ostatniej wyborrczej pisze: "Ballack potrafi zdobywać gole z rzutów wolnych także prawą, nie tylko lewą nogą". Śmieszne, a w zasadzie żenujące, bo jemu za takie chałturzenie płacą...kaczy pisze:10 pisze:I tak w tym wszystkim najlepszy jest niejaki Michał Pol, który dopiero po tym meczu dokonał jakże szokującego odkrycia: Ballack jest lewonożny.
Ja bym się zastanawiał nad tym czy nie jest on czasem obunożny.
Wszystkie karne wykonuje z prawej nogi przecież ...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 cze 2008, 0:53
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 cze 2008, 8:06
Szkoda, że Ballack nie strzelił w tym meczu z główki, może Pol by odkrył, że Ballack potrafi także strzelać głową10 pisze: "Ballack potrafi zdobywać gole z rzutów wolnych także prawą, nie tylko lewą nogą". Śmieszne, a w zasadzie żenujące, bo jemu za takie chałturzenie płacą...
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sebastian Kaźmierczak » 22 cze 2008, 13:35
Sebastian Kaźmierczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2008, 10:46
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio