Rok temu zaczęliśmy od 0-3 na wyjeździe a jaki był później sezon wszyscy wiedzą, ale raczej to się nie powtórzy w tym roku.Łukasz_ pisze:Jeżeli jutro nie zaczniemy sezonu od pewnych 3 pkt. to może się nam to w najbliższych kolejkach odbić czkawką

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 sie 2008, 15:53
Rok temu zaczęliśmy od 0-3 na wyjeździe a jaki był później sezon wszyscy wiedzą, ale raczej to się nie powtórzy w tym roku.Łukasz_ pisze:Jeżeli jutro nie zaczniemy sezonu od pewnych 3 pkt. to może się nam to w najbliższych kolejkach odbić czkawką
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 sie 2008, 20:22
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 sie 2008, 22:04
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 sie 2008, 22:47
Nie o to mi chodziloMam nadzieję że z tym zdjęciem to sobie jaja robisz . Medycyna alternatywna ocenianie powagi kontuzji i długości leczenia po minie piłkarza na zdjęciu. Nobla możesz dostać.
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 sie 2008, 11:41
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 sie 2008, 16:56
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2008, 16:59
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2008, 17:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 sie 2008, 17:07
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 sie 2008, 17:14
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 31 sie 2008, 18:04
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2008, 18:10
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 31 sie 2008, 20:04
Bardzo konstruktywna krytyka, taka dojrzała i na wysokim poziomiemyhalek_acm pisze:Piekny mecz ,brawo Panie Ansrelotti , genialny pan jest nic dodac nic ujac . Pikne wynik piekne spotaknie , piekna liga sie szykuje ,ehh nic sie nie nauczyli , . I Wszystk ojest ok ?
Mogę zapytać o kogo ci chodzi? Chyba nie o Zambrotte który zaprezentował się naprawdę dobrze, swoimi rajdami i wrzutkami stwarzając niemałe zagrożenie pod bramką rywala? Przecież chyba nie o Ronaldinho który był jeżeli nie najlepszym, to jednym z najlepszych piłkarzy na boisku? Tak wiem pewnie powiesz Sheva, ale chyba "troszkę" za wcześnie aby go oceniać? Dopiero wraca do poważnej piłki po zeszłorocznej kontuzji i braku ciągłości w grze. Fakt zmarnował "setkę" ale mnie osobiście podobało się jak ustawiał się na boisku i wychodził do piłek. Myślę że trzeba dać mu trochę czasu, a szybko to zaprocentuje.nestinho_acm pisze:Nie chce tu krytykować nikogo, ale ktoś powinien się zastanowić czy ściąganie ulubieńców albo piłkarzy wypalonych, za małą sumę nie mija się z celem.
McSuchy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 sie 2008, 21:22
Ja nie widze roznicy w porazkach w dobrym stylu czy w zlym ; porazka to porazka . Milan przegrał i to nadodatek z Bologna , beniaminkiem Serie A , jesli twoim zdanie mto dobrze to pogratulowac optymizmu. Niewykorzystanie tylu dogodncyh okazji to moim zdaniem nie jest gra dobra tlyko graBardzo konstruktywna krytyka, taka dojrzała i na wysokim poziomie
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 31 sie 2008, 21:59
Owszem, jednak ja widziałem w naszej grze sens, zamysł, którego w poprzednim sezonie brakowało. I owszem porażka to porażka- z każdej można jednak wyciągnąć inne wnioski,a po tej nie widzę powodów by lamentować i obrzucać trenera błotem.myhalek_acm pisze:porazka to porazka
Dziękuję.myhalek_acm pisze:pogratulowac optymizmu
Czyli określasz naszą grę jedynie w oparciu o zmarnowane sytuacje? Ja tam oprócz nieporadności strzeleckiej (za którą też pewnie odpowiada Carlo?) widziałem także dobrą grę w środku pola, płynny ruch piłki, dobre wejścia bocznych obrońców (zwłaszcza Zambro), sporą dokładność podań i zwyczajny polot przy dochodzeniu do sytuacji podbramkowych. Fakt zawiodło wykończenie, ale biorąc pod uwagę okoliczności (Sheva wraca po długiej przerwie, Pato zmęczony, a Pippo jak to Pippo- zmarnuje trzy "setki" a strzeli coś absurdalnegomyhalek_acm pisze:Niewykorzystanie tylu dogodncyh okazji to moim zdaniem nie jest gra dobra tlyko grabeznadziejna
![]()
Na szczęście nie ty kierujesz Milanem.myhalek_acm pisze:u mnie Carlo juz dawno poleciał by na zbity ryj
Owszem i nigdy tego nie ukrywałem.myhalek_acm pisze:a u ciebie widac nie
McSuchy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio