Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 442

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2008, 12:25

nie chce nikogo osmieszac ani nic w tym stylu - szanuje bayern i nawet lubie (jedyna druzyna niemiecka ktora lubie) tyle ze do barcelony ma sie szanse trafic raz w zyciu a bayern nie ucieknie

wiec wybor jest dla pilkarza prosty i oczywisty. bayern sportowo czy finansowo nie jest w stanie konkurowac z barcelona. z wielu przyczyn o ktorych nie musze pisac

co nie zmienia faktu ze jest to wielki klub - choc do najwiekszych troche mu brakuje

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:08

Nie wiem dlaczego chociazby transfer Adebayora tak sie ciagnie. Nie chce mi sie wierzyc w to, zeby Arsenal odrzucil nasza oferte za niego, a i sam Adebayor pewnie nie ma nic przeciwko transferowi. Na mysl przychodzi mi tylko jedno - nie zdziwie sie jak bedziemy czekac do czasu, az Wneger znajdzie nastepce. Nie wiem czemu, ale mam co raz gorsze przeczucia odnosnie Hleba.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:15

Nie wiadomo czy Hleb będzie chciał iść do Barcy jak ta pozyska Arshavina, będzie trochę gęsto u was w pomocy. Yaya, Xavi, Keita, Iniesta, Arshavin, a przecież jeszcze Messi, Henry czy inni napastnicy muszą biegać po boisku. Może to go trochę odstraszyć, pewnie pamięta ile czasu się aklimatyzował w Londynie. Chociaż to tylko moje przypuszczenia.
Osobiście się już pogodziłem z tym, że Sasza odejdzie.

Co do Ade to sam nie wiem. Klub go nie chce puścić. Hill Wood mówi, że chce go zatrzymać, sam zawodnik chce odejść, podwyżki takiej jak chce raczej nie dostanie.
mistyk pisze:Nie chce mi sie wierzyc w to, zeby Arsenal odrzucil nasza oferte za niego
zależy jaka wysoka ta oferta ma być.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:18

mistyk pisze: nie zdziwie sie jak bedziemy czekac do czasu, az Wneger znajdzie nastepce
Następcą Ade ma być podobno Huntelaar, który miałby trafić do Londynu za 18 baniek. Okazało się przecież, że klub jest bardzo biedny :lol: więc w przypadku sprzedaży Emmanuela za 30 milionów na czysto byśmy byli do przodu te 12 kawałków. Zawsze wiedziałem, że Wenger to ma łeb do interesów.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:20

Grzesiu wierzysz, ze Klaas do nas przyjdzie, podczas gdy podkreśla że marzy o grze w United ?
Na moje oko to on powędruje na Old Traford właśnie, a do nas przyjdzie jakiś Mario Gomez i będziemy mogli wspólnie usiąść i płakać :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:21

Ponoc Barcelona zlozyla oferte w wysokosci 38 mln euro :eek

Chociaz Milan zamierza teraz zaoferowac 30 mln. Galliani cos tam do tego jeszcze o jakims spotkaniu z Wengerem pieprzy, ale on tak juz ma. A co do tego ostatniego newsa, gdzie Wenger mowi, ze musi sprzedawac graczy, bo duzo placi za stadion to z tego co mi wiadomo to tzw. "dziennikarski zlepek".

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2008, 14:23

mistyk pisze:Ponoc Barcelona zlozyla oferte w wysokosci 38 mln euro
Czyli jak w pysk strzelił 30 mln funtów. Jeśli to prawda to pewnie można sie spodziewać transferu niedługo. Tyle kasy Wenger raczej nie odpuści, a Ade bedzie się mógł cieszyć, że kosztował więcej niż Titi :lol:
Tylko pytanie zasadnicze - czy jest to prawda, nigdzie na wyspach takiej informacji nie znalazłem. Nawet w brukowcach.
Milan podobno ściga Drogbę i Ade. Stawiam, że wezmą Drogbę. Starszy jest :P pewnie będzie tańszy, a Milan narzeka, że kasy nie ma. No i w końcu Drogba też pewnie będzie odchodził, Scolari dostał kase i sobie sprowadza kogo chce, więc pewnie przyjdzie ktoś młodszy, lepszy.

Zenit za to oświadczył, że Arsenal nie złożył oferty za Arshavina.

btw Cesc został wybrany graczem sezonu na oficjalnej stronie. Tak jak się można było spodziewać dostał 1/3 wszystkich głosów.
Duch pisze:Quo Vadis Arsenal?
albo Quo Vadis Arsene i skierować go do PSG :D
Ostatnio zmieniony 07 lip 2008, 14:28 przez fieldy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:25

fieldy pisze:Grzesiu wierzysz, ze Klaas do nas przyjdzie, podczas gdy podkreśla że marzy o grze w United ?
Jak dla mnie całe to zamieszanie z naszymi transferami robi się już nieco śmieszne. Chociaż nie powiem, jeśli już Ade miałby odejść to przyjście Klaasa nie byłoby znowu taką najgorszą opcją. Jeśli jednak marzy mu się Old Trafford ... no cóż, jego strata :P
fieldy pisze:Mario Gomez
Pewnie za dużo by nie kosztował, więc dla Wengera pewnie jest łakomym kąskiem :lol: Wtedy faktycznie trzeba będzie na zlocie popłakać nad losem Arsenalu, albo urządzić debatę pod tytułem Quo Vadis Arsenal? :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2008, 14:35

Zrodlo jest dosyc pewne, bo pisali o tym i na mundodeportivo i sporcie. Oferta miala zostac zlozona jeszcze przed wotum,bo Laporcie sie spieszy.

Mario Gomes to jeden z moich faworytow. Przed euro slyszalem nawet, ze jest taki dobry, ze moze smialo Eto`o zastapic :D

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 lip 2008, 14:35

fieldy pisze:a do nas przyjdzie jakiś Mario Gomez i będziemy mogli wspólnie usiąść i płakać :lol:
Gomez raczej nie opuści na razie Stuttgartu :wink: Najwcześniej za rok, a wtedy może trafi do Bayernu :)

Serio mówiąc (pisząc), to podobno ma klauzule odstepnego - 35 mln EURO - ciekawe kto by chciał tyle za niego wyłożyć - raczej nie Arsenal? :>
Duch pisze:
fieldy pisze:Mario Gomez
Pewnie za dużo by nie kosztował,
Patrz wyżej :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2008, 14:43

Michał M pisze:Najwcześniej za rok, a wtedy może trafi do Bayernu
Faktycznie. Całkowicie zapomniałe, że Gomez znalazł się na liście życzeń Bayeru (przynajmniej tak czytałem jeszcze podczas Euro). W sumie ma moje błogosławieństwo, by trafić na Allianz. Chociaż przyznam, że nieco mnie to dziwi, bo napastników to u was raczej dostatek :wink:
Michał M pisze:35 mln EURO
Jakoś nie chcę mi się wierzyć, w to żeby piłkarz z Bundesligi miał tak wysoką klauzulę. Na moje oko, to tak za 15-20 milionów Stuttgart by się z nim pożegnał.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 lip 2008, 14:48

Duch pisze:Chociaż przyznam, że nieco mnie to dziwi, bo napastników to u was raczej dostatek :wink:
To niby by miało być najpierw za Poldiego, a w perspektywie Gomez miałby być następcą Toniego. A może to tylko kwestia tego, że jak jakiś dobry Niemiec pojawia się na rynku, to Bayern musi o niego powalczyć :wink:
Duch pisze:Jakoś nie chcę mi się wierzyć, w to żeby piłkarz z Bundesligi miał tak wysoką klauzulę. Na moje oko, to tak za 15-20 milionów Stuttgart by się z nim pożegnał.
No może by i tak było, ale z jednej strony chętnych nie brakuje, a z drugiej Gomez ma kontrakt do 2012 r. No i jest młodym, bardzo perspektywicznym graczem. Co wszystko do kupy wzięte z pewnością winduje cenę.
A z ta klauzulą to nie jestem tego do końca pewien, gdzieś mi sie to rzuciło w oczy (bodajże w Sport Bildzie, więc źródło nie takie znów złe :wink: ).

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 07 lip 2008, 16:14

fieldy pisze:Tylko pytanie zasadnicze - czy jest to prawda, nigdzie na wyspach takiej informacji nie znalazłem. Nawet w brukowcach.

Sam Guardian o tym pisał:

http://www.guardian.co.uk/football/2008 ... ue.arsenal

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2008, 17:41

fieldy pisze:Nie wiadomo czy Hleb będzie chciał iść do Barcy jak ta pozyska Arshavina, będzie trochę gęsto u was w pomocy. Yaya, Xavi, Keita, Iniesta, Arshavin, a przecież jeszcze Messi, Henry czy inni napastnicy muszą biegać po boisku. Może to go trochę odstraszyć, pewnie pamięta ile czasu się aklimatyzował w Londynie. Chociaż to tylko moje przypuszczenia.
Osobiście się już pogodziłem z tym, że Sasza odejdzie.

Co do Ade to sam nie wiem. Klub go nie chce puścić. Hill Wood mówi, że chce go zatrzymać, sam zawodnik chce odejść, podwyżki takiej jak chce raczej nie dostanie.
mistyk pisze:Nie chce mi sie wierzyc w to, zeby Arsenal odrzucil nasza oferte za niego
zależy jaka wysoka ta oferta ma być.

arszawin to napastnik wiec bedzie gral na lewej stronie ataku jak przyjdzie. o ile nie ogarnie sie dinho

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2008, 10:12

:jupi: Yes Yes Yes

Samir w Arsenalu :mike:

później więcej, jak ochłonę :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”