Tez tak uwazam... Tym bardziej ze karny nie byl z kapelusza. Troche zaczyna sie przesadzac z tym wszystkim...
karny byl jak najbardziej z kapelusza. Ale co tam, szpece z Uefy widzieli lepiej.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 cze 2008, 20:26
Tez tak uwazam... Tym bardziej ze karny nie byl z kapelusza. Troche zaczyna sie przesadzac z tym wszystkim...
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 20:43
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2008, 23:30
Piotr pisze:karny byl jak najbardziej z kapelusza. Ale co tam, szpece z Uefy widzieli lepiej.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 cze 2008, 23:57
Zajebista po prostu. Jej twórca też, ale mógłby najpierw skończyć podstawówkę.fooins pisze:Świetna twórczość tej stronki.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 cze 2008, 0:10
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 0:38
Cóż to za prasa. od kiedy to hiszpanscy dziennikarze sa madrzejsi w tej materii niz sedziowie miedzynarodowi czy nawet Austriacy ktorzy zdazyli sie juz wypowiedziec w tej sprawie i uznac błąd sedziego-Tadeusz Diakonowicz i jeden z glownych dowadzacych calej imprezy Heinz PalmeJarzinho pisze:Piotr pisze:karny byl jak najbardziej z kapelusza. Ale co tam, szpece z Uefy widzieli lepiej.
Prasa we Francji i Hiszpanii takze podziela zdanie UEFA. Oni sa raczej bardziej obiektywni. Prawda jest taka,że Lewandowski nie powinien sie tak zachowac. Mowi sie, ze takich sytuacji w polu karnym podczas spotkania jest kilka, tak wskazcie mi podobne w meczu Polska- Austria. Takich karnych HW nie zagwizdałby w Premiership, a czy to jest Premiership. Bylo pociagniecie w jakis sposob niedozowlony Lewy zatrzymal Austriaka.
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 cze 2008, 1:08
KolejnyFishbone pisze:W pierwszej połowie nie mogło a miało być 3:1 dla Austrii jak byk.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 1:13
Sędziowie międzynarodowi? UEFA uważa, że błędu nie było. Nie słyszałem żadnych opinii innych sędziów.Piotr pisze:Cóż to za prasa. od kiedy to hiszpanscy dziennikarze sa madrzejsi w tej materii niz sedziowie miedzynarodowi czy nawet Austriacy ktorzy zdazyli sie juz wypowiedziec w tej sprawie i uznac błąd sedziego-Tadeusz Diakonowicz i jeden z glownych dowadzacych calej imprezy Heinz Palme
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssequ » 14 cze 2008, 10:38
RespectKolejny Angry2 Jedź do Austrii powiedz Leo żeby w ostatnim meczu nie wystawiał Boruca bo jest za dobry i broni piłki które powinien był puścić. O Borucu w ogóle się nie będę wypowiadał bo to oczywisty skandal być w takiej formie... a co mi tam - na stos z nim Exclamation
Co jak co, ale publiczność polska mnie rozwalałaAtmosfera była niesamowita, mam nadzieję że było słychać jak czasem przekrzykiwaliśmy Austriaków.
ssequ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2008, 10:47
Bo Leo sam tak myslal, gadal farmazony ze mamy dosc dobrych pilakrzy, stac nas na wygranie Euro itp a teraz naraz ze brakuje mu pilkarzy, ktorzy graja regularnie w klubach (to trzeba bylo takich powolac)Yukasz pisze:eszcze nawiążę do konferencji z udziałem Leo Benhałera. Otóż autentycznie rozbawił mnie jakiś dziennikarz który powiedział że po meczu z Portugalią my Polacy myśleliśmy że juz zawsze będziemy tak grali i jesteśmy tacy super
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 10:51
A ja słyszałemMagnum pisze:Sędziowie międzynarodowi? UEFA uważa, że błędu nie było. Nie słyszałem żadnych opinii innych sędziów.Piotr pisze:Cóż to za prasa. od kiedy to hiszpanscy dziennikarze sa madrzejsi w tej materii niz sedziowie miedzynarodowi czy nawet Austriacy ktorzy zdazyli sie juz wypowiedziec w tej sprawie i uznac błąd sedziego-Tadeusz Diakonowicz i jeden z glownych dowadzacych calej imprezy Heinz Palme
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 14 cze 2008, 11:41
czeher pisze:Ciekawe czy Leo pojedzie sobie do Meksyku ...
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2008, 11:56
http://sport.onet.pl/0,1264200,1769316,wiadomosc.htmlPiotr pisze:Dzis kolejne komentarze z prasy swiatowej
Financial Times:"Sędzia Webb zrobil z siebie idiote"
to cos nowego, bo wg mnie tymczasowypeepe pisze:bo selekcjonera juz tam znalezli
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2008, 12:07
Oczywiscie nie ogladam TVP Info, ale jesli tak by było to mysle, ze jakas wypowiedź by sie na jakims serwisie typu onet, interia, wp znalazła. Narazie dostrzegłem tylko skrzywdzonych Polaków przeciw UEFa, prasie w kilku krajach, gdzie codzine maja do czyneinia ze spotkaniami na najwyzszym poziomie i osobami pokroju Strachana, wszyscy oni widzieli słuszny karny. Polacy zostali skrzywdzeni. Moze i tak ja po powtórkach odgwizdałbym karnego, a napewno były podstawy do niego Lewandowski w niedozowlony sposob ograniczyl swobode Austriaka i to jego wina, nie jakiegos tam sedziego.Magnum pisze:Sędziowie międzynarodowi? UEFA uważa, że błędu nie było. Nie słyszałem żadnych opinii innych sędziów.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 cze 2008, 12:43
Jarzinho pisze:Oczywiscie nie ogladam TVP Info, ale jesli tak by było to mysle, ze jakas wypowiedź by sie na jakims serwisie typu onet, interia, wp znalazła
Piotr
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio