Czy Leo Beenhakker powinien zostać? - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy Leo Beenhakker powinien zostac?

Tak
35
78%
Nie
8
18%
Nie wiem
2
4%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 cze 2008, 23:00

Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendra
Wydaje mi się, że sam odejdzie. Dostanie lepszą ofertę i odejdzie. A może nawet bez oferty. Tak po prostu.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:06

vakabayashi pisze:idiotyczne "filozofowanie" przed i w trakcie turnieju

Szczególnie wkurza mnie do dziś jego wymigiwanie się od pytań na konferencji prasowej po meczu z Austrią - wogóle na nie nie odpowiadał dając jakieś śmieszne porównanie, ze "Holandia, Włochy też miewają takie błędy" :shock: :shock:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8693
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 23:07

i powrot Pawla Janasa.
Janas teraz jest trenerem w Belchatowie, wiec nie ma sensu, zeby wracał do kadry. No, ale on przynajmniej wygrał jeden mecz, a tu ... lipa totalna. ŻENADA :cry:

Jak ktos ma dobra pamiec, to mu sie przypomni, ze gdy zwolniono Janasa nie bylem zadowolony, tak samo nie bylem zadowolony, gdy prace dostal Leo.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2008, 23:07

Przeprośmy Leo za reprezentację Polski. Musiał się biedny męczyć. Aż mi wstyd, że w Polsce nie ma lepszych zawodników niż: Zahorski, Kokoszka, Pazdan, Murawski, Łobodziński i w przypadku słabej formy pewniaków nie było komu grać. Wstyd mi za Błaszczykowskiego - cokolwiek zrobił, nie powinien był. Wstyd mi, że Polacy nie dają się nauczyć grać po holendersku i jedyne co wynieśli z nauk Leo, to kontrolować grę z Niemcami przez 20 minut (oczywiście dla tych co zapomnieli, że za Janasa Polska dominowała przez dwa na trzy spotkania, to zajebisty progres). Wstyd mi, że grać nie umieją, rezultacie jedyną bramkę musi strzelać nie-Polak ze spalonego - przecież to nie trener gra na boisku.

Przeprośmy Leo, od kiedy to trenerzy są odpowiedzialni za wyniki?
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 23:09 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2008, 23:20

cloner pisze:No, ale on przynajmniej wygrał jeden mecz, a tu ... lipa totalna. ŻENADA Crying or Very sad
Wygrał jeden mecz na EURO? EURO to o wiele trudniejszy turniej niż MŚ. Poza tym zagraliśmy lepiej, niż dwa lata temu.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 23:21

Piotr pisze:Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.
Leo zostań, Listek-wrzesień?

Szczegolnie moment o pukladanej i madrej grze był fascynujacy jak z Matrixa. Druga polowa dzisiaj byla znośna, zastanow sie dlaczego.

Wrocmy do spotkania z reprezentacja Niemiec, bo to widze jest świetny odnoscnik. CZy reprezentacja Niemiec dzisiaj i ta z MŚ graja tak samo, ja bałbym sie tego powiedzieć.
Janasa, Engela, mozna było nazwac debilami, idiotami, bo to Polska mysl szkoelniow, bo to ich pierwszy turniej, neidoswiadczeni. Naprawde jarali sie awansem dajac nadzieje Polakom. Ale Holender. Co on za debili wzial od przygotowania fizycznego. Chyba Smuda nie zajechał na obozach Lechitow w tym roku.
Dostał wszystko czego zachacial, obckorajwocow, zgrupowania, swobode. Zagralismy jedno dobre spotkanie z Portugalia.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:22

Sero pisze:Nie wiem (i chyba nikt inny też nie wie) dlaczego na turniejach prezentujemy tak tragiczną dyspozycję fizyczną

Może dlatego, że zawodnicy grający z eliminacji - dobrzy, szybcy, wręcz znakomici zmieniają kluby (niektórzy) albi/i nie grają w swoich klubach, grzeją ławę itp. A potem Ci sami grają na mundialu - zupełnie nie przygotowani, za wolni, bezradni. Coś w tym jest. Należy więc powoływać przede wszystkim tych, którzy na dany moment najbardziej pomogą kadrze w ciągu 2-4 tygodni trwania imprezy a nie tych co coś tam grali 6-24 miesiące temu

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 23:23

cloner
Z kim Janas wygral? Z Kostaryka. Co zrobil w el do Euro? Nic. Wiec w czym jest lepszy od Leo?

Smiesza mnie ci, ktorzy naciskaja na trenera zeby ten zrezygnowal z prowadzenia kadry. A cloner z tym Janasem to sam siebie przechodzi.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:29

Magnum pisze:Poza tym zagraliśmy lepiej, niż dwa lata temu
No nie wiem, chłopie kiedy? Może 20 min z Niemcami 30 z Austrią a może chodzi Ci o 7 min z Chorwacją (II Chorwacją) kiedy to oni bronili dobrego wyniku?

Magnum pisze:EURO to o wiele trudniejszy turniej niż MŚ

Trudniej wyjść z grupy na EURO, ale trudniej wygrać MŚ - możesz trafić nie tylko na dobre kluby z Europy ale także Brazylię, Argętynę, Meksyk, Australię. Grupa łatwiejsza na MŚ bo są Arabie Saudyjskie, Kostaryki, Trynidady czy Togo
Martinho pisze:Wiec w czym jest lepszy od Leo?
A w czy gorszy? Dla mnie to jeden but- za Janasa mieliśmy 3pkt a Austrię to on pokonał dwa razy a Leo 1:1 :/

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 23:30

kuwa chyba niektorzy nie pamietaja jak sie slanialismy na nogach na poprzednich mundialach. Dodatkowo znawcy talentu przecietnego na lige polska Rogera zaczynaja wpajac Polakom ze Leo jest winny wielkiej klapy na Euro zapominajac o poprzednikach.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8693
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 23:34

Bienias pisze:kuwa chyba niektorzy nie pamietaja jak sie slanialismy na nogach na poprzednich mundialach. Dodatkowo znawcy talentu przecietnego na lige polska Rogera zaczynaja wpajac Polakom ze Leo jest winny wielkiej klapy na Euro zapominajac o poprzednikach.
Ja nie jestem znawcą futbolu, ja tylko rozliczam trenerów pod wzgledem punktowym. Mnie nie interesuje efektowność, ale efektywność. Mozemy grac tak brzydko jak Grecy 4 lata temu, ale wygrywać.

A gralismy ... brzydko i przegrywalismy :lol: Z obecną kadrą kilku zawodników musi sie pozegnac, na czele z Krzynowkiem, Zurawskim i emerytem Bąkiem. Przyszlosc nalezy do Kokoszki, Piszczka czy Dudki.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2423
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2008, 23:35

Jarzinho pisze:W czym Janas jest lepszy od Leo jeden turneij jedno zwyciestwo vs. 3 turnieje 0 zwyciestw.
Patrz dalej w ten sposob. Daleko zajdziesz :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 23:36

Jarzinho pisze:W czym Janas jest lepszy od Leo jeden turneij jedno zwyciestwo vs. 3 turnieje 0 zwyciestw.
.
jak chcesz bawic sie w zalosne gierki to koncze porownywania...jaki Janas, Engel prowadzil Real itp. Dziekuje i tak wiem ze dla Janasow, Engelow, Borkow biegalismy wolno i malo a w ostatnich minutach ledwo czlapalismy. Pewnie 3/4 userow tego forum jest teraz w lepszej kondycji fizycznej od naszych reprezentantow.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 23:38 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 cze 2008, 23:38

Bienias pisze:ze Leo jest winny wielkiej klapy na Euro zapominajac o poprzednikach
Leo jest wielkiiiiiiiiiii i krytykować go nie wolno :zgon:

niby czemu mam nie kryktować Beenhakkera jest tylko człowiekiem a nie bogiem i podlega krytyce

ja mam szczerze gdzieś kto bedzie trenerem Reprezentacj, szefem PZPN, czy Boruc jest hiper mega bramkarzem świata itp. ja mam jedno życzenie żeby ktoś zaczął uczyć w Polsce dzieciaków od lat 5 jak grać w piłkę na europejskim . ale to za duże marzenie jak na 38 mln kraj w europie :angry2:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 cze 2008, 23:41

Janasa od Leo odróżnia to, że wszyscy wiedzieli, że on był dupa trener, a mimo to potrafił awansować do MŚ. A wypominanie Janasowi złego przgotowania fizycznego jest w tym momencie śmieszne i nie na miejscu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”