Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2008, 12:25
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:08
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:15
zależy jaka wysoka ta oferta ma być.mistyk pisze:Nie chce mi sie wierzyc w to, zeby Arsenal odrzucil nasza oferte za niego
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:18
Następcą Ade ma być podobno Huntelaar, który miałby trafić do Londynu za 18 baniek. Okazało się przecież, że klub jest bardzo biednymistyk pisze: nie zdziwie sie jak bedziemy czekac do czasu, az Wneger znajdzie nastepce
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:21
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:23
Czyli jak w pysk strzelił 30 mln funtów. Jeśli to prawda to pewnie można sie spodziewać transferu niedługo. Tyle kasy Wenger raczej nie odpuści, a Ade bedzie się mógł cieszyć, że kosztował więcej niż Titimistyk pisze:Ponoc Barcelona zlozyla oferte w wysokosci 38 mln euro
albo Quo Vadis Arsene i skierować go do PSGDuch pisze:Quo Vadis Arsenal?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:25
Jak dla mnie całe to zamieszanie z naszymi transferami robi się już nieco śmieszne. Chociaż nie powiem, jeśli już Ade miałby odejść to przyjście Klaasa nie byłoby znowu taką najgorszą opcją. Jeśli jednak marzy mu się Old Trafford ... no cóż, jego stratafieldy pisze:Grzesiu wierzysz, ze Klaas do nas przyjdzie, podczas gdy podkreśla że marzy o grze w United ?
Pewnie za dużo by nie kosztował, więc dla Wengera pewnie jest łakomym kąskiemfieldy pisze:Mario Gomez
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:35
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 lip 2008, 14:35
Gomez raczej nie opuści na razie Stuttgartufieldy pisze:a do nas przyjdzie jakiś Mario Gomez i będziemy mogli wspólnie usiąść i płakać
Patrz wyżejDuch pisze:Pewnie za dużo by nie kosztował,fieldy pisze:Mario Gomez
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:43
Faktycznie. Całkowicie zapomniałe, że Gomez znalazł się na liście życzeń Bayeru (przynajmniej tak czytałem jeszcze podczas Euro). W sumie ma moje błogosławieństwo, by trafić na Allianz. Chociaż przyznam, że nieco mnie to dziwi, bo napastników to u was raczej dostatekMichał M pisze:Najwcześniej za rok, a wtedy może trafi do Bayernu
Jakoś nie chcę mi się wierzyć, w to żeby piłkarz z Bundesligi miał tak wysoką klauzulę. Na moje oko, to tak za 15-20 milionów Stuttgart by się z nim pożegnał.Michał M pisze:35 mln EURO
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 lip 2008, 14:48
To niby by miało być najpierw za Poldiego, a w perspektywie Gomez miałby być następcą Toniego. A może to tylko kwestia tego, że jak jakiś dobry Niemiec pojawia się na rynku, to Bayern musi o niego powalczyćDuch pisze:Chociaż przyznam, że nieco mnie to dziwi, bo napastników to u was raczej dostatek![]()
No może by i tak było, ale z jednej strony chętnych nie brakuje, a z drugiej Gomez ma kontrakt do 2012 r. No i jest młodym, bardzo perspektywicznym graczem. Co wszystko do kupy wzięte z pewnością winduje cenę.Duch pisze:Jakoś nie chcę mi się wierzyć, w to żeby piłkarz z Bundesligi miał tak wysoką klauzulę. Na moje oko, to tak za 15-20 milionów Stuttgart by się z nim pożegnał.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 07 lip 2008, 16:14
fieldy pisze:Tylko pytanie zasadnicze - czy jest to prawda, nigdzie na wyspach takiej informacji nie znalazłem. Nawet w brukowcach.
Haraszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2008, 17:41
fieldy pisze:Nie wiadomo czy Hleb będzie chciał iść do Barcy jak ta pozyska Arshavina, będzie trochę gęsto u was w pomocy. Yaya, Xavi, Keita, Iniesta, Arshavin, a przecież jeszcze Messi, Henry czy inni napastnicy muszą biegać po boisku. Może to go trochę odstraszyć, pewnie pamięta ile czasu się aklimatyzował w Londynie. Chociaż to tylko moje przypuszczenia.
Osobiście się już pogodziłem z tym, że Sasza odejdzie.
Co do Ade to sam nie wiem. Klub go nie chce puścić. Hill Wood mówi, że chce go zatrzymać, sam zawodnik chce odejść, podwyżki takiej jak chce raczej nie dostanie.zależy jaka wysoka ta oferta ma być.mistyk pisze:Nie chce mi sie wierzyc w to, zeby Arsenal odrzucil nasza oferte za niego
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2008, 10:12
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio