Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 8

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sty 2005, 21:59

Ciekawee co będzie z Paulem Wanchopem i Joaquinem...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 sty 2005, 23:10

Joaquin na pewno w Barcy nie zagra - klub go nie chce puścić... :wink: Szkoda, bo Barcy każde wzmocnienie się przyda. 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 sty 2005, 10:41

Anka pisze:Joaquin na pewno w Barcy nie zagra - klub go nie chce puścić... :wink: Szkoda, bo Barcy każde wzmocnienie się przyda. 8)
ja bym taki pewny nie był :P przecież prezez betisu jest przekonany ze Joaquim odejdzie latem , tylko jeszcze nie wie do jakiego klubu!!
dlatego moze przjdzie do Barcy, byłoby spoko!!!

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

galactico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 07 lut 2005, 19:50

teraz da rade robinho który jest jush praktycznie w realu. do tego jeszcze kaka i po sprawie. JA MOGE WSZYSTKO. A REAL JEST MNĄ

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:51

Poko pisze:Masz świętą rację Robben ci 2 pomocnicy są tzw. ''Talentami'' oni wymiatają do tych 2 zawodników dodałbym jeszcze R.Quaresme świetny prawy pomocnik,Luis Figo powoli się kończy Zidane to samo a Beckham podobno nie będzie chciał w 2006 roku przedłużać kontraktu z Realem gdyż on i jego żona Victoria chcą się wziąść za aktorstwo :o co im raczej na dobre nie wyjdzie :P .Tych 3 ''młodocianów'' za 3 ''staruszków'' i Real wymiatał będzie przez kolejne jakieś 5 sezonów albo troche dłużej,ale nie rozumiem prezesa Florentino Pereza bierze nie potrzebnych zawodników jak np.Owen (choć się sprawdza i lubie tego zawodnika) bo mają np.świetnego Morientesa,jak myślicie dlaczego Camacho zrezygnował z funkcji trenra królewskich :?: bo nie miał żadnego wpływu na polityke fiskalną klubu tzn. nie mógł kupować kogo chce tylko musiał się konsultować to z Perezem,Camacho nie chciał Owena tylko za miast niego jakiegoś dobrego def.pomocnika albo ze 2 za cenę Owena.Ja wcale mu się nie dziwie bo po co operować zawodnikami dla których nie ma miejsca w wyjściowej 11.C.Ronaldo w Man.Utd. się nie sprawdzi tylko się niedaj boże zmarnuje,jest to wspaniały zawodnik uzdolniony bardzo technicznie.2 przykłąd po co im Robinho :?: jest to zawodnik na pozycję snajpera fakt iż jest dobry ale jak go pozyskają to będą mieli 5 zawodników na jedną pozycję (jak dobrze liczę) no ale coż polityka pana Pereza jest taka a nie inna i raczej się nie zmieni i zawodnicy jak i terenr musza to zaakaceptować i grać dalej albo przejść do innego klubu jak np. do Chelsea np.takiego Raula Chelsea przyjęła by go z otwartymi drzwiami z dnia na dzień podczas okna transferowego.Abramovich wypożyczł by mu samolot i kupił dom :P aby jak najszybciej Raul dotarł do Londynu.Ja gdybym operwoał taką kasą co Abramovich czy Perez to bym starał się o taki skład:

-------------------------Casillas-------------------------------
------Bonera-------Samuel-------Woodgate-----?-----------
-----Quaresma------Diego----Gerrard--------C.Ronaldo----
-------------Shevczenko-------------Adriano------------------

Ten skład by mi wystarczył Raula i Ronaldo bym oddał do innego klubu gdyż Ronaldo nic nie gra a Rulowi zapewne sie znudziło siedzenie od początku swojej kariery w jednym klubie a on by w każdym klubie sobie poradził napewno :) .(Ten skłąd to podałem bez przemyślenia w tym sensie że patrzyłem kto ma dobrą forme oprócz Gerarda który ma kontuzję.) i nni zawodnicy też byli by porozsypyawni po innych klubach,linia obrony tylko by została ale woodgate ma kontuzje więc jeszcze jeden ŚO by im się też przydał np. Mexes z AS Romy a jeden z def.pomocników którego tam nie podałem to Daniele de Rossi także z AS Romy (wymiatacz).

Pozdro....

(Jestem nowym użytkownikiem ale znam się ''troche'' na sporcie...
:wink: ).
co se jaja robisz ty jestes nowym uzytwownikiem :lol: :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 lut 2005, 20:04

Patrz na datę posta przebiegły Sherlocku.Oby nie było takiego składu jak podał Poko :twisted: Szkoda rozgrywać mecze wtedy.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 20:13

z takim skladem wcale real nie mialby dobrej druzyny :? bo kiedy to po wymienie 11 zawodnikow tworzy sie dream team ??!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 lut 2005, 0:07

smitu pisze:z takim skladem wcale real nie mialby dobrej druzyny :? bo kiedy to po wymienie 11 zawodnikow tworzy sie dream team ??!!
Po wymianie 9 zawodników. :P
Nie no, grając tak długo ze sobą jak dzisiejszy Arsenal, napewno by zrobili "Drim Tim".Nawet bez niektórych dali by radę, zastępując ich"non galakticos" :lol: :lol:

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 08 lut 2005, 0:54

moim zdaniem dzisijeszy realn to SALGADO CASILLAS I ZIDANE A reszta dno! nieraz rescie wyjdzie mecz! FORZA INTER!!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 08 lut 2005, 14:14

inter1908 pisze:moim zdaniem dzisijeszy realn to SALGADO CASILLAS I ZIDANE A reszta dno! nieraz rescie wyjdzie mecz! FORZA INTER!!!!

a moim zdaniem nie wiesz co mowisz !! :D :twisted:

widziales jak gra figo ?? solari ?? owen ?? guti ?? gravesen ??

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 lut 2005, 11:15

moze sie myle ale to itak dziadowska druzyna!!!!!! :evil:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 lut 2005, 13:58

inter1908 pisze:moze sie myle ale to itak dziadowska druzyna!!!!!! :evil:
:shock: Bo ich nie lubisz?Pod wodzą Luxemburgo już mi się podoba ich gra.To jeszcze nie to na co ich stać ale same zwycięstwa dają do zrozumienia.

P.S. Też ich nie lubię :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 lut 2005, 14:31

a skoro ja im kibicuje to jestem dziadem ?!?! tak ?!!!!!? chyba cos ci sie w glowce poprzestawialo, albo po prostu towja inteligencja nie pozwola na wywody na wyzszym poziomie

milego dnia :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 lut 2005, 14:34

a skoro ja im kibicuje to jestem dziadem ?!?! tak ?!!!!!? chyba cos ci sie w glowce poprzestawialo, albo po prostu towja inteligencja nie pozwola na wywody na wyzszym poziomie

milego dnia :twisted:

Awatar użytkownika
MiNoO
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 12 lut 2005, 8:28

Robinho bedzie nastepnym galactikos moim zdaniemm

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”