Wasze prywatne typy - Strona 698

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lip 2008, 0:31

Nieoficjalnie Superpuchar Niemiec, oficjalnie- mecz towarzyski.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 11:34

Kilka interesujących spotkań na najbliższe godziny/dni

LASK - Austria W 1 2,25

Gospodarze wygrali póki co oba mecze, choć grali z 2 najgorszymi ekipami. Więc nie wiem, czy się liczy :p Austria za to ma na koncie 2 remisy [w tym jeden z ekipą, którą ograł LASK]. Z tego co udało mi się dowiedzieć [może mnie ktoś poprawi] to Austrię latem opuścił sponsor, a razem z nim 12 graczy. Do tego wiedeńczycy są po cięzkim meczu w Kazachstanie, gdzie dostali po dupie i jak chcą powalczyć jeszcze w PUEFA to pewnie się skupią na rewanżu. Sam nie wiem ... Co myślicie ?

CSKA M. - FC Moscow 1 1,60

CSKA złapała formę. W 2 meczach strzelili 8 goli [co prawda stracili aż 4, ale grali na wyjeździe z Amkar Perm, który jest wiceliderem tam stracili 3, a FC Moscow nie niszczy rywali w ofensywie]. Po przerwie związanej z Euro goście zanotowali 2 remisy [bez goli], CSKA strzela aż miło. Vagner Love i Krasic w tych meczach strzelili łącznie 7 goli [Krasic - 3, Love - 4]. FC Moscow grają ponoć mocno defensywną piłkę, w ataku nie straszą. CSKA stwarza sobie dużo okazji, z czego też dużo wykorzystuje. Myślę, ze dadzą rade wygrać.

Saturn - Stuttgart 1 2,45

Saturn jest w środku sezonu, Niemcy natomiast dopiero się do niego przygotowują. Rosjanie w ostatniej kolejce zremisowali z liderem 0:0, a z tego co wyczytałem to oszczędzali kilku waznych graczy na to spotkanie. Więc nie dosyć, ze są w rytmie meczowym, to jeszcze powinni być wypoczęci. Saturn skupił się na tym meczu i powinni dać sobie radę, aby do Niemiec jechać z jakąś zaliczką. Trener Niemców sam przyznał, że trochę w złym czasie te mecze są rozgrywane. Nie są jeszcze w formie. No i w Stuttgarcie gra Jens teraz - a z nim to nigdy nic nie wiadomo :]

NAC Breda - Rosenborg X 3,20
Podobnie jak wyżej. NAC rozpocznie sezon pod koniec sierpnia, Rosenborg gra już od marca. However Obrazek Rosenborg to już nie jest ta ekipa co kiedyś. W chwili obecnej zajmują dopiero 8 miejsce w lidze z 1 wyjazdową wygraną [na 6 meczów]. Dlatego myślę, ze remis tu będzie całkiem możliwy.

Sivaspor - Braga 1 1,95

Turcy zachowali skład, którym dzielnie walczyli o mistrza w ubiegłym roku, podobno nawet się lekko wzmocnili. Braga natomiast wymieniła większość składu. Są na etapie przygotowań do sezonu, zanim się zgrają, zanim forma przyjdzie, etc... grają na cięzkim terenie w Turcji, gospodarze raczej dadzą sobie radę. Skromne zwycięstwo pewnie, ale jednak stawiam na zwycięstwo.

Co myślicie ? Warto coś z tego grać ?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 11:42

fieldy pisze: No i w Stuttgarcie gra Jens teraz
z tego co wiem nie zagra. Przecież 2 dni temu wrócił do treningów. Zagra młody Ulreich najprawdopodobniej.

Typ i tak popieram, fajny kurs spore prawdopodobieństwo.

Hitzlsperger, Gomez nie zagrają. Meira chce odejść i odejdzie gdzieś. Nie ma wyznaczonego kapitana. Drużyna w nienajlepszej formie do tego. Marica coś tam tylko grał ostatnio w sparingu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lip 2008, 12:05

Saturn mimo ze oszczedzal graczy to nie moze jakos zlapac optymalnej formie, ogolnie ten zespol postrzegam jako taki remiswy team- jak tylko ich widze to odrazu X:P moze az tak ejszcze wtym sezonie tego nie widac
Sam chcialem to grac ale odpuscilem

Panionos - Napoli 1
Pewniak

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 12:10

fieldy pisze:LASK - Austria W 1 2,25
No logika podpowiada wlasnie taki typ. Poza tym jezeli w obronie zagra Sun to juz calkowicie jestem spokojny o wynik :) Austria w pierwszych meczach rowniez nie zaskoczyla niczym ciekawym, widac maja problemy z forma. Linz moze wygrywal ze slabszymi rywalami ale Kapfenberg z ktorym wygrali tyylko 1-0 mimo slabych wynikow widac ze jest solidna ekipa ktorej brakuje szczescia. Mam nadzieje ze LASK wygra trzeci mecz w lidze.
fieldy pisze:Saturn - Stuttgart 1 2,45
Nie chce byc styronniczy ale remis bardzo prawdopodobny :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 12:19

Martinho pisze:Nie chce byc styronniczy ale remis bardzo prawdopodobny
jasne, że prawdopodobny. Zawsze to Niemcy. Choc będą osłabieni i nie są jeszcze w formie, to trzeba uważać. Może zagrać 1X ? Tylko, że wtedy kurs spadnie i sie chyba nie opłaci. Najwyżej singla puszcze.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 12:26

fieldy pisze:Może zagrać 1X ? Tylko, że wtedy kurs spadnie i sie chyba nie opłaci.
Ja bym najlepiej tutaj w ogole tego nie ruszal. Nie wiadomo w jakiej formie jest Stuttgart a Saturn mnie jakos nie przekonuje. Lepiej odpuscic to sobie... A przy 1X kurs pewnie cos kolo 1.35 - chyba nie warte ryzyka...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 17:54

fieldy pisze:Saturn - Stuttgart 1 2,45

Saturn jest w środku sezonu, Niemcy natomiast dopiero się do niego przygotowują. Rosjanie w ostatniej kolejce zremisowali z liderem 0:0, a z tego co wyczytałem to oszczędzali kilku waznych graczy na to spotkanie. Więc nie dosyć, ze są w rytmie meczowym, to jeszcze powinni być wypoczęci. Saturn skupił się na tym meczu i powinni dać sobie radę, aby do Niemiec jechać z jakąś zaliczką. Trener Niemców sam przyznał, że trochę w złym czasie te mecze są rozgrywane. Nie są jeszcze w formie. No i w Stuttgarcie gra Jens teraz - a z nim to nigdy nic nie wiadomo
Pierwszy do przodu :mike:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 18:12

myhalek_acm pisze:Mam pytanie dotyczace meczu Borrusia Dortdmund-Bayern Munchen . To towarzyski mecz czy o cos 23 lipca bedzie bo obstwilem na Bayern a yak nie wygra to hu8
dla pocieszenia powiem, że nie zagrają kadrowicze, którzy brali udział w ME. Poza tym jeszcze Sosa nie zagra, bo już pojechał na zgrupowanie kadry. Breno chyba też w tym meczu nie zagra. BVB w prawie najsilniejszym składzie.
fieldy pisze:Pierwszy do przodu
tak jak sie spodziewałem, VFB miało okazje, ale nie wykorzystało ich. Zagrali szczególnie słabo w środku, ale to było do przewidzenia. Kursik piękny wszedł.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2008, 21:48

LASK Linz - Austria Wien X - 3.30
Red Bull Salzburg - SCR Altach 1 - 1.18

Stawka 5 pln
EW.wygrana 20 pln

RBS trochę niski kurs, a na takim czymś łatwo się potknąć.
Ale niech będzie :)
Zapraszam do oglądania bundesligi jutro o 17 gra LASK a o 19 30 Red Bulls
Kto widział dzisiejsze spotkanie Rapidu z Austrią Karten ten napewno jutro sobie nie odpuści bo emocji ostatnio co niemiara :D

PZDR

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 lip 2008, 23:01

dla pocieszenia powiem, że nie zagrają kadrowicze, którzy brali udział w ME. Poza tym jeszcze Sosa nie zagra, bo już pojechał na zgrupowanie kadry. Breno chyba też w tym meczu nie zagra. BVB w prawie najsilniejszym składzie.
Fajnie wiedziec :P :oops:

Ps. Mam pytanie stosowal ktos kiedys Ukash jak o forme wplaty Na internetowego bukmachera ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2008, 10:07

Panionos - Napoli 1
Wisla - Legia 2
Raikkonen - Kovalainen 1

Evans - Schleck 1
Sastre - Kreuziger 1
Salzburg - Altach 1