Martinho pisze:No ale to przeciez Niemcy ktorzy dla was nawet z San Marino nie beda faworytami Smile
No sorry, ale w meczu z Polską i Turcją byli dla mnie faworytami i nawet na nich postawiłem. Jednak z Hiszpanią dostaną po tyłu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 cze 2008, 22:49
Martinho pisze:No ale to przeciez Niemcy ktorzy dla was nawet z San Marino nie beda faworytami Smile
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 cze 2008, 22:58
Być moze jest w tym 1% prawdy, ale Hiszpanie grali z Anglia, gdzie trener był juz kilka miesiecy na stanowisku, bo nie grali z Capello. A z Włochami czy Francuzami, jesli dobrze pamietam w ich najlepszym momencie w elminacjachWilmore pisze:I co? Anglia przegrała z Hiszpanią, którą trener prowadzi X czasu, podczas gdy Anglicy dostali nowego trenera i musieli uczyć się nowego stylu gry.
Poza tym Francja i Włochy przechodzą największy od lat kryzys w poziomie piłki reprezentacyjnej - mówię o czasie po sierpniu 2006 roku. Ich grze na mistrzostwach zagrażała poważnie Szkocja - czy trzeba mówić coś więcej?
Wilmore pisze:Znalazł się znawca hiszpańskiej piłki
Wilmore pisze:Oglądałem tylko ich grę na ME = oceniam ich grę na ME. Wcześniej tylko posiłkowałem się suchymi wynikami, bo wielu meczów Hiszpanii nie oglądałem, żeby udowodnić tezę, że powalających wyników Aragones nie miał.
Ostre przegiecie, bo to Aragones zrezygnwoał z gry skrzydłowych, tych prawdziwych. Chcial zdominowac gre w środku i to zrobil. Wprowadzil kapitalna chemie w druzynie, wspolprace, kazdy za kazdego. Pisałem kilkanascie razy w temacie reprezentacji Hiszpanii, ze tak poukladanej taktycznie reprezentacji Hiszpanii nie widzialem nigdy. Kazdy wiedzial co ma robic na boisku, dlatego wygrywali i wygrywaja nadal.Wilmore pisze:Bo nie przygotował bardzo dobrych piłkarzy odpowiednio taktycznie, bo właściwie poza meczem z Rosją w pierwszym meczu gra Hiszpania absolutnie nie na miarę swoich możliwości na tle dyspozycji rywala w danym dniu, bo nie dopracował odpowiednio stałych fragmentów gry, bo Hiszpania wcale nie powala wytrzymałością (choć to akurat niekoniecznie jego wina)... Wystarczy?
fieldy pisze:Jarzinho pewnie znów powie, że z tak grającą Rosją sie nie liczy, bo każdy by błyszczał.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 cze 2008, 23:02
Jarzinho pisze:Na "11" chyba nie ma szans, choc nie wiadomo co z Villa, jesli nie bedzie zdolny na 100% zagra ktoś z dwojki Cesc/ Alonso.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2008, 23:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 cze 2008, 23:05
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 cze 2008, 23:11
Raul pewnie gdzieś na wakacjachBienias pisze:Teraz sie zapytam gdzie jest Raul
Bienias pisze:oraz krytycy Luisa?
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2008, 23:14
Czego najlepszym dowodem byly lata wczesniejsze...Toudinho pisze: Tu. mając takich grajków w kwiecie wieku to nie problem o efekty.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 cze 2008, 23:16
W 02' Hiszpania grała jeszcze piękniej, a sędziowie przepchali siłami gwizdka zółtych.RealFan pisze: Czego najlepszym dowodem byly lata wczesniejsze...
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2008, 23:18
Tak. Ale to nic nie zmienia.Toudinho pisze:W 02' Hiszpania grała jeszcze piękniej, a sędziowie przepchali siłami gwizdka zółtych.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 cze 2008, 23:18
Reszta korespondencji niejawna. Babel tez gratuluje. Hszpania była lepsza po prostu. Wilekie brawa dla Rosji za pierwsza połowe.Sms od Mentora pisze:Hala Babel! Pijesz? Wiem, że tak. Jak masz możliwość to w.... sie do tematu i przekaz moje graty dla Hiszpanii! Hala W...! Przekaz moja radość przyjacielu!...
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 cze 2008, 23:30
Toudinho pisze: Raul pewnie gdzieś na wakacjach
To fakt, jak Ramos nie popelnia bledow to Hiszpania(A) nie traci bramek. Druga zaleznosc to jak gra najlepszy zawodnik defensywy Puyol, to Ramos w ataku moze wiecej posmigacToudinho pisze:
największa załuga Luisa w tym, że świetnie zmotywował Ramosa, który dziś wg. mnie był najlepszy na placu.
)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2008, 23:30

Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 26 cze 2008, 23:36
\o/Bask pisze:Hiszpanie ładnie się cieszą Laughing Szczególnie Ramos
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2008, 23:39
Ma kontrakt bodajże do 2010. Przed turniejem mówił, że zostanie. Odejdzie dopiero po mundialu 2010peepe pisze:Ciekawe tez czy Hiddink zostanie ze Sborna.
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 cze 2008, 0:17
U nas by się przydał..Ma kontrakt bodajże do 2010. Przed turniejem mówił, że zostanie. Odejdzie dopiero po mundialu 2010 Smile
Magnum
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio