Co do tego uzgodnienia kontraktu to ja nigdzie nic oficjalnego nie widziałem.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 cze 2008, 19:07
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2008, 19:08
Wiem, że to żaden wyznacznik zachowania piłkarza, ale był kiedyś taki piłkarz, co to nosił numer 7, mówił, że nigdy z klubu nie odejdzie, że kocha klub, zespół, prezesa i wszystkie sprzątaczki, że Chelsea bardzo mu się nie podoba, że tak nie można tworzyć zespołu, że w Milanie per sempre, po czym wylądował w Chelsea.Info o tym, że Ade uzgodnił już warunki kontraktu z Milanem i miałby trafić na San Siro za te 30 baniek jest tak prawdziwe jak, to że Wenger jutro odejdzie z Arsenalu. Jak wspominał Róża, sam zawodnik kilka dni temu mówił, że ma w Londynie misję do spełnienia i nie zamierza nigdzie odchodzić. Zresztą w jednym z wywiadów wypowiadał się negatywnie o tranferze Mathieu, więc raczej nie poszedłby w jego ślady Wink
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 cze 2008, 19:18
Rzeczywiście, te wyjazdowe to jakaś kompletna klapa. Kogo Nike zatrudnia jako projektantówfieldy pisze:widziałeś wyjazdowe ? Porażka totalna, mam nadzieje ze jeszcze nie są potwierdzone w 100%
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 cze 2008, 19:25
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2008, 19:28
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2008, 19:31
a. Więcej pieniędzy.Duch pisze:Zresztą zastanawiam się co takiego może obecnie zaproponować Milan Ade, czego nie da mu Arsenal?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 cze 2008, 19:33
A Barcelona ma za soba slaby sezon, mimo podobnych osiagowWilmore pisze:
Ja wiem, że jesteście po świetnym sezonie
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 cze 2008, 19:39
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 cze 2008, 19:41
Pieniądze może dostać również w Londynie, zwłaszcza, że planowana jest zmiana w systemie płacowym Arsenalu.Wilmore pisze:a. Więcej pieniędzy.
Być może za parę lat. W przyszłym sezonie bardziej znaczące sukcesy może przynieść mu gra w ArsenaluWilmore pisze:b. Więcej sukcesów.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2008, 20:27
W obu przypadkach nie mogę się zgodzić. Jeśli chodzi kwestie finansowe to jestem przekonany, że mógły dostać takie same jak w Milanie. Czy większe? Tu nie wiem, ale jako kluczowy piłkarz miałby prawo domagać się sporej podwyżki.Wilmore pisze:a. Więcej pieniędzy.
b. Więcej sukcesów
Możliwość gry w Premier League. Jak dla mnie liga zdecydowanie lepsza od Serie A. No i pewnie liczył, że z Chelsea czeka go passa wspaniałych sukcesów. Mieć na swoim koncie majstra we Włoszech, a mieć go we Włoszech i Anglii ... jednak robi różnicęŁukasz_ pisze:Duch co mam rozumieć poprzez awans w piłkarskiej hierarchi ? Przecież on był w Milanie na szczycie
Duch
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 cze 2008, 21:06
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 cze 2008, 21:07
Duch pisze:W obu przypadkach nie mogę się zgodzić. Jeśli chodzi kwestie finansowe to jestem przekonany, że mógły dostać takie same jak w Milanie. Czy większe? Tu nie wiem, ale jako kluczowy piłkarz miałby prawo domagać się sporej podwyżki.
Ale zgodzisz się , ze Arsenal to taka drużyna , która nie umie postawić kropki nad i . W tym sezonie przegrali sezon , który był wygrany w zeszłych 2 próbowali coś odratowac z przegranego sezonu.Duch pisze:Co do sukcesów, to Milan przechodzi obecnie przebudowę, więc nie wiem czy tak z marszu mógłby u was liczyć na kilka pucharów. Więcej takich okazji będzie miał raczej w przyszłości właśnie w Londynie. Chociaż tu dyskusja pewnie do niczego nie doprowadzi, bo Ty jako kibic Milanu będziesz miał inne zdanie, ja w Arsenalu będe miał inne.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 cze 2008, 21:16
Nike jako firma zarabia na sprzedawaniu znaku towarowego. Dostają setki różnych propozycji od różnych projektantów, po czym wybierają coś co im się spodoba. Możesz wysłać swój własny projekt.RóżA pisze:Kogo Nike zatrudnia jako projektantów Rolling Eyes ? Przecież nawet ja bym coś lepszego zaprojektował
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2008, 21:17
Taaa... szczególnie w UEFA.Wilmore pisze:b. Więcej sukcesów.
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio