Listkiewicz juz powiedzial, ze go nie wywali.Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendr
ciekawy jestem gdzie.Martinho pisze:Ladnie pokazal sie Zahorsk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2008, 22:48
Listkiewicz juz powiedzial, ze go nie wywali.Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendr
ciekawy jestem gdzie.Martinho pisze:Ladnie pokazal sie Zahorsk
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 cze 2008, 22:49
Buffon broni teraz na innym kontynencie?cloner pisze:Niech mi ktos wytlumaczy dlaczego Boruc nadal gra w tak slabej lidze szkockiejPrzeciez to jest najlepszy golkiper Europy.
Taa...i zatrudnijmy kogos pokroju Janasa. Za Janasa pewnie w tej grupie eliminacyjnej do Euro walczylibysmy z Belgia o 4 miejsce.Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendra
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 cze 2008, 22:49
Martinho pisze:Mlodziezy zdolnej tez nie mamy.
Dla mnie sa lepsiMartinho pisze:Sadzac po tym ze nie ma lepszych zawodnikow od tych ktorzy sa teraz w kadrze jest to calkiem prawdopodobne.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2008, 22:50
bądźmy szczerzy; mlodziezowka brazylii sie pokazala fatalnie na tamtych mistrzostwach.czeher pisze:mlodziezowka ktora ograla Brazylie
buffon tez taki najlepszy nie jestossy pisze:Ok, Boruc swietnie, ale juz sie tak nie podniecajcie ze jest naj.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 cze 2008, 22:51
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 22:52
Tacy jak Zjawinski, Smolinski czy Korzym, ktorzy tez byli juniorami Legii? No fajnie w Legii promuja sie zawodnicy z pola.czeher pisze:juniorzy Legii
No i co z tego? A pamietasz reprezentacje U-19 ktora zdobyla Mistrzostwo Europy z Czechami swego czasu? Gdzie ci pilkarze?czeher pisze:mlodziezowka ktora ograla Brazylie, Groszek, Peszko
Na Euro zdecydowanie lepszym bramkarzem od Buffona jest Boruc.ossy pisze:Buffon broni teraz na innym kontynencie?
na boisku.Magnum pisze:ciekawy jestem gdzie.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 22:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2008, 22:55
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 cze 2008, 23:01
Bo Buffon nie ma tak slabej obrony przed sobą, i nie ma tylu sytuacji do wykazania sie. Ale gdy juz ma, zawsze broni swietnie. A gdy juz slysze glosy ze Cech jest lepszy od Wlocha to mi sie smiac chce...Martinho pisze:Na Euro zdecydowanie lepszym bramkarzem od Buffona jest Boruc.
nie, Boruc jest.Magnum pisze:buffon tez taki najlepszy nie jest
tak, i powrot Pawla Janasa.cloner pisze:Leo!!! Why?? nie why, tylko wypi^&dalaj
Brozek to juz kompletna ....klapa. Chyba na opal do reprezentacji. Franek w formie strzelilby pewnie min 10 bramek wiecej grajac za Brozka.MENDEZ pisze:Brożka
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 cze 2008, 23:03
tak, ale holendrowi sie należą spore słowa krytyki nie chce mi sie tego rozwijac wiec napisze słowa klucze:Piotr pisze:Leo zostań
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 23:03
Nie wiem czy Cech jest lepszy od Wlocha ale wiem ze Boruc na tym Euro napewno. I Wlosi wcale tak dobrze w obronie sie nie prezentuja... Wiec szanse do wykazania sie na pewno ma... Hm ciekawe czemu tak bronisz Buffonaossy pisze:Bo Buffon nie ma tak slabej obrony przed sobą, i nie ma tylu sytuacji do wykazania sie. Ale gdy juz ma, zawsze broni swietnie. A gdy juz slysze glosy ze Cech jest lepszy od Wlocha to mi sie smiac chce...
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 cze 2008, 23:07
Ma i sie wykazuje? W drugim meczu z Rumunia obrona, a zwlaszcza srodek obrony wloch zagrali bardzo dobrze, nawet swietnie w porownaniu do meczu z Holandia.Martinho pisze:Nie wiem czy Cech jest lepszy od Wlocha ale wiem ze Boruc na tym Euro napewno. I Wlosi wcale tak dobrze w obronie sie nie prezentuja... Wiec szanse do wykazania sie na pewno ma...
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 16 cze 2008, 23:08
Boruc rzeczywiście najlepszym graczem Polskiej reprezentacji.Roger też do tego miana można przyrównać.Ale mało tego będzie jak na polską drużynę.ossy pisze:Ok, Boruc swietnie, ale juz sie tak nie podniecajcie ze jest naj.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2008, 23:10
Z wyjątkiem bramki Sneijdera kiedy to dał sobie wsadzić piłkę przy bliższym słupku. To nie była dobra interwencja w jego wykonaniu.ossy pisze:Ale gdy juz ma, zawsze broni swietnie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 cze 2008, 23:11
milionyMarcin87 pisze:Bo miiony ludzi zaczelo dmuchac balonik i co z tego wyszlo?
vakabayashi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio