Generalnie ja się o to nie martwię bo przed sezonem powinno się wszystko ułożyć. Jeśli nie to trudno, Chelsea straciła Mourinho i też sobie dali radę
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lip 2008, 16:18
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: OLN1990 » 22 lip 2008, 16:22
OLN1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 lip 2008, 17:45
A Wy jesteście Polskim odpowiednikiem Chelsea'y?Tomusmc pisze:Generalnie ja się o to nie martwię bo przed sezonem powinno się wszystko ułożyć. Jeśli nie to trudno, Chelsea straciła Mourinho i też sobie dali radę
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lip 2008, 19:57
To się okażeFishbone pisze:A Wy jesteście Polskim odpowiednikiem Chelsea'y?
Być może. Kubicki sam sobie zaszkodził i jeśli brał udział w jakiejkolwiek sprawie związanej z korupcją to drogi Pana Darka i Lechii muszą się rozejść. Podziękujemy za współpracę i wprowadzenie do Ekstraklasy, a następnie zamienimy np. na "Bobo" KaczmarkaFishbone pisze:Tak na serio to nie rozumiem tego zamieszania. Pewnie do jutra się wszystko wyjaśni.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lip 2008, 20:05
wg mnie to jest prawie ze pewneTomusmc pisze:np. na "Bobo" Kaczmarka
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 lip 2008, 20:14
Przed chwilą w TVN-e podawali, że zarząd z Kubickim jutro rozwiążą kontrakt za porozumieniem stron. Bogusław Kaczmarek dobry trener z doświadczeniem ale według mnie branie w obroty nowy zespół 3 dni przed pierwszym meczem będzie niekorzystne. Z drugiej strony zawsze uważałem, że trenera się nigdy nie powinno w trakcie sezonu zwalniać, więc lepiej, że nawet te 3 dni przed meczem on zostałczeher pisze:wg mnie to jest prawie ze pewneTomusmc pisze:np. na "Bobo" KaczmarkaW sumie biorac pod uwage tylko i wylacznie aspekt sportowy to bylaby to raczej zmiana na lepsze chociaz Bobo az takim wielkim fachowcem w moich oczach nie ejst - jednak napewno lepszym niz Kubicki
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lip 2008, 23:07
Bobo ma wtyki (;)) i swoje wie więc powinno być ok. Do tego do niedawna trenował Lechie jego syn - Marcin hehe generalnie trzeba zobaczyć żeby stwierdzić jak nowy trener ogarnie zespół Lechiiczeher pisze: sumie biorac pod uwage tylko i wylacznie aspekt sportowy to bylaby to raczej zmiana na lepsze chociaz Bobo az takim wielkim fachowcem w moich oczach nie ejst
Dla Kubickiego statystyki nie są za dobre bo generalnie wprowadzając zespół do Ekstraklasy w większości przypadków mu nic nie wychodziło. Do tego dochodzi przygoda z Legią... A czy Kaczmarek jest lepszy? To się okaże (niekoniecznie w Lechii bo nie ma oficjalnego potwierdzenia, to są tylko moje przypuszczenia). Generalnie Bobo wyjujał Arkę i zdobył doświadczenie u Leo - a to się chwaliczeher pisze:jednak napewno lepszym niz Kubicki
Pewnie i tak by zagrali ustawieniem Kubickiego bo trener, który nie zna drużyny raczej wolałby nie ryzykować czyli standardowo 4-4-2 albo 4-5-1 (kiepskie dla LechiiFishbone pisze:Przed chwilą w TVN-e podawali, że zarząd z Kubickim jutro rozwiążą kontrakt za porozumieniem stron. Bogusław Kaczmarek dobry trener z doświadczeniem ale według mnie branie w obroty nowy zespół 3 dni przed pierwszym meczem będzie niekorzystne. Z drugiej strony zawsze uważałem, że trenera się nigdy nie powinno w trakcie sezonu zwalniać, więc lepiej, że nawet te 3 dni przed meczem on został
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2008, 9:23
dosc ciekawe wrazenie, raczej kibice wyjujali Arke jesli chodzi o Bobo bo on raczej chcial tam podjac praceTomusmc pisze:Generalnie Bobo wyjujał Arkę
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mls » 23 lip 2008, 9:36
mls

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2008, 9:49
Z jakiego faktu jestes takim optymista ? sprawa wyglada tak ze Lechia bedzie grala 2ligowym skaldem, znaczy skaldem ktory wywalczyl awans + Mysona i Cacic czy jak mu tam - dosc blado wygladamls pisze:Takie jest moje zdanie a wasze?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Manchester_fan » 23 lip 2008, 11:12
Manchester_fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 29 lip 2008, 11:40
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 mar 2010, 22:33
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 mar 2010, 22:52
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 mar 2010, 22:55
Jakbyś oglądał mecz to byś widział jak Wisła cisnęła żeby zdobyć bramkę, tu jest kwestia pieniędzy, a nie przyjaźni na boisku. Mieszkasz w Polsce i twierdzisz, że każdy mecz jest po układach? To czemu Wisła nie zapewniła Nam bytu w Ekstraklasie wygrywając w Gdańsku 2:4 mając praktycznie zapewnione mistrzostwo Polski, też było po układach?Wilmore pisze:Akurat dzisiejszym meczem bym się emocjonował, bo o układzie "My Wam ligę, a Wy nam odpuśćcie puchar" wie już cała Polska.
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio