Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 24 cze 2008, 22:07
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 cze 2008, 22:25
Może źle to ująłem , generalnie Grosso jest do wyciągnięcia jesli na ta pozycje do Lyonu zostana sprowadzeni inni wartościowi zawodnicy , opninie o jego sezonie u nas sa podzielone(wśród kibiców oczywiście dojśc do zarządu nie mam). Natomiast jeśli odejdzie Reveliere to Grosso nie bedzie do wyciągniecia chyba że wróci Abidal(w co nie wierzę).Maro juve pisze:Grosso na ME pokazał, że w złej formie nie jest, ale jeśli sprawa tak wygląda, jak przedstawił ją j1mmy to nie wiem czy w ogóle uda nam się wyciągnąć z Lyonu Grosso.
jak się nie ma tego co sie lubi ...Maro juve pisze:Obstawiam, że Molinaro, gdyż jest jakiś taki pewny konik dla Ranieriego, nawet gdyby sobie wciskał samobóje z połowy(odpukać!). Miejmy nadzieję, że De Ceglie zyska taką formę i wygryzie Molinaro na stałe ze składu, ale nie wiem, czy w te cuda można wierzyć.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 22:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 24 cze 2008, 22:45
(L)oczkerson pisze:Marco myśle że w jednej sprawie przesadzasz i to zdecydowanie. Mianowicie robisz z Molinaro na siłę pupila Ranieriego, a tak na dobrą sprawę nie ma ku temu najmniejszych powodów by tak sądzić. Nie wpychał go na siłę do pierwszej 11,
j1mmy pisze:Nie wiem czy w waszym wypadku jest sens wyrzucac 10 baniek na lewego obrońcę
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 23:00
Ta wypowiedź to moim zdaniem była mocno przekorna, dokładnie już nie pamiętam kogo poza Molinaro on tam wyróżnił (Nocerino i...), ale pamiętam żę wszyscy z tej grupy to zawodnicy, o których można powiedzieć wszystko, ale nie to że nie zapierdalają ile tylko mogą a nawet więcej i pewnie z tego względu Tinkerman ich wyróżnił...Ranieri uznał Molinaro za jednego z najlepszych graczy Juventusu tego sezonu
No i przyszedł De Ceglie, który ma za sobą świetny sezon, jest ważną postacią Itali u21, a wcześniej był gwiazdą primavery JUVE, to nie są złe referencje. Gdyby nie był naszym wychowankiem, to by pewnie nas kosztował z 9 mln i by się wszyscy cieszyli że ściągamy młode perełki włoskich boisk, a że tak nie jest jest ignorowany chyba trochęTo druga pozycja do wzmocnień
Oczywiście, co do tego nie ma nawet dyskusji, ale poza tym że przyszedł De Ceglie, w którego ja wierze, to warto dodać że czasami nie za wszelką cenę, nie ma co teraz inwestować gotówki w średniaka, zapychając miejsce w składzie na najbliższe 2 lata a moze i więcej piłkarzem, który na dobrą sprawę nie był lepszy od Molinaro, bo Riise cały sezon siedział na ławie i wygrał z nim walke o miesce Aurellio, który fenomenalny nie jest, a Grosso w Lyonie z tego co wiem prezentował sie słabo...to był najsłabszy punkt Juventusu. A najsłabsze punkty trzeba eliminować, by stawać się lepszym
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 cze 2008, 23:03
(L)oczkerson pisze:a Grosso w Lyonie z tego co wiem prezentował sie słabo...
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 cze 2008, 23:05
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 23:05
j1mmy pisze:Nie tyle co słabo grał w kratkę
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 24 cze 2008, 23:19
(L)oczkerson pisze:Ta wypowiedź to moim zdaniem była mocno przekorna, dokładnie już nie pamiętam kogo poza Molinaro on tam wyróżnił (Nocerino i...), ale pamiętam żę wszyscy z tej grupy to zawodnicy, o których można powiedzieć wszystko, ale nie to że nie zapierdalają ile tylko mogą a nawet więcej i pewnie z tego względu Tinkerman ich wyróżnił...
(L)oczkerson pisze:taka sytuacja wyszła z potrzeby chwili
No i przyszedł De Ceglie, który ma za sobą świetny sezon, jest ważną postacią Itali u21, a wcześniej był gwiazdą primavery JUVE, to nie są złe referencje. Gdyby nie był naszym wychowankiem, to by pewnie nas kosztował z 9 mln i by się wszyscy cieszyli że ściągamy młode perełki włoskich boisk, a że tak nie jest jest ignorowany chyba trochę
(L)oczkerson pisze:co do tego nie ma nawet dyskusji, ale poza tym że przyszedł De Ceglie, w którego ja wierze
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 23:34
Nie w stu procentachI tu dochodzimy to sedna. Ty wierzysz w De Ceglie
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 24 cze 2008, 23:44
(L)oczkerson pisze:Czy dla ciebie Grosso czy Riise to gracze wystarczająco dobrzy na JUVE Question
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 23:52
Owszem jestAle Riise jest już chyba w Romie(?)
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 cze 2008, 23:58
Się naturalnie nie zgodzę.(L)oczkerson pisze: Ostatecznie gdyby był ktoś klasowy do kupienia, kto by był dużym wzmocnieniem to JUVE by to zrobił i problemów z kasą (nawet większą) by nie było natomiast kogoś takiego teraz nie ma, a tacy gracze jak Grosso, Risse czy inni to "marne substytutki", w które nie warto inwestować...
Się zgodzę w pełni.Maro juve pisze:j1mmy pisze:Nie wiem czy w waszym wypadku jest sens wyrzucac 10 baniek na lewego obrońcę
Jest. To druga pozycja do wzmocnień. Priorytetem w obecnej sytuacji jest sprowadzenie kogoś do środka pola. Atak mamy kompletny do czasu, gdyby odszedł któryś z napastników. Skrzydła nie wyglądają tak źle, ewentualnie można by wzmocnić ławkę. Środek obrony kompletny, kiedy przyjdzie Melberg, można od biedy ściągnąć tego Knezevica czy Stendardo. Prawa obrona, póki nie odejdzie Zebina, nie wygląda tak tragicznie, a lewa jednak tak. Bo to jak sobie poradzi De Ceglie jest zagadką. A jak będzie grał Molinaro - wszyscy w tym sezonie widzieliśmy. I właśnie dlatego jest sens.
No tylko że Grosso ma umiejętności wyższe niż poziom OE.(L)oczkerson pisze:j1mmy pisze:Nie tyle co słabo grał w kratkę
czyli tak jak Molinaro
Pytanie nie do mni, dlatego odpowiem: tak, jak najbardziej.(L)oczkerson pisze: A no i chciałem się zapytać o jedno. Czy dla ciebie Grosso czy Riise to gracze wystarczająco dobrzy na JUVE
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 cze 2008, 0:09
Skąd ja wiedziałem że jak w temacie będzie Riise to się spojawi 10 i będziemy mieli komplenie inne zdanie na temat10 pisze:Się naturalnie nie zgodzę.
A ja tam wolę dać szanse De Ceglie i jakby co poczekać te pół roku czy rok na kogoś z naprawdę najwyższej półki, albo chociarz kogoś wyraźnie lepszego od Grosso czy Riise, bo za czołówkę (choćby szeroką) ich jednak nie uważamPytanie nie do mni, dlatego odpowiem: tak, jak najbardziej
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 cze 2008, 0:39
Ja uważam. Twoim zdaniem kto oprócz Evry i Cole'a, bo sam jestem ciekaw?(L)oczkerson pisze: A ja tam wolę dać szanse De Ceglie i jakby co poczekać te pół roku czy rok na kogoś z naprawdę najwyższej półki, albo chociarz kogoś wyraźnie lepszego od Grosso czy Riise, bo za czołówkę (choćby szeroką) ich jednak nie uważam
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio