Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 818

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 lip 2008, 19:22

Co do Baptisty. Nie jest graczem ktory moglby zastapic skutecznie Gago/ Diarre. nie jest graczem ktory gralby podwieszony za napastnikami. nie jest napastnikiem. jest nieskuteczny i chaotyczny. sprzedac.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 lip 2008, 20:00

Vianuch pisze:Asysty pomińmy, Baptista nigdy nie asystował.
hmm. 8 asyst w lidze angielskiej
Vianuch pisze:3 bramki - jak na pomocnika wynik dobry.
jak na ofensywnego pomocnika wynik doprawdy świetny :roll: .aha jeszcze zero asyst w Realu w ubiegłym sezonie. zaiste bardzo dobry pomocnik
Vianuch pisze:Są lepsi do grania w pierwszym składzie, ale nie ma lepszych do siedzenia na ławce
szczególnie jeśli koleś od siedzienia na ławce "świetny pomocnik" zarabia wiecej od gracza grającego w podstawowej jedynastce (co akurat w Realu zdarza sie w kilku wypadkach)

gdzie ja premiuje Davida Silve :?: to Ty wyskoczyeś z zajebistym zestawieniem Robinho>Silva. Silva zagrał średni sezon w Valencii jak i cała ekipa nietoperzy ale to nie znaczy że jest gorszym graczem od Robinho który grał dobrze do lutego. Co takiego jest zajebistego w Robsonie ze stawiasz go jako lepszego od Silvy moze to że potrafi przekładać szybko nogi nad piłką :?: powiem wiecej w Realu nie ma miejsca dla Davida Silvy (chyba ze Schuster coś raczy zmienić)
Vianuch pisze:Wenger nie zdecydował się go kupić - zajebisty argument.
tak samo zajebisty jak Robinho>Silva
Vianuch pisze:Rozmowa 2 agentów nie oznacza deklaracji Robinho, że chce grać w Chelsea.
powiedz mi czy uważasz ze Robinho zasługuje na podwyżkę w Realu, bo mnie to ciekawi :?:
Vianuch pisze:Widze że vakabayashi od dzisiaj to Wujek Z Ciętą Ripostą
a ja widze że robisz sobie wycieczki osobiste w moim kierunku, czego ja nie robiłem

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 lip 2008, 21:15

Mentor pisze:Czy to oznacza, że Iniesta w ubiegłym sezonie był najgorszy z całej tej trójki?
O to się pytaj vakayabashiego, on decyduje po ilości bramek kto jest dobry a kto zły :!:
vakabayashi pisze:jak na ofensywnego pomocnika wynik doprawdy świetny
Guti strzelił tyle samo bramek, a grał 2 razy więcej.
vakabayashi pisze:tak samo zajebisty jak Robinho>Silva
To nie był argument, tylko moje własne zdanie. Czytaj uważnie.
vakabayashi pisze:powiedz mi czy uważasz ze Robinho zasługuje na podwyżkę w Realu, bo mnie to ciekawi
Nie wiem dokladnie ile zarabia Robinho w Realu, ma bodajże jeszcze 2 lata, albo i więcej kontraktu i może go wypełnić, niezależnie czy dostanie podwyżkę czy nie. Jeżeli mu nie spasi brak podwyżki lub za mała podwyżka i powie, że chce odejść to niech odchodzi, jak narazie nic takiego nie słyszałem.
vakabayashi pisze:Vianuch napisał:
Asysty pomińmy, Baptista nigdy nie asystował.

hmm. 8 asyst w lidze angielskiej
Chodziło mi tu o grę w Realu głównie. A tak na marginesie, to 9 bramek i 8 asyst w Arsenalu to chyba niezły wynik?

Na dalsze pytania już mi się nie chce odpowiadać, bo krązymy w kółko i nic sensownego z tego dyskusji nie wyniknie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lip 2008, 22:33

Vianuch pisze:Rozmowa 2 agentów nie oznacza deklaracji Robinho, że chce grać w Chelsea.

Ja pierdziele chłopie weź sie zastanów czy chęć a deklaracja to dla ciebie to samo

edyta---

czy nie odczuwasz tego od jakiegos czasu, ze kiedy tylko Robson jest na kadrze, od razu w wywiadach mowi ze lepiej sie czuje grając w reprezentacji,
Albo te narzekania na zarobki.

Jeśli uważnie śledzisz wszystkie nowinki i wywiady to też powinienneś odnieść wrażenie że taki spektakularny transfer do Chelsea bardziej by mu pasował.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 lip 2008, 22:38

i real dobrze by wyszedl na tym transferze

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 lip 2008, 22:40

Też tak sądzę. Mimo całej sympatii do niego ale proponowany transfer do Chelsea za 36 milionów Euro był by z korzyścią dla Realu, Chelsea oraz samego zainteresowanego.

Tym bardziej że kupiliśmy go za 20mln, i przez te 3 lata w pojedynkę rozstrzygnął kilka spotkań nie licząc wielu udanych momentów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2008, 1:54

kaczy pisze:czy nie odczuwasz tego od jakiegos czasu, ze kiedy tylko Robson jest na kadrze, od razu w wywiadach mowi ze lepiej sie czuje grając w reprezentacji,

Tam pewnie na treningach ogrywa tych Mineiro, Josue i Silvy, wiec sprawia mu to napewno radość :P

Jakbym mial oferte za Robinho i wiedzial, ze za te pieniadze sprowadze Silve to długo bym sie nie zastanawial. Gdyby nie Silva i momentami Villa dzisiaj Valencia sprzedawałaby kazdego bedac w Segunda. To oni w głownej mierze ciagneli burdel spowodowany przez Rudego.
Baptista raczej nie wymiatal na wyspach wyszły mu pod koniec spotkaniaw krajwoych pucharach czy moze ze 2 w lidze, to tak jak w Realu duzo gra a gówno daje, nie wiem na co go Real trzyma, bo Marysia to przynajmniej zalicza te asysty, czy bierze udzial w wielu akcjach ofensywnych, Baptista zaledwie szuka chyba ciagle pozycji na boisku. Jak dla mnie. 20 baniek zobowiazuje, i moze tylko ta cena go narazie trzyma, bo Real chcac go sprzedac nie dostanie raczej 40% włozonej kwoty.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 lip 2008, 18:24

Sagado ma duże szanse na transfer do Queens Park Rangers! Odpowiedni klub dla takiego zawodnika :]

Nareszcie mamy szansę sie go pozbyć :jupi:

Awatar użytkownika
Zinho7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 13 lip 2008, 21:23

Getafe CF oraz Real Madryt doszli do porozumienia w sprawie transferu Estebana Granero do podmadryckiej drużyny. 21-letni piłkarz podpisze 5-letni kontrakt i od przyszłego sezonu będzie występował na Coliseum Alfonso Pérez już nie jako piłkarz wypożyczony przez Real, ale jako pełnoprawny zawodnik Getafe. Królewscy zachowali prawo do pierwokupu swojego wychowanka.

Kolejny wychowanek sprzedany :/ Bardzo dobry gracz z niego .

Widac ze Real chce kupic kogos bardziej doswiadczonego .
Ostatnio zmieniony 13 lip 2008, 21:42 przez Zinho7, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2008, 21:28

No niestety, ale spodziewałem się takiego ruchu.

Mając do dyspozycji De la Reda i Granero, aby nie hamować ich rozwoju, musieliśmy wybierać.

Myślę że dobrze się stało. Przynajmniej jeśli w ciągu 2-3 sezonów jego talent eksploduje to i tak będziemy mogli go wykupić :D

Powodzenia Esteban

Awatar użytkownika
Zinho7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 13 lip 2008, 21:46

Dobrze ze mamy pierwokup do Niego :)

Bo Guti za jakies 2-3 sezony zakonczy kariere i będziemy mieli juz jego następce .

Real chyba tez szykuje sie na van der Vaart'a i dlatego go sprzedał. Jezeli chce wygrac Lige Mistrzow to musi miec pilkarzy z najwyzszej połki .

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2008, 22:11

Zinho7 pisze:Bo Guti za jakies 2-3 sezony zakonczy kariere i będziemy mieli juz jego następce .

:( bardzo by mnie to cieszyło, ale na znalezienie następcy Gutka 3 sezony to jednak zamało

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2008, 23:52

Zinho7 pisze:Bo Guti za jakies 2-3 sezony zakonczy kariere i będziemy mieli juz jego następce .
zastępce Gutiego potrzebujemy juz teraz, w kontekście naszej planowanej walki o LM w tym sezonie. zle to widze jak zostaniemy z samym Hernandezem na przyszły sezon

nawet krysia nie pomoze jak marysia bedzie miała swoje przypadłości :P

vdv przybywaj :lol:

z Granero postąpiliśmy rozsądnie jesli miałby grać tylko w Copa to lepiej dać mu szasne rozwoju w Getafe i ewentualnie go wykupić po roku dwóch

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 lip 2008, 23:53

vdv powiedzial ze zostaje rok w hsv. wiec chyba znowu neta nie miales :P

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lip 2008, 23:58

wiem, wiem stąd mój uśmiech po tym życzeniu

swoją drogą szkoda bo nie bardzo wiem kogo ewentulanie mielibyśmy ściagnać do siebie jeśli Cristiano sie rozmyśli a zapragnęlibyśmy kogoś na pozycje Gutiego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”