Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 429

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 cze 2008, 19:07

Milan uparł się na czarnego napastnika :P

Co do tego uzgodnienia kontraktu to ja nigdzie nic oficjalnego nie widziałem.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2008, 19:08

Info o tym, że Ade uzgodnił już warunki kontraktu z Milanem i miałby trafić na San Siro za te 30 baniek jest tak prawdziwe jak, to że Wenger jutro odejdzie z Arsenalu. Jak wspominał Róża, sam zawodnik kilka dni temu mówił, że ma w Londynie misję do spełnienia i nie zamierza nigdzie odchodzić. Zresztą w jednym z wywiadów wypowiadał się negatywnie o tranferze Mathieu, więc raczej nie poszedłby w jego ślady Wink
Wiem, że to żaden wyznacznik zachowania piłkarza, ale był kiedyś taki piłkarz, co to nosił numer 7, mówił, że nigdy z klubu nie odejdzie, że kocha klub, zespół, prezesa i wszystkie sprzątaczki, że Chelsea bardzo mu się nie podoba, że tak nie można tworzyć zespołu, że w Milanie per sempre, po czym wylądował w Chelsea. :wink:
Więc jest nadzieja, że może jednak Ade przejdzie do Milanu. :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 cze 2008, 19:18

fieldy pisze:widziałeś wyjazdowe ? Porażka totalna, mam nadzieje ze jeszcze nie są potwierdzone w 100%
Rzeczywiście, te wyjazdowe to jakaś kompletna klapa. Kogo Nike zatrudnia jako projektantów :roll: ? Przecież nawet ja bym coś lepszego zaprojektował :| .

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 cze 2008, 19:25

Owszem - wyjazdówki im nie wyszły. Doszukiwałbym się nawiązania do żółtych, które były za JVC. Pamiętam, bo kumpel miał taką Overmarsa :wink: Ale tym domówkom nie mam nic do zarzucenia. Mi się podobają.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2008, 19:28

Wilmore - piłkarz piłkarzowi nierówny. Nie żebym usprawiedliwiał zachowanie Ukraińca, ale on był po prostu w innym momecie swojej kariery. Przejście do Chelsea, a co więcej do Premier League miało być dla niego swego rodzaju awansem w piłkarskiej hierarchi. To że nic z tego nie wyszło to już zupełnie inna bajka.

Zresztą zastanawiam się co takiego może obecnie zaproponować Milan Ade, czego nie da mu Arsenal?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2008, 19:31

Duch pisze:Zresztą zastanawiam się co takiego może obecnie zaproponować Milan Ade, czego nie da mu Arsenal?
a. Więcej pieniędzy.
b. Więcej sukcesów.
Ja wiem, że jesteście po świetnym sezonie, ale nie przesadzajmy, Milan miał na razie jedną wpadkę, fatalny sezon bez większych sukcesów, Arsenal takie sezony ma często. Nie oszukujmy się, takich rzeczy, które dostanie w Mediolanie, a o których może śnić w Londynie, jest kilka. :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 cze 2008, 19:33

Wilmore pisze:
Ja wiem, że jesteście po świetnym sezonie
A Barcelona ma za soba slaby sezon, mimo podobnych osiagow :(

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 cze 2008, 19:39

Duch co mam rozumieć poprzez awans w piłkarskiej hierarchi ? Przecież on był w Milanie na szczycie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 cze 2008, 19:41

Wilmore pisze:a. Więcej pieniędzy.
Pieniądze może dostać również w Londynie, zwłaszcza, że planowana jest zmiana w systemie płacowym Arsenalu.
Wilmore pisze:b. Więcej sukcesów.
Być może za parę lat. W przyszłym sezonie bardziej znaczące sukcesy może przynieść mu gra w Arsenalu :wink: .

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2008, 20:27

Wilmore pisze:a. Więcej pieniędzy.
b. Więcej sukcesów
W obu przypadkach nie mogę się zgodzić. Jeśli chodzi kwestie finansowe to jestem przekonany, że mógły dostać takie same jak w Milanie. Czy większe? Tu nie wiem, ale jako kluczowy piłkarz miałby prawo domagać się sporej podwyżki.

Co do sukcesów, to Milan przechodzi obecnie przebudowę, więc nie wiem czy tak z marszu mógłby u was liczyć na kilka pucharów. Więcej takich okazji będzie miał raczej w przyszłości właśnie w Londynie. Chociaż tu dyskusja pewnie do niczego nie doprowadzi, bo Ty jako kibic Milanu będziesz miał inne zdanie, ja w Arsenalu będe miał inne.
Łukasz_ pisze:Duch co mam rozumieć poprzez awans w piłkarskiej hierarchi ? Przecież on był w Milanie na szczycie
Możliwość gry w Premier League. Jak dla mnie liga zdecydowanie lepsza od Serie A. No i pewnie liczył, że z Chelsea czeka go passa wspaniałych sukcesów. Mieć na swoim koncie majstra we Włoszech, a mieć go we Włoszech i Anglii ... jednak robi różnicę :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 cze 2008, 20:32

Dla mnie nie :P

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 cze 2008, 21:06

Odnośnie strojów, to może takie będą przywdziewać piłkarze na wyjazdach

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 cze 2008, 21:07

Duch pisze:W obu przypadkach nie mogę się zgodzić. Jeśli chodzi kwestie finansowe to jestem przekonany, że mógły dostać takie same jak w Milanie. Czy większe? Tu nie wiem, ale jako kluczowy piłkarz miałby prawo domagać się sporej podwyżki.

Ta , ale w Milanie przeplacają z wyplatami ;)
Duch pisze:Co do sukcesów, to Milan przechodzi obecnie przebudowę, więc nie wiem czy tak z marszu mógłby u was liczyć na kilka pucharów. Więcej takich okazji będzie miał raczej w przyszłości właśnie w Londynie. Chociaż tu dyskusja pewnie do niczego nie doprowadzi, bo Ty jako kibic Milanu będziesz miał inne zdanie, ja w Arsenalu będe miał inne.
Ale zgodzisz się , ze Arsenal to taka drużyna , która nie umie postawić kropki nad i . W tym sezonie przegrali sezon , który był wygrany w zeszłych 2 próbowali coś odratowac z przegranego sezonu.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 cze 2008, 21:16

RóżA pisze:Kogo Nike zatrudnia jako projektantów Rolling Eyes ? Przecież nawet ja bym coś lepszego zaprojektował
Nike jako firma zarabia na sprzedawaniu znaku towarowego. Dostają setki różnych propozycji od różnych projektantów, po czym wybierają coś co im się spodoba. Możesz wysłać swój własny projekt. :)

EOT

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2008, 21:17

j1mmy
gdybyśmy grali we Francji, też wygrywalibyśmy wszystko. Czy calutki sezon bez porażki uznajesz za brak kropki nad i?
Wilmore pisze:b. Więcej sukcesów.
Taaa... szczególnie w UEFA.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”