Moim zdaniem jeżeli taki Sneijder utrzyma poziom gry jaki zaprezentował w dwóch pierwszych spotkaniach turnieju i poprowadzi Holendrów do tytułu mógłby Portugalczykowi poważnie zagrozić. Szczególnie, że Złota Piłka lubi zawodników królewskich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 cze 2008, 23:25
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2008, 23:27
Czekam na te gwiazdy Juventusu ktore ponoc sa lepsze 100x od Schwiensteigera, ktorego uznajecie za jakis tam pomiot. Ciekawe co Wlosi pokazaAkarin pisze:Schweini man of the mach wybrany. Nie ma co mówić, zagrał genialnie.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2008, 23:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 cze 2008, 23:48

olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 cze 2008, 0:00
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 cze 2008, 1:44
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 cze 2008, 8:59
Martinho pisze:A final mam nadzieje z Holandia
to jak to w koncu jestMartinho pisze:Dajcie nam Wlochow do finalu!
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 20 cze 2008, 9:14
Spokojnie,spokojnie.Ja też kibicowałem Niemcom ale szacunek po tym meczu mam i dla Portugalii.Dla mnie mecz był wyrównany .Niemcy byli lepsi o tyle bo strzelili jedną bramkę więcej. I to o tą zdobytą przez Ballacka przy której sędzia mógł odgwizdać faul.Mogę jeszcze dodać że Niemcy byli lepiej poukładani taktycznie i chyba w tym meczu bardziej im się chciało i to całej drużynie.Przed meczem Scolari podawał wzrost Niemców i swojej drużyny i mówił że musi coś z tym zrobić ,jednak nic nie wymyslił.Podobało mi się też prowadzenie meczu przez sędziego ,pozwalał grać ,nie przerywał akcji tylko dlatego że któryś z zawodników "się przewrócił".Wczorajsza gra Niemców napawa mnie optymizmem przed 1/2 finału i myślę że juz nie będą tak bezradni w meczu z(znowu) Chorwacją ,bo to ich typuję na następnych rywali.Ale to tylko optymizm bo szanse oceniam na równo i to obojętnie kto będzie rywalem Niemców.Na tym etapie (mowię już o ćwierćfinałach) nie ma zdecydowanych faworytów co wiedzą wszyscy którzy pamiętają turniej ME sprzed czterech lat.Tak więc poczekamy i zobaczymy.I gdzie ta wielka Portugalia, co miała zmiażdżyć Niemuszków? Portugalia do domu, Euro to nie miejsce dla frajerów.
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 cze 2008, 9:25
'Wstydziły' to mogły się co najwyżej piwusy & Co.piwus pisze:Ależ to musiał być szał jak Podolski ładował bramki Polsce, tylko chłopaki wstydziły się przyznać Lol.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 cze 2008, 9:50
nie wiem co to za pomysł Scolariego wogóle był zeby grać wrzutki na pole karneolson pisze:Ile wrzutek, o ile w ogóle dochodziły w pole karne, kończyło w rękach Lehmanna bądź będąc wybijanymi przez stoperów
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2008, 10:02
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szuki1991 » 20 cze 2008, 10:56
szuki1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 cze 2008, 12:42
Ebi pisze:PS. Akarin i olson - Wy naprawdę czujecie taką miłośc do niemieckiej drużyny, że piszecie o ich wygranej jakby to Polska wygrała Mundial?
A Niemcy to co, grzyby?A co do chlopakow, Niemcow, wiedzialem ze w Polsce kibicuja innym druzynom narodowym, ale ze Niemcom..?
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 cze 2008, 13:01
panu juz podziekujemy, zapraszamy na druga strone odryolson pisze: Z reprezentacją Polski się nie identyfikuję, z niemiecką owszem.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2008, 13:35
Podpisuję się pod czeherem. Czemu używasz języka polskiego w ogóle?czeher pisze:Tez masz podowjne obywatelstwo ? lub twoi rodzice ?panu juz podziekujemy, zapraszamy na druga strone odryolson pisze: Z reprezentacją Polski się nie identyfikuję, z niemiecką owszem.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio