Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lip 2008, 0:31
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 11:34
Rosenborg to już nie jest ta ekipa co kiedyś. W chwili obecnej zajmują dopiero 8 miejsce w lidze z 1 wyjazdową wygraną [na 6 meczów]. Dlatego myślę, ze remis tu będzie całkiem możliwy. fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 11:42
z tego co wiem nie zagra. Przecież 2 dni temu wrócił do treningów. Zagra młody Ulreich najprawdopodobniej.fieldy pisze: No i w Stuttgarcie gra Jens teraz
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lip 2008, 12:05
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 12:10
No logika podpowiada wlasnie taki typ. Poza tym jezeli w obronie zagra Sun to juz calkowicie jestem spokojny o wynikfieldy pisze:LASK - Austria W 1 2,25
Nie chce byc styronniczy ale remis bardzo prawdopodobnyfieldy pisze:Saturn - Stuttgart 1 2,45
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 12:19
jasne, że prawdopodobny. Zawsze to Niemcy. Choc będą osłabieni i nie są jeszcze w formie, to trzeba uważać. Może zagrać 1X ? Tylko, że wtedy kurs spadnie i sie chyba nie opłaci. Najwyżej singla puszcze.Martinho pisze:Nie chce byc styronniczy ale remis bardzo prawdopodobny
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 12:26
Ja bym najlepiej tutaj w ogole tego nie ruszal. Nie wiadomo w jakiej formie jest Stuttgart a Saturn mnie jakos nie przekonuje. Lepiej odpuscic to sobie... A przy 1X kurs pewnie cos kolo 1.35 - chyba nie warte ryzyka...fieldy pisze:Może zagrać 1X ? Tylko, że wtedy kurs spadnie i sie chyba nie opłaci.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 17:54
Pierwszy do przodufieldy pisze:Saturn - Stuttgart 1 2,45
Saturn jest w środku sezonu, Niemcy natomiast dopiero się do niego przygotowują. Rosjanie w ostatniej kolejce zremisowali z liderem 0:0, a z tego co wyczytałem to oszczędzali kilku waznych graczy na to spotkanie. Więc nie dosyć, ze są w rytmie meczowym, to jeszcze powinni być wypoczęci. Saturn skupił się na tym meczu i powinni dać sobie radę, aby do Niemiec jechać z jakąś zaliczką. Trener Niemców sam przyznał, że trochę w złym czasie te mecze są rozgrywane. Nie są jeszcze w formie. No i w Stuttgarcie gra Jens teraz - a z nim to nigdy nic nie wiadomo
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 18:12
dla pocieszenia powiem, że nie zagrają kadrowicze, którzy brali udział w ME. Poza tym jeszcze Sosa nie zagra, bo już pojechał na zgrupowanie kadry. Breno chyba też w tym meczu nie zagra. BVB w prawie najsilniejszym składzie.myhalek_acm pisze:Mam pytanie dotyczace meczu Borrusia Dortdmund-Bayern Munchen . To towarzyski mecz czy o cos 23 lipca bedzie bo obstwilem na Bayern a yak nie wygra to hu8
tak jak sie spodziewałem, VFB miało okazje, ale nie wykorzystało ich. Zagrali szczególnie słabo w środku, ale to było do przewidzenia. Kursik piękny wszedł.fieldy pisze:Pierwszy do przodu
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2008, 21:48
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 lip 2008, 23:01
Fajnie wiedziecdla pocieszenia powiem, że nie zagrają kadrowicze, którzy brali udział w ME. Poza tym jeszcze Sosa nie zagra, bo już pojechał na zgrupowanie kadry. Breno chyba też w tym meczu nie zagra. BVB w prawie najsilniejszym składzie.
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2008, 10:07
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 11:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 20 lip 2008, 13:38
FeRo
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio