Czy Leo Beenhakker powinien zostać? - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy Leo Beenhakker powinien zostac?

Tak
35
78%
Nie
8
18%
Nie wiem
2
4%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2008, 17:05

Kołtoń zadawał głupie pytania, atakował Leo, a Leo nie był dłużny i odpowiadał: "A co pan sobie myśli ?" po każdej odpowiedzi :D

Oczywiście jeśli wierzyć tłumaczeniu Bożydara.

Kołtoń zapytał o lewą stronę, że nie miał kto grać, że był 1 lewy obrońca i zagrał dopiero w ostatnim meczu [Wawrzyniak], pytał dlaczego Leo wystawiał tam najpierw Golańskiego, a później Zewłakowa, choć wcześniej deklarował, że Michał będzie gral na środku, bo tam najlepiej wypada.
Leo [oburzony jak jeszcze nigdy] pytał kto w takim razie miał zostać powołany. Zaproponował Kołtoniowi, aby ten wymienił 2 nazwiska lewych obrońców. Kołtoń powiedział: Gancarczyk. Leo zapytał, w ilu meczach widział Gancarczyka, a Kołtoń odprał, że w PUEFA go widział :lol:

Coś tam jeszcze pytał Kołtoń, czy Leo zrezygnuje z kadry. Leo odpowiadał pytaniem: A co pan sobie myśli ? :D Że chcę zrezygnować ? etc.
Na końcu stwierdził, że chce dalej pracować z kadra, ale nie wszystko od niego zależy.

Tylko ten fragment widziałem. Oczywiście rozmawiali w strasznie napiętej atmosferze.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 cze 2008, 17:23

Ja bym chciał zobaczyć co było na samym końcu gdy już przełączyli się na Borka i innych "ekspertów", bo wyglądało na to, że Leo parsknął i chciał rzucić mikrofonem o stolik z oburzenia :lol: .

Powiedział jeszcze, że kilka osób byłoby szczęśliwych gdyby odszedł i że jedną z osób na pewno jest Kołtoń.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 cze 2008, 17:35

Jestem ciekawe kiedy Borek lub Kołtoń powszechnie przyjętym przez siebie i swoich kolegów ze studio (Świerczewski) zaproponują popularne "solo" Beenhakkerowi. Wywiadu nie widziałem, bo ostatnie 15 minut meczu to miałem ustawke z samym soba aby nie wyłączyc odbiornika w cholere. A zaluje. To pewnie swietne dopełnienie tragifarsy pt. Polacy na Euro.

Haczac jeszcze o polsatowskich fachowców. Poza Bońkiem, który ma poczucie humoru, empatie boiskowa to reszta fachowców w studio jest tragiczna. Przejezyczenia moge zrozumieć, braki matematyczne Kowalczyka także, ale nieumięjetność złożenia zdania, wcinanie sie sobie nawzajem podczas rozmowy i analizy trenerskie na poziomie Gmocha juz nie da sie słuchać. Gmoch jest przynajmniej śmieszny.

Sorry za OT, ale to już praktycznie ostatni Polacy na Euro.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2008, 18:10

http://www.euro2008.polsat.com.pl/693/index.html

ściągnijcie sobie programik i po zarejestrowaniu można wszystko sobie oglądać [wywiady, analizy] przeżyjmy to jeszcze raz :smile2:

wywiad Feddka z Krzynkiem też ciekawy

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 cze 2008, 19:02

Trochę przesadzacie. Kołtun zadawał normalne pytania. A że ostatnio Don Leo jakiś nerwowy i o byle co się pieni to inna sprawa.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 cze 2008, 22:32

Martinho pisze:Cloner chce zaznaczyc ze sam awans na ME byl wielkim sukcesem. Poza tym Euro to turniej o wiele trudniejszy niz MS wiec nie porownuj Leo do Janasa czy Engela bo oni nie prowadzili reprezentacji na Euro.
Nie wprowadzili bo nie mieli takiej mozliwosci, no chyba jakby patrzec na matematyczne szanse Janasa ale ... on i tak zrobil duzo po tym co otrzymal po Bonku, czyli totalne bagno. A Engel nie mial w ogole takiej fizycznej mozliwsoci wiec mowienie ze leo osiagnal wiecej bo wprowadzil nas na Euro czy z drugiej strony deprecjonowac osiagneicia Janosika czy Engela bo nie wprowadzili nas do Euro lekko kupy sie nie trzyma
Z drugiej strony mysle ze latwiej wygrac spotkanie w grupie na MS niz ME
Ja tam jakies wielkiej roznicy w grze repry jako calosci nei widze wiec nie wiem po co przeplacac. No moze kadra Leo miala duzo wiecej szczescia ...

Jezeli chodzi o Leo to mam w dupie czy odjedzie czy zostanie, lepiej gdyby skusil sie na jakams oferte Meksyku czy RPA ale na sile zwalniac nie rtzeba, tylko zeby nie pierdzielil glupot

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 17 cze 2008, 22:48

Załumuje mnie czeher twoje rozumowanie, jest zdecydowanie prymitywne i pozbawione wszelkiej logiki, a to najtragiczniejsze że ty sobie nie zdajesz z tego sprawy.

Tragiczne jest to, ze wpadają na forum co jakiś czas osoby i ustawiają innych po kątach, ale na temat nie piszą :o // fieldy

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 cze 2008, 23:13

czy ja wiem? Wg mnie kołtoń pluje jadem i tyle. A z tym Gancarczykiem to tez sie niezle popisał. Za chwile pan Kołtoń wszem i wobec przedstawi nam jedyną dobrą jedensatke Polakow, w ktorej nie bedzie miejsca dla tych nedznych grajkow Leo, a grac beda wielkie gwiazdy jak...Gancarczyk i kto jeszcze, kogo pan Koltoń jeszcze wymysli :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 cze 2008, 23:19

Internacjonalistyczny pisze:Załumuje mnie czeher twoje rozumowanie, jest zdecydowanie prymitywne i pozbawione wszelkiej logiki, a to najtragiczniejsze że ty sobie nie zdajesz z tego sprawy.
Ogolnie mam w glebokim powazaniu Towje zdanie ...

jest tak ze neiktorzy nie wiem czemu traktuja Leo jak Boga, krola czy co tam jeszcze, gdy tak naprawde w moich oczach zagralismy 1 bardzo dobry meczyk w Chorzowie po ktorym nastal czas cudotworcy Leo, nic ze meczylismy sie z Kazachami, Azerami, Armenia i gralismy bardzo przecitnie z duza doza szczescia w niektorych przypadkach itp
A grupa byla srednia, bo poza Portugalia nie bylo godnego kandydata do 2msc. Belgia od kilku lat przechodzi bardzo powazny kryzys i tak naprawde musza jeszcze poczakac az mlodzi na dobre wejda do kadry, podobhna sprawa jest z Serbia gdzie odeszlo kilka nazwisk, wymiana pokoleniowa i budowanie zespolu, my rowneiz przemeblowania ale trzon pozostal, z tej trojki to my okazalismy sie najlepsi i pojechalismy na Euro po mistrzostwo ...

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 cze 2008, 23:30

czeher pisze:czemu traktuja Leo jak Boga, krola czy co tam jeszcze,

może nie jak Boga, ale myślę, że nikt lepszy teraz nam się nie trafi...
czeher pisze:z tej trojki to my okazalismy sie najlepsi i pojechaliśmy na Euro po mistrzostwo

tu masz rację... Niestety nasze media stworzyły w trakcie eliminacji zbyt optymistyczną atmosferę. Mamy zespół, ale średniej europejskiej klasy. Niektórzy po prostu nie trafili z formą, innym zaś chyba ugięły się kolana. Roger wszedł, zagrał swoje, pokazał się z pozytywnej strony. Myślę, że lepiej jak potraktujemy to jako dobrą lekcję i postaramy się wyciągnąć z niej wnioski. Leo też popełnił kilka błędów. Szacunek, że jest szczery i nie boi się krytyki. Niestety mentalność naszych dziennikarzy jest taka, że jak dobrze to noszą na rękach, a jak nie idzie to zmieszajmy z błotem...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 cze 2008, 23:31

czeher pisze: j
A grupa byla srednia, .
beznadziejnie slaba i wogole Portugalia grala drugim skladem. Nawet tesciowa Janasa nie przegralaby zadnego meczu.
A po mistrzostwo jechal Engel.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 5:59

Sero pisze:Głośno dziś o chamskim wywiadzie Kołtonia z Beenhakkerem. Ma ktoś zarzucić linkiem treść, albo wideo bo nie bardzo znaleźć mogę.
Pisakk pisze:Powiedział jeszcze, że kilka osób byłoby szczęśliwych gdyby odszedł i że jedną z osób na pewno jest Kołtoń.

Tak naprawde od konfernecji przed spotkaniem z Austria Leo był ostro napompowany. Te pytania to nie były jakeis, zeby podkurw... trenera. Pytanie czy była możliwosc powolania w przypadku kontuzji Bronowickiego jakiegos innego lewego obroncy, to nie jest pytanie, na ktore mozna sie oburzac. Ludzie bez przesady i nie wiem czy Kolton mowil w ilu spotkaniach widzial Gancarczyka, Leo mowil, ze podobno go ogladali dość czesto, ciekawe.

Takze nie padło pytanie czy zrezygnuje, w kazdym razie nie tak dosłownie, raczej o przyszłość.
Po spotkaniu z Niemcami pisałem, że Kołton jest ostro nabity na Holendra, ktos pisał, ze to był jeden z najwiekszych zwolennikow jego osoby. Kołtonia w pewnym momencie, zaczeła irytowac sytuacja w kadrze i obrał kierunek najazdu na Leo. Jendak te ciagle docinki o postawie przy ławce podczas psotkania z Choracja były zenujace. Trener o klasie światowje nie skacze nie wydziera sie w wydzielonym prostokacie przez 90 minut.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2008, 10:39

Kołtoń ciągle jest naczelnym Przeglądu Sportowego ?

Choć zawalił wielki turniej i publicznie nie potrafi przyznać się do błędu, choć usprawiedliwień szuka wszędzie, tylko nie w podejmowanych przez siebie decyzjach, nadal będzie selekcjonerem biało-czerwonych. Leo Beenhakker chce prowadzić kadrę Polski i zapewnia, że wie, jak ją odbudować i wygrać eliminacje do mistrzostw świata.

Czy oni nie słuchali konferencji, gdzie Leo wziął wszystko na siebie ?
Jakaś taka dziwna nagonka. Błedy można wytknąć, ale to już mi przypomina dzialania Tomaszewskiego.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 cze 2008, 11:33

fieldy pisze:Kołtoń ciągle jest naczelnym Przeglądu Sportowego ?
nie, juz tam nie pracuje
dziś jest tylko dziennikarzem/ekspertem Polsatu (może sie udziela gościnnie na łamach PS)

może Kołtoń ma jeden z tych cudownych pomysłów zeby kimś młodym i z Polski zastąpić Beenhhakera .Jeśli tak - ja proponuje zeby selekcjonerem Polski został pan Wojciech Kowalczyk :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 11:49

NIe vakabayashi. Musimy ewoulowac i zatrudnic duet trenerski. Najlepszy to Borek i Kolton. Oczywiscie w skladzie szkoleniowym nie moze zabraknac takich tuzow jak Kowalczyk, Hajto czy Swierczewski. A od przygotowania bedzie Brzeczek wszak wiadomo ze jest szybkobiegaczem. Rywali rozpracuje Czeslaw Michniewicz. Dopiero z takim skladem na lawce mmozemy smialo myslec o mistrzostwie Swiata/Europy. Leo won!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”