Czy Leo Beenhakker powinien zostać? - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy Leo Beenhakker powinien zostac?

Tak
35
78%
Nie
8
18%
Nie wiem
2
4%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2008, 12:09

Szczerze mowiac jest mi obojetne, czy Leo zostanie czy odejdzie. Trenerzy sie zmieniaja, a my ciagle gramy swoje, czyli slabo. Kolejny turniej, gdzie niestety forma nie dopasowala. Inna sprawa, ze z takimi graczami nie ma co oczekiwac cudow. Nie mamy umiejetnosci, ale powinnismy chociaz nadrabiac bieganiem i walecznoscia, a nawet tego teraz nie bylo.

Denerwuje mnie jednak zachowanie Leo i ta cala otoczka przed Euro, po co bylo wygadywac takie bzdury?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 12:18

Ale jakie bzdury wygadywal bom nie wiem:(
Przeciez nie mowil ze jedziemy po mistrzostwo. Mowil zeby wywrzec ambicje, pewnosc na zawodnikow a przede wszystkim wiare ze stac nas na wyjscie z grupy itp. Przeciez kazdy kto oglada mecze reprezentacji wiedzial ze jest to zabieg taktyczny.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 cze 2008, 12:47

mistyk pisze:powinnismy chociaz nadrabiac bieganiem i walecznoscia
Walecznością tak... chociaż nie można powiedzieć że nasi nie chcieli ale chyba powinni jeszcze bardziej się starać aby nadrabiać nie największe umiejętności. A jeśli wierzyć Leo i najgłupszym jak dla mnie statystykom dotyczącym biegania (na kija to komu? o czym to niby ma świadczyć? Lepiej już mądrze stać niż głupio biegać niczym kura po obcięciu głowy :P ) od innych nie odstawaliśmy. I właśnie zabrakło mi tej zadziorności czy czegoś tam jeszcze bo czegoś na pewno :think:

Inna sprawa że mamy trzeci z turniej w którym jest bardzo podobnie z wynikami i grą. Ale co ciekawe wielu już nie chce głowy trenera jak poprzednio kiedy to mało kogo obchodziło kto w jakiej był formie. Teraz mówi się że nie należy tak obwiniać Leo bo najważniejsi gracze nie byli w formie i to oni też są winni a nie już tylko trener... :think: W ankiecie jako jedyny zagłosowałem na 'nie wiem' bo w sumie już mi obojętne co będzie z tym trenerem. I niby z pustego i Salomon nie naleje (wtedy żądaliśmy aby Endżel z Janasem nalali) ale wszyscy oczekiwaliśmy czegoś więcej. Może po prostu nauczeni przeszłością jesteśmy świadomi że nowy trener nie musi oznaczać poprawy gry bo mamy takich piłkarzy jakich mamy i chcemy dać Leo dłużej popracować. A może po prostu eliminacje zamydlają nam oczy? :think: Bo drużyna szczyt formy powinna prezentować właśnie na Euro a nie w eliminacjach z Portugalią. W Polsce kandydatów nie widzę - Kasperczak niedawno popisał się z Senegalem a Czesio pękł by tak szybko jak by został nadmuchany po objęciu funkcji selekcjonera. No i doświadczeniem Leo bije ich obu na głowę więc może dobrze się stanie że pewnie zostanie. A może by tak zatrudnić Hiddinka... :whistle: Robimy zrzutę? :glass: Wtedy by się okazało jaki to z niego geniusz :lol:

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 18 cze 2008, 16:21

A ja dobry jestem...:/ w ankiecie zanaczyłem że ma odejść choć uważam oczywiście że w obecnej chwili nie widzę nikogo kto mógłby go zastąpić. Dobrze wykonał swoją robotę! Jestem z nim i z piłkarzami ;)

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 18 cze 2008, 21:42

No fajny temacik :wink:
Czy Leo powinien zostać/odejść?No dajmy mu jeszcze trochę czasu.Jeżeli nam się trochę poszczęści to awansujemy do Mistrzostw Świata.Ale jeśli do tej imprezy się dostaniemy to z grupy znowu pewnie nie będzie dane nam wyjść.Dlaczego?Bo nie mamy sportowych wirtuozów.Oprócz Boruca,Rogera nasza rezprezentacja nie jest usiana piłkarzami godnymi walczyć z Niemcami itp.Ale czy kiedyś się to zmieni?Najpierw niech PZPN poda się do dymisji :wink:
Zamiast budować nowe stadiony to korupcja jest popularyzowana.No ale to Polska,nie elegancja Francja

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 22:02

Bienias pisze:Ale jakie bzdury wygadywal bom nie wiem:(

Głowacki za wolny... Nasi nie graja za granica, nie było lepszych itp. To sa głupoty. Tak jak stwierdzenie, że Polacy grali dobrze w drugiej polowie z Chorwacja, czy jak równy z równym z Niemcami. Dobre przygotowanie taktycznie czy fizyczne to takze bzdura - totalna.

Lepiej by powiedzial, nie biore najlepszych ale tych co mi odpowiadaja. Nie mozna mowic, ze nie było lepszych, bo to obrazanie wielu zawodników. Jednak co trzeba pwoiedziec ma kalse przylecial nie osmieszyl sie nie bał sie stanac przeciwko kibicom czy dziennikarzom. Patałachy tego nie potrafily.
Ciekawe co rozbi Jacek bez komentarza Bąk.

Jesli zostanie niech tylko wyciagnie wnioski. W kwesti powolan jak i taktycznego ustawienia. Nic wiecej nie chce.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2008, 22:09

czyli Glowacki by nas uratowal i pewnie gralibysmy o wiele lepiej i bysmy nie stracili tylu bramek. -->bzdura. Selekcja w miare dobra chciaz oczywiscie mogl zmienic to i owo ale trzon druzyny byl i tylko mozna sie wspierac o rezerwowych.
Ja w cale nie widzialem zeby nasi wytrzymalosciowo odbiegali od reszty. W kazdym razie kondycyjnie byli lepiej przygotowani niz 2 lata temu. jezeli nie wierzysz to statyski porownaj. podbno liczby nie klamia;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2008, 22:17

Bienias pisze:czyli Glowacki by nas uratowal i pewnie gralibysmy o wiele lepiej i bysmy nie stracili tylu bramek. -->bzdura.

Ktos tak napisał czy powiedzial. Co to był za idiota. :wink: Nie wiem jakby było, ale nie mozna mowic, ze Głowacki jest za wolny jak ma sie w kadrze sprinterów Bak- Jop.

Nie bede ocenial czy byli lepiej przygotoani niz 4 lata temu, dla mnie wygladali najsalbiej pod wzgledem umiejetnosci, kondycji i ustawienia taktycznego sposórd wszystkich uczestników.

Nasi na MŚ biegali za Niemcami przez 90 minut, głupie to było ale biegali. Z Ekwadorem grali cienizne bez wiekszego sensu, ale weszli gracze wtedy z OE i troche napierdzielali. Kostaryki i Bosego nei ogladałem, a raczej nie pamietam.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2008, 22:41

Jarzinho, uwazal Leo nie mozna w zaden sposob krytykowac ... bo
1. Leo ma zawsze racje
2. patrz pkt 1

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 cze 2008, 0:11

Leo nie ma co tak szturmować tą krytyką :!:
Albo jeśli już ktoś się na nią decyduje to niech zobaczy jaki potencjał kadrowy miał do dyspozycji Leo. Bramka doskonale obsadzona, która się sprawdziła świetnie a dalej kto :?: kapitan gra w słabiutkiej Larissie, bo w średnim Celticu nawet na ławie go nie było, filar obrony ma 35 lat i przeszedł z ligi arabskiej do Austryjackiej. Zbawca pomocy Krzynówek siedział cały rok w Wolfsurgu na ławie, a najlpeszy napasnik przegrał rywalizacje w Racingu. Słowem z czym do ludzi :?: I jak z tego zrobić dobrą ekipę :?:

Natomiast jesli już mowa o sam temat to ja nie mam wątpliwości, dla Polskiej piłki teraz najwazniejsze jest to żeby zbudować drużynę na Euro 2012, bo tu już tylko 4 lata i kto jak nie Leo, który zna naszą ligę już bardzo dobrze przetestował dziesiątki graczy i ma oko do bardzo zdolnych graczy jak mało kto może przeprowadzić proces selekcji :?:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 cze 2008, 6:23

Idiotów nie brakuje...
W PZPN powstaje grupa, która chce, by selekcjoner reprezentacji Polski sam zrezygnował.
wiecej: http://sport.onet.pl/0,1264200,1772217,wiadomosc.html

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 cze 2008, 20:13

czeher pisze:Jarzinho, uwazal Leo nie mozna w zaden sposob krytykowac ... bo
1. Leo ma zawsze racje
2. patrz pkt 1

:P
Ja nie mwoilem, ze Polacy sa dobrze przygotowani, ze mamy dobrych pilkarzy. Ktos to mowil, oczywiscie przed turniejem, po turnieju nie mamy pilkarzy, a oni sami sie nie potrafia przygotować. Źli pilkarze.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 cze 2008, 20:30

Jarzinho pisze:Ja nie mwoilem, ze Polacy sa dobrze przygotowani, ze mamy dobrych pilkarzy. Ktos to mowil, oczywiscie przed turniejem, po turnieju nie mamy pilkarzy, a oni sami sie nie potrafia przygotować. Źli pilkarze.
Wypowiadalem sie w tym samym tonie jak ty teraz, w sumie przytaczalem te same agrgumenty, slowa i zostalem odpowiednio podsumowany od nielogiczne myslacych czy irytujacych ....

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 cze 2008, 22:56

(L)oczkerson pisze:Albo jeśli już ktoś się na nią decyduje to niech zobaczy jaki potencjał kadrowy miał do dyspozycji Leo.
ale ten sam Holender filozofował na konferencji prasowej ze polacy mają bardzo dużo talentów trzeba ich tylko wyszukać itp itd w tym tonie

to ze nie mamy potencjału nawet takiego jak np. Niemcy można było dostrzec wieki temu.

problem jest gdzie indziej, jesli nie masz talentu do piłki pracą,zaangażowaniem, walką możesz coś osiągnąć .może do legendy nie przejdziesz ale cię docenią

natomiast my obecnie nawet takich pilkarzy nie mamy, nawet takich Leo nie znalazł. Kto walczył na boisku i się starał - Boruc,Roger, ok kto jeszcze :?:

Gdzie są pilkarzy którzy walczą,biegają,gryzą trawę za orzełka :?:

nigdy Polska nie bedzie grać taki jak np. Hiszpanie,Holendrzy pora zdać sobie z tego sprawę.

robiąc porównania to Holandia jest Barceloną pilki reperezentacyjnej a my mozemy być co najwyżej Southampton

natomiast wyborcza i inne media sie bronią wobec czytelników za napompowanie balonika z napisem "Leo jest wielki" "jedziemy po medale"
wiec ich idiotyczna zmasowana krytyka Beenhhakera nie dziwi. szkoda ze milczy na blogu taki jeden z GW co z Leo zrobił boga

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 cze 2008, 15:51

http://sport.onet.pl/0,1264200,1773097,wiadomosc.html
Myslicie ze wsyztsko jest ok ? sprawa conajmniej dziwna, nikt nie powie jak bylo a gloszenie o kontuzji smeiszne
Bl;aszczyk mowil ze na 90% mogl zagrac z Niemcami to odeslano go do domu ale za to wystawiono kontuzjowanego ... kapitana :roll:

Wsyztsko wyjdzie jak .... Leo odejdzie, no chyba ze zostanie a Kuba zostanie pominiety przy powolaniach, wtedy tez wiele sie wyjasni ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”