Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2008, 23:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 cze 2008, 23:23
RealFan pisze:Cena smieszna? Takich pieniedzy nie jest wart zaden pilkarz
RealFan pisze:Z tymi wyzszymi cenami to niekoniecznie jest taka prawda, bo juz w tamtych czasach placilo sie ogromne sumy i nie chodzi mi tu wcale tylko o zakupy Realu
Ja bym powiedzial 2RealFan pisze:Mial za soba dobre sezony, ale wlasciwie to ten ostatni byl jego pierwszym tak genialnym
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2008, 23:42
Mowisz, ze patrzysz realnie, ja powiem, ze to realnie oznacza tyle, ze moim zdaniem Real nie przeznaczy na ten transfer wiecej niz 80-90 mln euro. Zaplacilismy jeszcze 10 za Garaya + beda jakies grosze (okolo 5 mln) za wychowankow, co razem daje ponad 100 mln - powyzej tego miejsca pojawia sie niebezpieczna mimo wszystko granica, zwlaszcza, gdy wydaje sie tak co roku, ale ktos tez na pewno odejdzie. Uwzgledniajac aktualne kursy, jesli dobrze licze bedzie to okolo 71-72 mln funtow, wiec mozemy przyjac nawet te 75 za Cristiano. Z reszta o wyzszej kwocie jakos sie w mediach nie mowilo. Realnie rzecz jasna.boskigonzo pisze: Heh Smile Mi tez sie nie za bardzo podoba to ze wydaje sie takie a nie inne sumy na pilkarzy ale ty nie masz na to wplywu. Ja patrze realnie, ty kierujesz sie emocjami i wlasnymi przemysleniami. Ok, masz prawo Smile
Co by nie mowic, nadal grono klubow, ktore tyle wydaja w jedno Mercado jest stosunkowo waskieboskigonzo pisze: Owszem, placilo sie, ale bylo stac na to nielicznych i byly to pojedyncze transfery. Teraz krag tych bogatych zwiekszyl sie i to bardzo i nie jest to zadna nowosc jezeli jakis klub wyda w okienku transferowym 70 albo 100 mln euro a za pilkarza ktory rozegral 1 dobry sezon placi sie ok 20 mln funtow
W tym momencie to Ty kierujsesz sie emocjami i wlasnymi przemysleniami, a ja patrze na to realnie, bo Ronaldo az tak dobrze jak w tym roku jeszcze nie gralboskigonzo pisze:Ja bym powiedzial 2 Smile
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 cze 2008, 0:18
RealFan pisze:Mowisz, ze patrzysz realnie, ja powiem, ze to realnie oznacza tyle, ze moim zdaniem Real nie przeznaczy na ten transfer wiecej niz 80-90 mln euro. Zaplacilismy jeszcze 10 za Garaya + beda jakies grosze (okolo 5 mln) za wychowankow, co razem daje ponad 100 mln - powyzej tego miejsca pojawia sie niebezpieczna mimo wszystko granica, zwlaszcza, gdy wydaje sie tak co roku, ale ktos tez na pewno odejdzie. Uwzgledniajac aktualne kursy, jesli dobrze licze bedzie to okolo 71-72 mln funtow, wiec mozemy przyjac nawet te 75. Z reszta o wyzszej kwocie jakos sie w mediach nie mowilo. Realnie rzecz jasna.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2008, 0:33
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 cze 2008, 1:55
RealFan pisze:Ja sytuacje obserwuje od poczatku (nie czytam wszystkich doniesien prasowych, interesuja mnie glownie konkrety) i moje wnioski sa takie, ze Real nie bedzie podbijal ceny w nieskonczonosc upierajac sie na ten transfer i nie bedzie chcial go przeprowadzic za wszelka cene.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2008, 10:48
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 cze 2008, 11:09
nie kazdy zna hiszpanski ...RealFan pisze:Czy To prawda Łypiący
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2008, 11:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 cze 2008, 11:21
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2008, 11:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2008, 11:49
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 cze 2008, 11:56
red85 pisze:Co za brednie z tym zdjęciem, kiedy Fergie rzekomo oprowadza Hargo po stadionie.
Sądzisz, że Ferguson przyznałby się do czegoś takiego? Przecież byłoby to jednoznaczne ze złamaniem zasad FIFA. Nic więc dziwnego, że nikt tego nie potwierdził. A zdjęcie zrobiło się samo...red85 pisze:Nic takiego nie miało miejsca, a rzekome spotkanie managera United z Anglikiem po meczu reprezentacji to przez nikogo nie potwierdzona plotka.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2008, 12:20
Że niby zdjęcie było? Zareaguje w lubiany przez Ciebie sposób -Nawet ja pamiętam doskonale, że taka sytuacja miała miejsce i była opisywana w kilku gazetach i na kilku serwisach. Nie chce mi się w tej chwili szukać doniesień sprzed dwóch lat, ale gdyby ktoś się za to zabrał, na pewno by takowe odnalazł.
Czekam na ową fotkę. Zamieszanie z tym transferem pamiętam doskonale, ale żadnej fotki sobie nie przypominam. Cóż, moja pamięć bywa też zawodna, więc czekam aż ktoś pokaże mi owe tajemnicze i jakże sensacyjne zdjęcie.A zdjęcie zrobiło się samo...
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 cze 2008, 12:25
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio