Euro 2008: Polacy na Euro - Strona 20

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Polacy zajmą w grupie

1 miejsce
10
17%
2 miejsce
22
37%
3 miejsce
13
22%
bez komentarza :/
14
24%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:11

rkoeman pisze:zalosna frustracja. szczegolnie ze roger zdobyl gola ze spalonego

ale coz
Tak. Naprawiajmy bledy nastepnymi bledami. Czemu FIFA jeszcze nie wpadla na ten genialny projekt :roll:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 cze 2008, 23:12

Strasznie szkoda, ze nie dalismy dzisiaj rady, ale ja plakac nie bede (co innego, gdyby to grala Barcelona :p ).

Na sedziego jechac nie bede, bo mimo, iz faul byl dla mnie dosyc kontrowersyjny to jednak trzeba tez pamietac, ze Roger strzelil bramke ze sporego spalonego.Golanski faulowal tez w polu karnym, ale niestety (albo staty) rywal troche za pozno sie rzucil (a karny sie wedlug mnie nalezal) Takie zycie

Co do dzisiajszego meczu to dawno juz nie widzialem naszej druzyny tak rozbitej w pierwszej polowie. Smiem twierdzic, ze gramy poki co najgorsza pilke na tej imprezie. Jedynie Borucowi zawdzieczamy, ze nieskonczylo sie dzisiaj kompromitacja. Zastanawiam sie, gdzie jest ten progres o ktorym ciagle powtarza Leo? To, ze po 15 minutach gry powinnismy przegrywac 3:0 z druzyna ktora jest poza pierwsza 100 FIFA?!

Ktos tu na forum dobrze ostatnio napisal, ze trenerzy sie zmieniaja, a jakosc gry ciagle taka sama. Na zwyciestwo dzisiaj wedlug mnie nie zasluzylismy, ale mimo wszystko boli, kiedy pozbawiaja cie go w ostatniej minucie.

Boruc, Roger i Saganowski (kto wpadl na pomysl, ze go ustawic na skrzydle?!) dzisiaj najlepiej. Z taka gra jaka dzisiaj zaprezentowalismy niestety, ale nie nalezy nam sie nic wiecej niz faza grupowa.

Mam nadzieje, ze za 2 lata bedzie lepiej :)
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 23:15 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 cze 2008, 23:13

a co ma pierdnik do wiatraka?

byl faul w polu karnym? byl. fakt ze prawie nigdy sie czegos takiego nie gwizdze ale czasem sie to zdarza. vide mecz holandia - czechy na euro 2000

rownie dobrze kibice rep austrii moga narzekac ze sedzia ich okradl.

btw - jak sie gra tak jak polska w pierwszej polowie nie wygrywa sie meczu

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 cze 2008, 23:13

wlasnie dlatego nie kibicuje rep polski. kibice mnie do tego skutecznie zniechecaja
Takiej glupie j wypowiedzi dawno niewidzialem

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2008, 23:13

kuman ale zobacz ... sędzia popełnia błąd, uznaje bramkę w 30 minucie ze spalonego, fakt - ale co innego bramka ze spalonego jak zostaje 60 minut gry, a co innego wyimaginowany karny w doliczonym czasie, który de facto przesądza wynik rywalizacji.

Nie mówie, że remis nie jest sprawiedliwy [zwłaszcza po tym początku] ale jak sędzia naprawia bład kolejnym błedem to coś jest nie tak.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:17

mistyk pisze:Zastanawiam sie, gdzie jest ten progres o ktorym ciagle powtarza Leo? To, ze po 15 minutach gry powinnismy przegrywac 3:0 z druzyna ktora jest poza pierwsza 100 FIFA?!
Gospodarz zawsze musi sie wyszumiec, a nasi zle weszli w mecz. Ale niewaznme. W drugiej polowie bylo widac ten postep w grze i nawet nie mow, ze nie.
rkoeman pisze: byl faul w polu karnym? byl. fakt ze prawie nigdy sie czegos takiego nie gwizdze ale czasem sie to zdarza. vide mecz holandia - czechy na euro 2000
Bo w 92 minucie nikt nie symuluje i tylko jeden Lewandowski ciagnal w polu karnym za koszulke :lol: Ja bym przeanalizowal kazdy rzut rozny w meczu. Moze jeszcze jakies karne sie nalezaly :think:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 cze 2008, 23:20

chyba nie bardzo rozumesz co piszesz

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2008, 23:24

RealFan pisze:Zastanawiam sie, gdzie jest ten progres o ktorym ciagle powtarza Leo? To, ze po 15 minutach gry powinnismy przegrywac 3:0 z druzyna ktora jest poza pierwsza 100 FIFA?!
92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".

mistyk pisze:Strasznie szkoda, ze nie dalismy dzisiaj rady, ale ja plakac nie bede (co innego, gdyby to grala Barcelona Razz ).
dla mnie pilka reprezentacyjna jest o wiele wazniejsza niz pilka klubowa.
Corinthians pisze:Austriacy niech piwnice szczelnie pozamykają bo zaraz im Polacy rozpierduche zrobią.
sedzia ma szczescie ze jest policjantem to przynajmniej sie obroni przed atakiem w UK :lol:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 12 cze 2008, 23:26

peepe pisze:

chyba nie bardzo rozumesz co piszesz
Poprostu chce miec inne zdanie,chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistości
A JA SIĘ BIJE W PIERS,CO DO TEGO ROGER'A.Obiecuje że nie powiem juz,że"Nigdy nie będziesz Polakiem",ot taki mój wygłup,niezbyt pomyslany.

Awatar użytkownika
Kakashi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kakashi » 12 cze 2008, 23:27

No remis zasluzony, ale tego sedzie to powinni conajmniej wypier**** z calej imprezy. Blad na bledzie. Jak to ogladalem to nie wiedzialem czy sie cieszyć czy plakać, bez kitu ..

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2008, 23:28

Magnum pisze: 92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".
To nie ja napisalem :P
Magnum pisze:sedzia ma szczescie ze jest policjantem to przynajmniej sie obroni przed atakiem w UK Laughing
Zeby sie nie zdziwil :lol:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 cze 2008, 23:30

Kubańczyk pisze:chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistości
Nie można mieć własnego zdania :?: :(

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 \o/ :roll:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 cze 2008, 23:34

RealFan pisze: Gospodarz zawsze musi sie wyszumiec, a nasi zle weszli w mecz. Ale niewaznme. W drugiej polowie bylo widac ten postep w grze i nawet nie mow, ze nie.
Postep w drugiej polowie byl zauwazalny (a nawet juz od czasu zdobycia bramki), ale do czasu strzelenia tej bramki gralismy jedno wielkie nic. Powiem to glosno i ktos moze mnie nawet za to nazwac jak chce, ale dla mnie Austriacy byli dzisiaj druzyna lepsza. Wiec nie wiem, gdzie jest ten progres w porownaniu z kadra Janasa (a nie tylko progres na zasadzie pierwsza, a druga polowa).
Magnum pisze: 92 miejsce to nie jest "poza 100 FIFA".
:(

Czyli sa jednak lepsi niz myslalem

edit:

Leo po raz kolejny mnie zadziwia. Jego wypowiedzi sa jekby z innej bajki. Tez jednak zada glowy Weeba...
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 23:41 przez mistyk, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 cze 2008, 23:36

myhalek_acm pisze:
wlasnie dlatego nie kibicuje rep polski. kibice mnie do tego skutecznie zniechecaja
Takiej glupie j wypowiedzi dawno niewidzialem
a to dlaczego? mozesz cos wiecej napisz

mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...

zalosc

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 12 cze 2008, 23:38

Bask pisze:
Kubańczyk pisze:chce byc fajny.Poprawia uczucie własnej zajebistości
Nie można mieć własnego zdania :?: :(

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369 \o/ :roll:
Dla mnie to nie wlasne zdanie tylko prowokacja. A ze szczeryc h postow fieldy nie puszcza nawet w dniu takiego shanbienia dla Uefy i gospodarzy to juz problem tego serwisu. To jest slpeota nie wlasne zdanie. Żaden sedzia w Europie na tym poziomie nie gwizdze czegos takiego zwlaszcza ze i Bąk byl faulowany. I co to za argument ze stzrelilismy ze spalonego? LUDZIE ICO Z TEGO. Błędow nie naprawia sie bledami. Co za narod ze nawet jak mu pluja w twarz to nie potrafi sie zjednoczyc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”