Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 814

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2008, 23:05

Wobec tego skończy się na 5 mln czeskich koron + Sergio Ramos = Cristiano w Realu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 23:21

el Crack pisze:Po dzisiejszym meczu myślę, że cena Ronaldo spadnie do 10 mln czeskich koron
To jeden slabszy mecz sprawi, ze jest juz wart duzo mniej?
Ja mysle, ze Real po dzisiejszym meczu w ogole zrezygnuje z tego transferu, po co komu taki przecietniak :p

Od dzisiaj celem Realu bedzie Schweinsteiger, bo zagral dzis lepiej od Cristiano :lol:

Za duzo sie nasluchales komentatora, jak to od tego meczu zalezy, czy Ronaldo zostanie najlepszym pilkarzem roku..

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2008, 23:25

RealFan pisze:To jeden slabszy mecz sprawi, ze jest juz wart duzo mniej?
10 mln koron to ok 300 tys funtów. Więc nie tak dużo znowu :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 23:27

Musimy wykorzystac ten argument w negocjacjach z ManU, ile oni oczekuja w ogole za tak slabego pilkarza... :smile2:

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 cze 2008, 1:01

Mentor pisze:Wobec tego skończy się na 5 mln czeskich koron + Sergio Ramos = Cristiano w Realu.

Ramoska to Ty w to nie mieszaj.
RealFan pisze:Ja mysle, ze Real po dzisiejszym meczu w ogole zrezygnuje z tego transferu, po co komu taki przecietniak Razz
RealFan pisze:Od dzisiaj celem Realu bedzie Schweinsteiger, bo zagral dzis lepiej od Cristiano Laughing

Też mi się tak wydaje.
RealFan pisze:Za duzo sie nasluchales komentatora, jak to od tego meczu zalezy, czy Ronaldo zostanie najlepszym pilkarzem roku..
Przykro mi, ale mecz oglądałem bez częściowej fonii, mam opcję w TV" wyłącz polsatowskich speców" :(

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 cze 2008, 8:02

IMO oferta Realu za Cristiano Ronadlo bedzie wynosiła od 70 mln euro plus Robinho i w niedługim czasie pożegnamy sie z brazylijczykiem a powitamy portugalczyka

mantra
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mantra » 20 cze 2008, 8:18

vakabayashi pisze:IMO oferta Realu za Cristiano Ronadlo bedzie wynosiła od 70 mln euro plus Robinho i w niedługim czasie pożegnamy sie z brazylijczykiem a powitamy portugalczyka

wydaje mi się, że będzie to straszny błąd ze strony realu, ale to tylko moje zdanie :)
Mentor pisze:Wobec tego skończy się na 5 mln czeskich koron + Sergio Ramos = Cristiano w Realu.

nie bluźnij :)

a po wczorajszej grze (a w zasadzie po całych mistrzostwach w wykonaniu portugalczyków) zastanawia mnie dlaczego aż taką kasę chcą za niego wyłożyć

---

o ile doniesienie z przed kilku dni jest prawdziwe, to Ferguson zagroził odejściem ze stanowiska jeśli dojdzie do transferu na CR, więc może MU powinien sie poważnie zastanowić - no ale są to doniesienia z cyklu "onet informuje"

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 cze 2008, 8:52

a po wczorajszej grze (a w zasadzie po całych mistrzostwach w wykonaniu portugalczyków) zastanawia mnie dlaczego aż taką kasę chcą za niego wyłożyć
Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 cze 2008, 9:36

Marcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006
Ty i Twoja obsesja :olaboga: tak Ronaldo sie skończył, właściwie każdy piłkarz jak tylko Real chce go kupić to się kończy :lol:

zatracił swoje atuty :arrow: no tak ja podobnie jak Ty też oczekiwałem ze Ronadlo przedrybluje 8 niemców położy Lehmnanna i w dodatku strzeli przewrotką gola który da Portugalii zwyciestwo 4:0 a Ronadlo hat-tricka :roll:

nie strzelił=Ronadlo sie skończył.to nic ze w piłke nożna gra sie w 11 przeciw 11, i mimo ze sie starasz to inni moga zawalić mecz (Ricardo,Ferreira)

ale nie, uwaga to nie wszystko :!: w dodatku Ronadlo imprezuje tak jak Ronaldinho, nic juz portuglaczyka nie uratuje

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 cze 2008, 10:01

vakabayashi pisze:w dodatku Ronadlo imprezuje tak jak Ronaldinho
Nie pamiętasz incydentu u ROnaldo w rezydencji?I impry z dziwkami?Cały świat o tym mówił. :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 cze 2008, 10:22

el Crack pisze:Przykro mi, ale mecz oglądałem bez częściowej fonii, mam opcję w TV" wyłącz polsatowskich speców" Sad
Ty, to dobre jest. Co to za telewizor? :D
Marcin87 pisze:Nie pamiętasz incydentu u ROnaldo w rezydencji?I impry z dziwkami?Cały świat o tym mówił. Wink
Ojej. To juz po nim :( To nic, ze po tym gral w ManU tak jak gral.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2008, 10:48

Marcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.
Prawdę mówisz, ale nie to jest najgorsze :/ Swoje atuty zatracił również chociażby Benzema a jego to już naprawdę szkoda bo nieźle się chłopak zapowiadał :/

Słuchajcie Marcina. On prawdę Wam powie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 cze 2008, 11:20

Dajcie spokój. Gołym okiem widać, że Marcin87 zatracił już swoje atuty. On na tym forum nie jest już sobą. Jeszcze zanim zaczął pisać w każdym możliwym miejscu o beznadziejnym Ronaldo porównywałem go z Pokemonami forumowymi.

Tak w ogole to wszyscy się juz skonczyli. No moze oprocz Messiego.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 cze 2008, 13:41

vakabayashi pisze:IMO oferta Realu za Cristiano Ronadlo bedzie wynosiła od 70 mln euro plus Robinho i w niedługim czasie pożegnamy sie z brazylijczykiem a powitamy portugalczyka
Jeśli takowa będzie to Mijatovic da dupy i to grubo
Marcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006
Messi też się skończył po ostatnim meczu z Brazylią
Morrow pisze:No moze oprocz Messiego.
Mówię, przecie, że też się skończył no, ale Marcin mi nie uwierzy :(

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 cze 2008, 16:04

to c.ronaldo dostal owacje na stojaco od kibicow rep niemiec? skoro w zatach porownales go do leo m z ostatniego meczu z brazylia...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”