Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 13 sie 2008, 15:22
smietana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sleazier better muckrakin » 13 sie 2008, 15:56
Nie martw się. Kto, jak kto, ale Rafa Benitez pokazywał już swoje magiczne zdolności.Elfin pisze:jakieś magiczne wizje Beniteza
Sleazier better muckrakin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 13 sie 2008, 23:05
Elfin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 sie 2008, 23:38
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 18 sie 2008, 0:04
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 sie 2008, 1:50
Od 15 sierpnia 2007 ;] Nie musisz też komentować. Kupon to nie jedyny powód dzięki któremu nie nawidzę LFC.moja_stopa pisze:fanem LFC jestem nie od wczoraj, nie od 14 sty czy 15 kwie 2007
0-0 ze Standardem fucksem to nie 2-0 z Twente, co nie?moja_stopa pisze:fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie do samo co 1-0 z wba, co nie?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2008, 7:29
Rozwiń swoją myśl to możemy podyskutować. Chodzi ci może o to, że Arsenal pokonał ledwo, ledwo beniaminka, a np. Chelsea rozniosła Portsmouth ? Czy o co ?moja_stopa pisze:fieldy, 4-0 z portsmouth, 1-0 z sunderlandem, 1-1 z newcastle to nie do samo co 1-0 z wba, co nie?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 18 sie 2008, 11:00
smietana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 18 sie 2008, 13:25
racja. za przeproszeniem kibolstwo i zacietrzewienie się z ekranu aż wylewa.smietana pisze:Szkoda niszczyć sobie palce na klawiaturze, moja_stopa nie wytłumaczysz im, mają swoje zdanie... Zero jakiegokolwiek obiektywizmu.
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2008, 13:29
W eksperymentalym ustawieniu mieli roznieść rywala ? Cesca nie było, defensywnego pomocnika nie było, Kolo nie było, nowy Nasri był.moja_stopa pisze:spodziewałem się że rozniosą WBA kilkoma bramkami. trzy punkty są na otwarcie sezonu i to się chyba głównie liczy.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 sie 2008, 13:35
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 18 sie 2008, 14:50
smietana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 sie 2008, 18:26
I sprowadzi. Jakiegoś Benayouna czy innego Pennanta.smietana pisze:To się okaże Kamil. Benitez ma sprowadzić skrzydłowego, podobno wysokiej klasy zobaczymy kto to bedzie
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 sie 2008, 18:43
Ogólnie rzeczbiorą nie lubię Beniteza i od niego wszystko się zaczęło. Za czasów poprzedniego trenera-Francuza nie było we mnie takiej nienawisci do LFC. Dlaczego nie lubię Hiszpana? Przede wszystkim za zmarnowanie kariery Jurkowi Dudkowi. Nie podoba mi się styl drużyny z miasta Beatlesów, nie lubię ich za poprzednią ligę mistrzów i jeszcze długo, długo możnaby wymieniać.moja_stopa pisze:Hanni, za co jeszcze nienawidzisz Liverpool jeśli można wiedzieć?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: patrycys » 23 wrz 2008, 23:31
Nie rozumiem Twojego i wielu ludzi podobnego zdania na ten temat. Owszem...Jurek był bohaterem finału CL 2005, ( chociaż 3 bramek w drugiej połowie nie strzelił). Było już wiadomo pewien czas przed finałem, że do Liverpoolu trafi Reina, który spójrzmy prawdzie w oczy, jest przynajmniej o klasę lepszym piłkarzem niż Dudek. Broni pewnie i jest chyba najlepszym bramkarzem The Reds od czasów Bruce'a Gobbelear'a, a według statystyk lepszy nawet od Roy'a Clemmence'a. To że danego piłkarza w klubie zastępuje lepszy zawodnik jest naturalnym stanem rzeczy.Dlaczego nie lubię Hiszpana? Przede wszystkim za zmarnowanie kariery Jurkowi Dudkowi.
Nie mam najmniejszego pojęcia o co Ci chodzi? Drużyna dotarła do półfinału LM, za to jej nie lubisz ? A może za to że po trzech spotkaniach grupowych miała na koncie tylko 1 pkt i po trzech pewnych zwycięstwach ( w tym rekordowe 8:0 z Besiktasem) awansowała do 1/8 finału?nie lubię ich za poprzednią ligę mistrzów
patrycys
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio