Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 cze 2008, 9:37
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2008, 9:48
watpie, trener jaki nijaki poza tym jak narazie posucha w wzmocnieniach, cos slyszalem ze Dudek na telefonieFishbone pisze:Mam nadzieję, że w tym roku GKS poważniej powalczy o awans.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2008, 9:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2008, 11:27
A macie jakis porzadny stadion, zeby zagrac w Ekstraklasie? Bo chyba licencji wam nie przyznali.cloner pisze:Polonia B bedzie lige wyzej
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 cze 2008, 11:47
czeher pisze:Oczywisscie nie podwazanlnym faworytem Lubin, za nim Plock, Widzew Podbeskidzie oraz Leczna - reszta sie nie liczy Exclamation
A dlaczego niby Znicz miałby nie mieć ambicji awansowaćFishbone pisze:Według mnie zdecydowanym faworytem będzie Zagłębie Lubin. Ambicję będzie mieć również Wisła, Polonia, Podbeskidzie oraz Widzew.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2008, 11:57
NIc 2razy sie nie zdarza, a na to powinienes sobie sam odpowiedziecYukasz pisze:No ale to tylko mały Znicz który rok temu też miał się nie liczyć a co najwyżej ugrać miejsce w środkowej części tabeli
No chyba ze Ciebie namowia do gry, wtedy nawet LM moze bycOdchodzą: Dawid Florian (N - Lech Poznań), Łukasz Grzeszczyk (P - Wisła Płock), Robert Lewandowski (N - Lech Poznań), Igor Lewczuk (O - Cracovia, Jagiellonia Białystok, Lechia Gdańsk, Legia Warszawa, Wisła Kraków, Zagłębie Lubin), Marcin Rackiewicz (N - Widzew Łódź), Paweł Zawistowski (P - Cracovia, Jagiellonia Białystok, Łódzki KS, Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski)
na moje oko to nikt nie awansuje bo kandydatow nie widac, a napewno nie Znicz, bo i po coYukasz pisze:Tak w ogóle to jak spadnie Korona i Jaga to kto awansuje i czy w ogóle ktoś
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 cze 2008, 16:01
Powiadasz że nic dwa razy się nie zdarza to jakoś Polonia już nie tylko dwa razy jest papierowym faworytem do tej pory II ligi a podczas sezonu wychodzi jak wychodziczeher pisze:NIc 2razy sie nie zdarza, a na to powinienes sobie sam odpowiedziec
Nie stać ich na mnieczeher pisze:No chyba ze Ciebie namowia do gry, wtedy nawet LM moze byc Lol
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2008, 17:07
rynek przebrany konkretnie, beda musieli dokladnie poszukac perelek a to lawte nie ejst, nadzieja byly wypozyczenia z Legii ale ta cos do Plocka powypozyczala MajkowskiegoYukasz pisze:Nie wiem za ile Lewandowski odszedł do Lecha a mówiło się o 1,5 mln zł ale za tych zawodników przyjdą kolejni (kasa jest) a jeszcze nie wiemy kto
Znicz Pruszków 0-0 Pelikan ŁowiczYukasz pisze:Poczekajmy chociaż do sparingów Łypiący
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 cze 2008, 9:44
Chłopie co ty za bzdury wypisujesz.Jak nie jesteś zorientowany w sytuacji to po co się tutaj udzielasz.A powiedz mi czy Piast i ŁKS ma stadion ?No mają ?Martinho pisze:A macie jakis porzadny stadion, zeby zagrac w Ekstraklasie? Bo chyba licencji wam nie przyznali.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 cze 2008, 10:31
Piast dostal roczna warunkowa licencje analogicznie do poprzedniego sezonu czyli dop was, sosnowca ... Z tym ze stadion powinien byc gotowy na wiosne a teraz wynajmowane pociagi do wodzislawiaEnJoy's pisze:A powiedz mi czy Piast i ŁKS ma stadion ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 cze 2008, 10:37
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2008, 10:56
Ok zamilcze, co nie zmienia faktu ze niezaslugujecie na Ekstraklase. A juz oczywiscie specjalnie was udupili bo przeciez kazdy karany degradacja jest za niewinnosc.EnJoy's pisze:.Jak masz coś pisać nie wiedząc o co chodzi to lepiej zamilcz.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 cze 2008, 13:15
Nie wiem skąd jesteś, ale to Wy nie zasługujecie bo śmieszą mnie ludzie, których pożera zazdrość, że Wasz klubjest wielki a nie potrafi wejść do OE.A na ekstraklasę zasłużyliśmy 13. miejsce 28 punktów.Napiszę Ci wielkimi , może zrozumiesz : TA POZYCJA W LIGOWEJ TABELI GWARANTUJE UTRZYMANIE W EKSTRAKLASIE BEZ KONIECZNOŚCI GRY W BARAŻACH.Masz odpowiedź kto zasłużył, a kto nie.Martinho pisze:zmienia faktu ze niezaslugujecie na Ekstraklase.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lip 2008, 12:34
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 09 sie 2008, 22:07
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio