Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 lip 2008, 19:05
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lip 2008, 20:37
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 lip 2008, 20:38

BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 lip 2008, 20:46
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 lip 2008, 23:00
Najpierw to będziecie musieli mu dać odpocząć kilkanaście mies po IOŁukasz_ pisze:Teraz trzeba Ronaldinho przygotować porządnie do sezonu i zobaczymy co pokaże.
BartekTS pisze:Oczywiście masz rację ze w każdej chwili można kupic Etoo czy Messiego ale powiedz sam, większośc zakupów klubu dokonuja jeszcze przed mercato bo potem obozy, sparingi więc chca miec kadry zapięte.
Jak masz niewiele kasy to bez niej możesz co najwyżej interesować się po piłkarzami a nie ich kupować. Poza tym prasa odwala niezłą robotę i dokupi ci samych najlepszychYukasz pisze:Jak napisałem najważniejsza była sprzedaż Manciniego aby wiedzieć na czym się stoi. Nawet czytałem że przed jego sprzedażą nikt do Romy nie przyjdzie Surprised
Mi tego nie mów bo ja go nie chcę ale że mnie nikt nie słucha a Mutu z Iaquintą zdupili na drzewo to pewnie przyjdzieBartekTS pisze:Dziś słyszałem na Italia 1 iż Roma daje za bestie 15 mln euro i Tu moje pytanie. Czy na rynku transferowym za 15 baniek nie kupi się lepszego grajka od Julio? Jak dla mnie to przeciętniak aczkolwiek gośc w piłe grac u mnie.
BartekTS pisze:Zdjątko z prezentacji Amantino w Appiano.
I prawidłowo że Mancini z Baptistą się różnią bo nie jeden drugiego ma zastępować. W Romie nowym lepszym Mancinim jest nie kto inny jak jego wysokość MirkoŁukasz_ pisze:Tylko zależy co Roma chce grać bo Mancini a Bestia to dwa różne typy piłkarzy. Moim zdaniem sprowadzenie Bestii może mieć to na celu że zrobi on więcej miejsca De Rossiemu który będzie mógł więcej działać z przodu.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 15 lip 2008, 23:50
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 9:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2008, 9:58
fieldy pisze:Nie wiedzie mu się we Florencji ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 10:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2008, 10:11
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 sie 2008, 13:38
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tico » 25 sie 2008, 17:02
Tico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 sie 2008, 17:17
Lepiej odejść jak najszybciej gdy jeszcze coś ci wpoją, łatwiej nauczyć czegoś 18-22-latka niż np. teraz Brożka (co jak co ale swoje lata ma), który notabene nie ma po co odchodzić bo dla niego pewnie dalej jest za wcześnie na EuropęTico pisze:Ale tu też tkwi problem utalentowanych, młodych polskich zawodników. Zamiast pograć jeszcze trochę w polskiej lidze to oni uciekają do zagranicznych klubów aby grzać ławę.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 sie 2008, 21:26
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 25 sie 2008, 23:49
p.szerge
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio