Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sty 2005, 21:59
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 sty 2005, 23:10
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 sty 2005, 10:41
ja bym taki pewny nie byłAnka pisze:Joaquin na pewno w Barcy nie zagra - klub go nie chce puścić...Szkoda, bo Barcy każde wzmocnienie się przyda.
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 07 lut 2005, 19:50
ognik_zidane1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:51
co se jaja robisz ty jestes nowym uzytwownikiemPoko pisze:Masz świętą rację Robben ci 2 pomocnicy są tzw. ''Talentami'' oni wymiatają do tych 2 zawodników dodałbym jeszcze R.Quaresme świetny prawy pomocnik,Luis Figo powoli się kończy Zidane to samo a Beckham podobno nie będzie chciał w 2006 roku przedłużać kontraktu z Realem gdyż on i jego żona Victoria chcą się wziąść za aktorstwoco im raczej na dobre nie wyjdzie
.Tych 3 ''młodocianów'' za 3 ''staruszków'' i Real wymiatał będzie przez kolejne jakieś 5 sezonów albo troche dłużej,ale nie rozumiem prezesa Florentino Pereza bierze nie potrzebnych zawodników jak np.Owen (choć się sprawdza i lubie tego zawodnika) bo mają np.świetnego Morientesa,jak myślicie dlaczego Camacho zrezygnował z funkcji trenra królewskich
bo nie miał żadnego wpływu na polityke fiskalną klubu tzn. nie mógł kupować kogo chce tylko musiał się konsultować to z Perezem,Camacho nie chciał Owena tylko za miast niego jakiegoś dobrego def.pomocnika albo ze 2 za cenę Owena.Ja wcale mu się nie dziwie bo po co operować zawodnikami dla których nie ma miejsca w wyjściowej 11.C.Ronaldo w Man.Utd. się nie sprawdzi tylko się niedaj boże zmarnuje,jest to wspaniały zawodnik uzdolniony bardzo technicznie.2 przykłąd po co im Robinho
jest to zawodnik na pozycję snajpera fakt iż jest dobry ale jak go pozyskają to będą mieli 5 zawodników na jedną pozycję (jak dobrze liczę) no ale coż polityka pana Pereza jest taka a nie inna i raczej się nie zmieni i zawodnicy jak i terenr musza to zaakaceptować i grać dalej albo przejść do innego klubu jak np. do Chelsea np.takiego Raula Chelsea przyjęła by go z otwartymi drzwiami z dnia na dzień podczas okna transferowego.Abramovich wypożyczł by mu samolot i kupił dom
aby jak najszybciej Raul dotarł do Londynu.Ja gdybym operwoał taką kasą co Abramovich czy Perez to bym starał się o taki skład:
-------------------------Casillas-------------------------------
------Bonera-------Samuel-------Woodgate-----?-----------
-----Quaresma------Diego----Gerrard--------C.Ronaldo----
-------------Shevczenko-------------Adriano------------------
Ten skład by mi wystarczył Raula i Ronaldo bym oddał do innego klubu gdyż Ronaldo nic nie gra a Rulowi zapewne sie znudziło siedzenie od początku swojej kariery w jednym klubie a on by w każdym klubie sobie poradził napewno.(Ten skłąd to podałem bez przemyślenia w tym sensie że patrzyłem kto ma dobrą forme oprócz Gerarda który ma kontuzję.) i nni zawodnicy też byli by porozsypyawni po innych klubach,linia obrony tylko by została ale woodgate ma kontuzje więc jeszcze jeden ŚO by im się też przydał np. Mexes z AS Romy a jeden z def.pomocników którego tam nie podałem to Daniele de Rossi także z AS Romy (wymiatacz).
Pozdro....
(Jestem nowym użytkownikiem ale znam się ''troche'' na sporcie...
).
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 lut 2005, 20:04
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 20:13
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 lut 2005, 0:07
Po wymianie 9 zawodników.smitu pisze:z takim skladem wcale real nie mialby dobrej druzynybo kiedy to po wymienie 11 zawodnikow tworzy sie dream team ??!!
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 08 lut 2005, 0:54
inter1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 08 lut 2005, 14:14
inter1908 pisze:moim zdaniem dzisijeszy realn to SALGADO CASILLAS I ZIDANE A reszta dno! nieraz rescie wyjdzie mecz! FORZA INTER!!!!
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 lut 2005, 11:15
inter1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 lut 2005, 13:58
inter1908 pisze:moze sie myle ale to itak dziadowska druzyna!!!!!!
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 lut 2005, 14:31
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 lut 2005, 14:34
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 12 lut 2005, 8:28
MiNoO
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio