Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 cze 2008, 23:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 23:21
To jeden slabszy mecz sprawi, ze jest juz wart duzo mniej?el Crack pisze:Po dzisiejszym meczu myślę, że cena Ronaldo spadnie do 10 mln czeskich koron
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2008, 23:25
10 mln koron to ok 300 tys funtów. Więc nie tak dużo znowuRealFan pisze:To jeden slabszy mecz sprawi, ze jest juz wart duzo mniej?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 cze 2008, 23:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 cze 2008, 1:01
Mentor pisze:Wobec tego skończy się na 5 mln czeskich koron + Sergio Ramos = Cristiano w Realu.
RealFan pisze:Ja mysle, ze Real po dzisiejszym meczu w ogole zrezygnuje z tego transferu, po co komu taki przecietniak Razz
RealFan pisze:Od dzisiaj celem Realu bedzie Schweinsteiger, bo zagral dzis lepiej od Cristiano Laughing
Przykro mi, ale mecz oglądałem bez częściowej fonii, mam opcję w TV" wyłącz polsatowskich speców"RealFan pisze:Za duzo sie nasluchales komentatora, jak to od tego meczu zalezy, czy Ronaldo zostanie najlepszym pilkarzem roku..
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 cze 2008, 8:02
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mantra » 20 cze 2008, 8:18
vakabayashi pisze:IMO oferta Realu za Cristiano Ronadlo bedzie wynosiła od 70 mln euro plus Robinho i w niedługim czasie pożegnamy sie z brazylijczykiem a powitamy portugalczyka
Mentor pisze:Wobec tego skończy się na 5 mln czeskich koron + Sergio Ramos = Cristiano w Realu.
mantra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 cze 2008, 8:52
Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006a po wczorajszej grze (a w zasadzie po całych mistrzostwach w wykonaniu portugalczyków) zastanawia mnie dlaczego aż taką kasę chcą za niego wyłożyć
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 cze 2008, 9:36
Ty i Twoja obsesjaMarcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 cze 2008, 10:01
Nie pamiętasz incydentu u ROnaldo w rezydencji?I impry z dziwkami?Cały świat o tym mówił.vakabayashi pisze:w dodatku Ronadlo imprezuje tak jak Ronaldinho
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 cze 2008, 10:22
Ty, to dobre jest. Co to za telewizor?el Crack pisze:Przykro mi, ale mecz oglądałem bez częściowej fonii, mam opcję w TV" wyłącz polsatowskich speców" Sad
Ojej. To juz po nimMarcin87 pisze:Nie pamiętasz incydentu u ROnaldo w rezydencji?I impry z dziwkami?Cały świat o tym mówił. Wink
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2008, 10:48
Prawdę mówisz, ale nie to jest najgorszeMarcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 cze 2008, 11:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 20 cze 2008, 13:41
Jeśli takowa będzie to Mijatovic da dupy i to grubovakabayashi pisze:IMO oferta Realu za Cristiano Ronadlo bedzie wynosiła od 70 mln euro plus Robinho i w niedługim czasie pożegnamy sie z brazylijczykiem a powitamy portugalczyka
Messi też się skończył po ostatnim meczu z BrazyliąMarcin87 pisze:Gołym okiem widać że Ronaldo zatracił swoje atuty.Na tych mistrzostwach nie był sobą.Ja już przed turniejem porównywałem jego osobę do Ronaldinho w okresie Mundialu 2006
Mówię, przecie, że też się skończył no, ale Marcin mi nie uwierzyMorrow pisze:No moze oprocz Messiego.
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 cze 2008, 16:04
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio