Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lip 2008, 19:22
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 lip 2008, 20:00
hmm. 8 asyst w lidze angielskiejVianuch pisze:Asysty pomińmy, Baptista nigdy nie asystował.
jak na ofensywnego pomocnika wynik doprawdy świetnyVianuch pisze:3 bramki - jak na pomocnika wynik dobry.
szczególnie jeśli koleś od siedzienia na ławce "świetny pomocnik" zarabia wiecej od gracza grającego w podstawowej jedynastce (co akurat w Realu zdarza sie w kilku wypadkach)Vianuch pisze:Są lepsi do grania w pierwszym składzie, ale nie ma lepszych do siedzenia na ławce
tak samo zajebisty jak Robinho>SilvaVianuch pisze:Wenger nie zdecydował się go kupić - zajebisty argument.
powiedz mi czy uważasz ze Robinho zasługuje na podwyżkę w Realu, bo mnie to ciekawiVianuch pisze:Rozmowa 2 agentów nie oznacza deklaracji Robinho, że chce grać w Chelsea.
a ja widze że robisz sobie wycieczki osobiste w moim kierunku, czego ja nie robiłemVianuch pisze:Widze że vakabayashi od dzisiaj to Wujek Z Ciętą Ripostą
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 lip 2008, 21:15
O to się pytaj vakayabashiego, on decyduje po ilości bramek kto jest dobry a kto złyMentor pisze:Czy to oznacza, że Iniesta w ubiegłym sezonie był najgorszy z całej tej trójki?
Guti strzelił tyle samo bramek, a grał 2 razy więcej.vakabayashi pisze:jak na ofensywnego pomocnika wynik doprawdy świetny
To nie był argument, tylko moje własne zdanie. Czytaj uważnie.vakabayashi pisze:tak samo zajebisty jak Robinho>Silva
Nie wiem dokladnie ile zarabia Robinho w Realu, ma bodajże jeszcze 2 lata, albo i więcej kontraktu i może go wypełnić, niezależnie czy dostanie podwyżkę czy nie. Jeżeli mu nie spasi brak podwyżki lub za mała podwyżka i powie, że chce odejść to niech odchodzi, jak narazie nic takiego nie słyszałem.vakabayashi pisze:powiedz mi czy uważasz ze Robinho zasługuje na podwyżkę w Realu, bo mnie to ciekawi
Chodziło mi tu o grę w Realu głównie. A tak na marginesie, to 9 bramek i 8 asyst w Arsenalu to chyba niezły wynik?vakabayashi pisze:Vianuch napisał:
Asysty pomińmy, Baptista nigdy nie asystował.
hmm. 8 asyst w lidze angielskiej
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lip 2008, 22:33
Vianuch pisze:Rozmowa 2 agentów nie oznacza deklaracji Robinho, że chce grać w Chelsea.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2008, 22:38
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lip 2008, 22:40
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2008, 1:54
kaczy pisze:czy nie odczuwasz tego od jakiegos czasu, ze kiedy tylko Robson jest na kadrze, od razu w wywiadach mowi ze lepiej sie czuje grając w reprezentacji,
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 lip 2008, 18:24
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 13 lip 2008, 21:23
Zinho7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2008, 21:28
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 13 lip 2008, 21:46
Zinho7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2008, 22:11
Zinho7 pisze:Bo Guti za jakies 2-3 sezony zakonczy kariere i będziemy mieli juz jego następce .
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2008, 23:52
zastępce Gutiego potrzebujemy juz teraz, w kontekście naszej planowanej walki o LM w tym sezonie. zle to widze jak zostaniemy z samym Hernandezem na przyszły sezonZinho7 pisze:Bo Guti za jakies 2-3 sezony zakonczy kariere i będziemy mieli juz jego następce .
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 lip 2008, 23:53
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2008, 23:58
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio