Jestem bardzo zadowolony. Wygrala druzyna dzisiaj lepsza i przez caly turniej prezentujaca ladna pilke. Brawo!
Xavi i Senna jak dla mnie dzisiaj wymiatali. Oj bedzie impreza dzisiaj w Hiszpanii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 cze 2008, 23:06
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 cze 2008, 23:07
O!Sero pisze:Grają pięknie jak zawsze, wygrywają jak nigdy Exclamation Exclamation
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 cze 2008, 23:08
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 23:09
mistyk pisze:Xavi i Senna jak dla mnie dzisiaj wymiatali.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 cze 2008, 23:11
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 cze 2008, 23:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 29 cze 2008, 23:15
Wspaniałe zwyciestwo Hiszpanów.Im się nalezało,jak nikomu innemu.Czasami gnietli oni Niemców,mieli mnóstwo sytuacji,bawili się z Niemiecką obroną.Bardzo się ciesze z tego iz Hiszpanie wygrali ten turniej,bo byli moimi faworytami.Grali najlepsza pilkę,maja w druzynie krola strzelców,a przedewszystkim grali bardzo efektownieBienias pisze:Niemcy oddali az jeden celny strzalOoooo wielkie Niemcy:P
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 cze 2008, 23:19
trzeba było całe zacytować, a nie wyrywać z kontekstu.peepe pisze:jakbys umial czytac to wyczytalbys ze odnioslem sie do czesci twojej marnej wypowiedzi. pozdro
z Akarinem wszystko dobrzeBabel pisze:Mam nadzieje, że Akarin i Olson nie wieszaja sie, bo szczegolnie Olson pokazywał średnie zrównoważenie po meczach Niemców Razz
aż tak źle nie było, ale bramkę zrąbał na spółkę z Lehmannem.Babel pisze:Lahm - najlepszy boczny obrońca świata znów objeżdzany jak dziecko we mgle.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 cze 2008, 23:32
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 cze 2008, 23:33
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 23:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 cze 2008, 23:36
ale to prawi obrońcyczeher pisze:uz predzej Ramos albo Aniukow
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 cze 2008, 23:37
Nie ogladam zbyt wiele Bayernu czy zbyt wiele Lahma, ale jak juz go zobacze to zawala bramki i objeżdzaja go jak tyczki. Nie, ale Lahm spoko. Zawalił bramke, zminiony w połowie, ale zagral dobrzeAkarin pisze:aż tak źle nie było, ale bramkę zrąbał na spółkę z Lehmannem.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 cze 2008, 23:40
zmieniony z powodu kontuzjiBabel pisze:Zawalił bramke, zminiony w połowie, ale zagral dobrze Razz
mam radęBabel pisze:Nie ogladam zbyt wiele Bayernu czy zbyt wiele Lahma, ale jak juz go zobacze to zawala bramki i objeżdzaja go jak tyczki
napisałem, że nie było tak źleBabel pisze:zagral dobrze Razz
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 23:44
przez Steca tak napisalemAkarin pisze:ale to prawi obrońcy Wink Aniukow dla mnie lepszy Wink
A jezeli chodzi o lewa strone to dla mnie bezkonkurencyjny byl Zhirkov i Lahm sie do niego nie umywalPHILIPPA LAHMA,
uderzającego cechą we współczesnym futbolu zaskakująco popularną - otóż jest Niemiec obrońcą, który niespecjalnie umie bronić. Najwięcej z tego powodu wycierpiał w półfinale, kiedy oblatywali go ze wszystkich kierunków Sabri Sarioglu oraz Kazim Kazim. O wszystkich swoich wadach każe jednak Lahm zapomnieć, wyrywając do przodu, by spektakularnie naprawić własne błędy i rozstrzygnąć o wyniku. Uniwersalny, bo zdolny do gry na lewej i prawej stronie, wypadł mimo wszystko okazalej od Aleksandra Aniukowa, Daniela Pranjicia, Vedrana Corluki, Khalida Boulahrouza i Sergio Ramosa (obudził się dopiero w półfinale).
czeher
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio