Michale!Michał M pisze:franz, rozbawiłeś mnie swoim postem
Właśnie o to mi chodziło! Co sprytniejsi czytelnicy forum pilka.pl zauważyli, że od jakiegoś czasu próbuje mymi śmiesznymi postami nasyconymi ironią, płochymi żartami czy zwykłym debilizmem rozbawić użytkowników. Cieszę się, że mi się to udaję, choć w ten sposób zbawiam ludzkość.
Co do meczu to wydaje mi się, że para środkowych obrońców Niemiec nie jest w najwyższej formie (nie są najwyzszej klasy). Prawda to czy żart?
Ogólne chyba nie taki diabeł straszny jak go malują. Tak patrząc na ten skład, który wstawił Michał to jakos mniej sie boje Niemców. Łukasz grzał ławe (chyba) Mirek grał słabo w meczach p.UEFA (na tle Luci wyglądał tragicznie) szkoda tylko, że Poldi czy Schweini podobno grają lepiej w reprezentacji niż w Bayernie, oby tym razem tak nie było. Wiele osób moim zdaniem przecenia Szwabów (a co mi tak wiem, że nie wszyscy są ze Szwabi, ale i tak nic mnie to nie obchodzi)
Kuszczak szkoda chłopaka. Tym bardziej, że jak Borucowi coś się stanie (nie daj Boże) czerwo wyłapie Fabian to jakoś słabo widzę Kowalewskiego na bramce patrząc na jego formę w Koronie to wolałbym Muchę z Legii na trzeciego wtedy wszyscy bramkarze byliby z Legii
Byle do jutra i do zwyciestwa...
Polacy!
Konie w dłoń! znaczy szable, Hej!