edit
sorkiBabel pisze:Strasznie irytuja mnie takie posty jak powyżej (mam nadzieje, że nikt sie nie wbije)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 cze 2008, 0:11

sorkiBabel pisze:Strasznie irytuja mnie takie posty jak powyżej (mam nadzieje, że nikt sie nie wbije)
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 cze 2008, 0:13
Nie przyjaciel, tylko wujek i menago Kuby - Jerzy Brzęczek, który komentował spotkanie Austria - Chorwacja.Yukasz pisze:Słyszałem także końcówkę wypowiedzi w której nasi eksperci z Polszatu mówili iż jakiś przyjaciel Błaszczykowskiego mówił że ten nie jest kontuzjowany.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 cze 2008, 0:14
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2008, 0:50
Skoro cię irytują i stwierdzasz że jestem jak chorągiewka to wskaż moje posty kiedy sam pompowałem tego balona, kiedy liczyłem na coś więcej niż awans (oczywiści wierzę nawet w Mistrzostwo Europy ale to tylko wiara osoby kibicującej swojemu krajowi nie mająca z realizmem za wiele wspólnego). Sam chętnie poczytam co nawypisywałemBabel pisze:Strasznie irytuja mnie takie posty jak powyżej (mam nadzieje, że nikt sie nie wbije). Jak wygrywamy to jest radość niewspomierna do sukcesu i zaczynamy pompowanie balona, robienie półbogów z piłkarzy i cała ten pijar. Z kolei jak przegrywamy to krytyka równiez jest dupy, a ci niedoszli polbogowie lub cudotwórcy zmieniaja sie w patałachów. Jeszcze raz to napisze. Trzeba oceniac wszystko własciwa skala, wtedy wszystkie porażki i zwyciestwa traktowane sa tak jak powinny. Nawet mozna zauważyć wielki postęp jaki uczyniła nasza drużyna.
Nie żartuj. Dopóki będziemy mieli gównianą ligę, w której będzie zero profesjonalizmu a kluby będą łatały koniec z końcem dopóty nasze treningi nadal będzie dzieliła przepaść między Bundesligą. A później są przypadki w których piłkarze na zachodzie dopiero poznają co to jest trening.Łukasz_ pisze:Powinniśmy Niemców zabiegać.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 cze 2008, 1:03
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2008, 1:17
Dlatego sam nie wiem na co stać Niemców. Niby prowadzili i nie musieli się aż tak bardzo wysilać ale z drugiej strony gdyby na boisku było 11 Yukaszy to nawet cofnięci Niemcy nie chodziliby z naszej połowy a było odwrotnie. Mi u nich bardzo imponowało przejście z defensywy do ataku - jedno, dwa podania i są pod naszą bramką. A poza tym Niemcy zagrali mocno średnio. A co do Twojego fragmentu bo trochę sie rozmyłem to dla mnie mało ważne jest czy bramkę tracimy w 1 czy 93 min a ważniejszy styl (co ja zrobię że coś tam podobnie jak Leo widziałemŁukasz_ pisze:Trzeba mieć na uwadze to że Niemcy strzelili bramkę dość szybko i mogli grać spokojnie, nie musieli forsować tempa. 2 lata temu tej bramki nie strzelili co skończyło zamknięciem nas w polu karnym.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 10 cze 2008, 14:20
ssequ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2008, 14:24
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 cze 2008, 14:43
www.pokemon.com?Martinho pisze:A co to za ogolnokrajowe forum ktore uwaza ze my z Niemcami wyjdziemy z grupy? I na jakiej podstawie? S
Bardziej od remisów prawdopodobne dla mnie są zwycięstwa Polaków - to faza grupowa, tu nikt nie chce zremisować, jeśli walczą o awans. Grupa jest dość wyrównana, nie jesteśmy Rumunami, by walczyć o 0:0 i liczyć na dobre rozstrzygnięcia w pozostałych meczach. Mecz z Austrią i Chorwacją będzie dla wszystkich zespołów o wszystko - więc raczej nie będą chciały się dzielić punktami, tylko zgarnąć komplet.Martinho pisze:Sorry ale na tym forum schodzimy na ziemie - oceniamy obiektywnie sytuacje czyli wg mnie 2 remisy i do domu Wink
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 10 cze 2008, 15:55
Sam jesteś pokemon...
ssequ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 cze 2008, 16:25
Ależ oczywiście, szkoda tylko, że od rzeczywistości odstające równie mocno, jak komentarze Babela w temacie Interu...ssequ pisze:Szczere i obiektywne komentarze - coś czego zawsze brakuje naszym rodakom.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 10 cze 2008, 16:45
Polacy grali źle
Widzisz, ale pomiędzy źle a nie najgorzej jest trochę przestrzeniNie było oczywiście najgorzej
ssequ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 cze 2008, 20:58
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2008, 21:00
W takim ustawieniu to raczej po remis.romantyk_emil pisze:I mam nadzieję ze do Wiednia jedziemy po 3 punkty!!
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 cze 2008, 21:10
Martinho pisze:W takim ustawieniu to raczej po remis.
romantyk_emil
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio