Jak juz kogos kupowac to niech to bedzie wzmocnienie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 sie 2008, 11:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 sie 2008, 11:20
Jeszcze jakis czas temu myslalem tak samo. Teraz dochodze do wniosku, ze nie bedzie tragedii jesli nie kupimy juz zadnego napastnika. Mamy dwoch pewniakow i dwoch zmiennikow oraz kilku bramkostrzelnych pomocnikow. Powinno wystarczyc, chyba ze (odpukac) dopadnie nas jakas plaga kontuzji.vakabayashi pisze:uważam ze wciąż brakuje nam dobrego napastnika
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sie 2008, 15:23
kibix pisze:a teraz tak szczerze. wolicie Robinho czy Ronaldo? ja w swoim ulubionym klubie (Interze) wolałbym zobaczyć Robinho niż Ronaldo. poprostu lepszy jest wg mnie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 sie 2008, 17:12
bo nie kupimyMakis pisze:Teraz dochodze do wniosku, ze nie bedzie tragedii jesli nie kupimy juz zadnego napastnika.
nie ma szans już raczej na transfer Villi, co zresztą podkreśla agent sam piłkarzaMogę jednak zapewnić, że na pewno nie pozyskamy środkowego napastnika. Tego jestem pewny. Mamy w składzie czterech wspaniałych napastników. Raúl i Van Nistelrooy w dalszym ciągu są najlepsi w Europie. Ponadto ten rok będzie należał do Savioli. Za Higuaína oferowano nam nawet 25 milionów euro. Ten 20-letni chłopak jest wspaniały. Jeśli przyszedłby piąty napastnik, to "zabilibyśmy" jednego z tych chłopaków. Nie zrobimy tego
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 sie 2008, 18:01
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 sie 2008, 18:23
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 sie 2008, 18:32
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 sie 2008, 18:35
vakabayashi pisze:Makis nie bój sie myśla za rok możliwa bedzie walka o Benzeme
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 sie 2008, 18:47
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 sie 2008, 19:42
pomyślmy czy 'cyrk' wokół Ronaldo naraził nas sportowo? odpowiedz jest prosta - nie. Nie było pilnej potrzeby ani sprowadzać gracza na nieobsadzoną pozycję (może prócz prawej strony) nie było potrzeby przebudowy kadry, nikt nie odszedł wiec nie musieliśmy szukać następcówpeepe pisze:ze za rok powtorzy sie cyrk z Ronaldo albo Kaka
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sie 2008, 21:05
vakabayashi pisze: pomyślmy czy 'cyrk' wokół Ronaldo naraził nas sportowo? odpowiedz jest prosta - nie. Nie było pilnej potrzeby ani sprowadzać gracza na nieobsadzoną pozycję (może prócz prawej strony) nie było potrzeby przebudowy kadry, nikt nie odszedł wiec nie musieliśmy szukać następców
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 sie 2008, 10:50
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sie 2008, 10:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 sie 2008, 12:32
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 sie 2008, 13:24
Nie napisalem, ze zagralismy dobrze, tylko "calkiem niezle"vakabayashi pisze:ja wiem czy Real zagrał tak dobrze
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio