FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 740

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 31 sie 2008, 19:29

NIe wierzę ale widzę wyjazdową Barcelonę Rijkaarda ...

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 31 sie 2008, 20:55

Bravooo :jupi: :jupi:

Co to za gra była!!

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 sie 2008, 21:41

Ale jestem zly i zawiedziony :|

Bardzo obawialem sie dzisiejszego meczu i widac, ze slusznie. Po swietnym okresie przygotowawczym mialem naprawde wilkie nadzieje i oczekiwania. To juz nasz 3 slaby mecz z rzedu i to naprawde martwi...

Co do meczu to wynik gorszy niz gra, chociaz oczywiscie zagralismy srednio, niektorzy powiedza, ze slabo. To jednak my gralismy w pilke, a Numancia glownie bronila dostepu do zamku ( o czym swiadczy chociazby posiadanie pilki 70% - 30%). Od czasu do czasu goscie wyprowadzali kontry i po takiej wlasnie kontrze i bledzie calej obrony wpadl gol. Widac, ze dobrym sposobem na Barce Pepa jest gra z pominieciem drugiej linii, szybka pilka do napastnika - a`la do Brozka.

Pilkarze nie maja jednak zadnego usprawiedliwienia, bo powinni ten mecz spokojnie wygrac. Wystawilismy najsilniejszy sklad i niestety przegralismy na otwarcie sezonu po raz pierwszy od 13 lat!...

Mielismy swoje okazje i powinnismy ten mecz wygrac, ale nasza skutecznosc jest tragiczna - zarowno Henry, Eto`o czy Bojan marnowali dobre okazje, a i szczescie tez nam nie sprzyjalo - poprzeczka i slupek. Na dodatek Alves zapominal jak sie wrzuca i wykonuje rozne...

Ogolnie chce jak najszybciej zapomniec o tym meczu, ale mamy niestety przerwe na reprezentacje. Zobaczymy co zagra dzis Real...

[']

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 31 sie 2008, 22:01

Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków :roll:
Graliśmy praktycznie to samo co sezon temu. Byliśmy nieskuteczni a co gorsza praktycznie nie stwarzaliśmy sobie okazji bramkowych. Każdy kolejny atak wyglądał tak samo, irytujący Dani, Messi biegający po całym boisku mam nadzieję że z czasem nasza gra się poprawi bo to co dziś ujrzałem nie nastawia mnie optymistycznie w perspektywie kolejnych meczy, co prawda to dopiero pierwsza potyczka w lidze i nie powinniśmy wysnuwać wniosków lecz mimo wszystko dzisiejszy mecz snuje wiele domysłów.
Trzeba być dobrej myśli :wink:
veb

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2008, 9:01

[*]

Przyznam się już na wstępie żeby nie było niedomówień. To moja wina.

Nie mogłem obejrzeć rewanżowego meczu z Wisłą. Przegraliśmy.
Nie mogłem obejrzeć meczu z Numancią. Przegraliśmy.

Więcej spotkań nie opuszczę. Za wszystkie opuszczone (a w konsekwencji przegrane) mecze serdecznie żałuję.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 wrz 2008, 13:31

Mentor pisze: Więcej spotkań nie opuszczę. Za wszystkie opuszczone (a w konsekwencji przegrane) mecze serdecznie żałuję.
idz i nie ogladaj nigdy wiecej :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 16:58

kon2r pisze:Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków :roll:
Graliśmy praktycznie to samo co sezon temu. Byliśmy nieskuteczni a co gorsza praktycznie nie stwarzaliśmy sobie okazji bramkowych. Każdy kolejny atak wyglądał tak samo, irytujący Dani, Messi biegający po całym boisku mam nadzieję że z czasem nasza gra się poprawi bo to co dziś ujrzałem nie nastawia mnie optymistycznie w perspektywie kolejnych meczy, co prawda to dopiero pierwsza potyczka w lidze i nie powinniśmy wysnuwać wniosków lecz mimo wszystko dzisiejszy mecz snuje wiele domysłów.
veb

gratuluje obstawiania porazek swojej druzyny. jedna z rzeczy ktorych nienawidze

to samo co w zeszlym sezonie? ty chyba nie do konca rozumiesz o co chodzi w pilce noznej. prawda?

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2008, 18:16

rkoeman pisze:
kon2r pisze:Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków :roll:
veb

gratuluje obstawiania porazek swojej druzyny. jedna z rzeczy ktorych nienawidze

to samo co w zeszlym sezonie? ty chyba nie do konca rozumiesz o co chodzi w pilce noznej. prawda?
Ale o co Ci chodzi ?
Przeczuwałem strate pktów i była to dobra okazja do zasilenia portfela.
Za racji tego że obstawiłem przeciwko swojej drużynie nie do końca rozumiem o co chodzi w piłce nożnej ?
Wiedz że mimo tego że obstawiłem przeciwko Barcy nadal byłem za nią i to jeszcze nie wszystko uważam to za najlepszy system obstawiania bo w razie przegranej naszej drużyny to te pare groszy choc troche jest w stanie poprawić mi nastrój.
W tamtym sezonie pod koniec rozgrywek w każdej kolejce obstawiałem wygraną Realu cieszyłem się z ich porażek a w razie ich wygranej przynajmniej poprawiałem sobie humor zarobioną kasą

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 18:37

nie. jest to dziecinada ktorej nie zrozumiem :D

po pierwsze obstawianie meczow swojej druzyny konczy sie pozniej ze ktos w knajpie rzuca glupi tekst typu - barca przegrala ale ja wygralem - co powoduje zlosc wspoltowarzyszy

po drugie jaki to ma sens?

zadnego :D

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 wrz 2008, 19:13

Czepia sie gosc,ktory kibicowal Realowi w starciu z polska druzyna :roll:
Stawianie na przekor ukochanemu zespolowi moze przypominac brak wiary , ale co z tego? to,ze ktos raz obstawil przeciwko swojemu zespolowi oznacza,ze jest gorszym kibicem czy cos..nie czaje.
Jesli ktos sie tak zachowuje w knajpie,przy innych kibicach,to pokazuje swoja ignorancje i glupote zarazem. Nie warto sie przejmowac takimi ludzmi. Najwyrazniej chcial zwrocic na siebie uwage, jak palacy gimnazjalista

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 19:21

nie. czepiam sie posta w stylu - barca wprawdzie przegrala ale ja zarobilem bo jestem fajny i kozak. plus dodal ze gralismy tak samo jak rok temu - co jest nieprawda

i co z tego ze bylem przeciwko wisle? jak i kazdej innej polskiej druzynie w el LM? mam udawac ze jestem bardziej katalonski niz katalonczycy? nie. realowi kibicowalem kilka razy w zyciu - np w meczach z juventusem czy MU. i nie wstydze sie tego. to znaczy 'kibicowalem' to zbyt mocne slow. chcialem by te druzyny przegraly w meczach akurat z realem

ale obstawiac porazki swojej druzyny to [']

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 wrz 2008, 19:32

Chodzi mi o konsekwencje. Czasem jak sie czyta Twoje posty odnosze wrazenie,ze wszystko co napiszesz na temat Barcelony musi byc prawdziwe,a jakakolwiek odmienna opinia jest totalnie bledna. Wszyscy wiedza,ze masz karte socios,mozesz glosowac,placisz skladki i byles 10 razy na Camp Nou,ale nie trzeba tak ostro. Masz ciety jezyk i mocno krytykujesz innych jesli maja inne zdanie na temat zwiazany z Barca (Kontur i obtawianie meczy), ale jak przyjdzie, co do czego to jestes za Realem...owszem jesli bardzo nie lubisz i MU i Realu,to mozesz sobie wybierac. Sam pewnie bym sie zastanawial,komu bym bardziej zyczyl porazki - Realowi,czy Interowi :roll: ale z Polskim zespolem? i tu nawet nie chodzi o patriotyzm. To jest po prostu dla mnie dziwne,ze zakochany w Barcelonie facet moze zyczyc lepiej Krolewskim,niz polskiej druzynie. Kontur obstawil przeciwko nam ,bo zdawal sobie sprawe,ze nie jest tak,jak byc powinno. Podszedl do tego racjonalnie i nie widze powodu,dla ktorego nie mialby tego robic.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2008, 19:44

Berik pisze:ale z Polskim zespolem? i tu nawet nie chodzi o patriotyzm. To jest po prostu dla mnie dziwne,ze zakochany w Barcelonie facet moze zyczyc lepiej Krolewskim,niz polskiej druzynie.
to jedno w pewnym stopniu mnie nie dziwi. sam nie kibicowalem wisle w spotkaniu z barcelona, bylem do tego nastawiony bezstronnie. dlatego, ze to jest liga mistrzow, a nie jakies byle rozgrywki. graja tam najlepsze kluby w europie i po prostu wymagany jest pewien poziom. co moze lidze mistrzow zaoferowac taki ogorek jak wisla? zarobia troche grosza, przegraja w wiekszosci spotkan i pewnie zajma ostatnie miejsce w grupie. natomiast bez realu czy barcelony liga mistrzow traci bardzo duzo bo sa to kluby, ktore prezentuja pozim godny tego pucharu.

nie traktuje klubow jak reprezentacje i nie bede. w pucharze uefa zycze im jak najlepiej - wszystkim, ale do ligi mistrzow jesli maja awansowac to nie kosztem jakiegos wielkiego klubu. jak pokonaja jakas steaue czy anderlecht to ok, ale realu czy barcelony byloby po prostu w cl brak.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 wrz 2008, 19:45

nigdy nie jest racjonalnym obstawianie (za kasę) jakichklowiek wyników drużyny której kibicujesz, spytaj sie kogokolwiek kto mocno bawi sie bukmacherką

tak samo nigdy nie jest racjonalne obstawianie (za kasę) jakichkolwiek wyników drużyn których nie lubisz (każdy takie ma)

uwierz mi, to nie najlepszy pomysł :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 wrz 2008, 19:53

realfan dobrze opisal to co takze czuje. wychodze z tego samego zalozenia. do tego napinka polskiego kwiatu dziennikarstwa i uparte pokazywanie polskich druzyn w tv - cos strasznego

do tej pory mam traume bo tvp uparcie raczyla mnie meczami widzewa w LM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”